1.000 evra za pranje sudova - i opet nije dovoljno
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: 1.000 evra za pranje sudova - i opet nije dovoljno
u njemačkoj je propisan minimalac koji iznosi 10,85€/h ispod toga te ne smije platiti.kaya wrote:Pa teško da im daju soma za pranje suđa. Toliko im ne daju u njemačkoj.
Možda 500, 600.
za 176h dobit će 1900 brtt.
naravno poslodavac može muljati sa satnicom.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Zavisi. U sezoni da jer imaju puno posla a nemaju tolilo pijata i čaša i radi se od jutra do mraka , vjerojatno u dvije smjene. Ima posla , nema stajanja i mogu to platit jer im triba.kaya wrote:Pa teško da im daju soma za pranje suđa. Toliko im ne daju u njemačkoj.
Možda 500, 600.
Nije to ono doručak , ručak i večera pa ti opereš pa čekaš nego to cili dan žderu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A da.RayMabus wrote:Ima perilica za suđe. Industrija se mora robotiisirati.
Prije je tisuću crnaca bralo pamuk a sad dođeš s kombajnom i aj zdravo.
Tako i ovo : perilica za suđe. Imaš čovika samo da briše pijate i čaše.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A možda u sezoni negdje gdje je ludnica pa cijeli dan peri deri jedni dođu drugi oduRayMabus wrote:Zavisi. U sezoni da jer imaju puno posla a nemaju tolilo pijata i čaša i radi se od jutra do mraka , vjerojatno u dvije smjene. Ima posla , nema stajanja i mogu to platit jer im triba.kaya wrote:Pa teško da im daju soma za pranje suđa. Toliko im ne daju u njemačkoj.
Možda 500, 600.
Nije to ono doručak , ručak i večera pa ti opereš pa čekaš nego to cili dan žderu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa to ti je to. Il restoran il neki turistički brod.kaya wrote:A možda u sezoni negdje gdje je ludnica pa cijeli dan peri deri jedni dođu drugi oduRayMabus wrote:Zavisi. U sezoni da jer imaju puno posla a nemaju tolilo pijata i čaša i radi se od jutra do mraka , vjerojatno u dvije smjene. Ima posla , nema stajanja i mogu to platit jer im triba.kaya wrote:Pa teško da im daju soma za pranje suđa. Toliko im ne daju u njemačkoj.
Možda 500, 600.
Neće ti dat tisuću eura kad prođe sezona kad nema gužve pa mogu sami oprat ta dva pijata.
2014-04-11
Ma to je u kurcu posal. Ja sam to radija na brodu nakon doručka , ručka i večere i u Milanu u scientologiji kad bi me dopalo da perem suđe u mensi.
Koža ti na rukama nagrize kemija itd. To ne možeš ni radit u komadu svaki dan.
Jedan put na brodu nije nam dalo čistit pod nakon večere , spavalo nam se i mi bacili kemiju , nisi moga ujurro doručkovat bez gas maske.
Neka dva detrđenta bacili i kad su se spojili ti spojevi nastala neka kombinacija grize oči.
Plačeš kad prođeš kroz kužinu.
Koža ti na rukama nagrize kemija itd. To ne možeš ni radit u komadu svaki dan.
Jedan put na brodu nije nam dalo čistit pod nakon večere , spavalo nam se i mi bacili kemiju , nisi moga ujurro doručkovat bez gas maske.
Neka dva detrđenta bacili i kad su se spojili ti spojevi nastala neka kombinacija grize oči.
Plačeš kad prođeš kroz kužinu.
2014-04-11
Pereš pijate , slažeš stolove , čistiš restoran , kad dođe roba a dolazi svaki dan , slažeš u ostavu itd. To se ubiješ od posla.
Nisu to samo pijati. To si ka mali od kužine.
Nisu to samo pijati. To si ka mali od kužine.
2014-04-11
cistacice sat ciscenja apartmana 50 kuna
tko nabere 150 sati mjesecno eto tisucinka
dijagram-
2015-08-09
A neš ti sezone. Tri miseca. Ja znam ženu , priča s njom , svoj auto i firma i cilu godinu čisti poslovne prostore a liti još apartmani tako da onda liti nema čistačica toliko pa fali.dijagram wrote:cistacice sat ciscenja apartmana 50 kuna
2014-04-11
Godina je 365 dana tako da ako ćeš samo sezonu onda nije to to. Moraš cilu godinu imat posal ( mušterije ).
Poslovni prostori , kuće , vikendice , apartmani i preporuka.
Znači neće ti doć pa će ti ukrast nego preporuka.
Poslovni prostori , kuće , vikendice , apartmani i preporuka.
Znači neće ti doć pa će ti ukrast nego preporuka.
2014-04-11
Nije stvar samo u čišćenju. Novac je povjerenje. Tako kad imaš preporuku onda je moš ostavit i ne moraš se trest da će ti isprazniti objekat.
To se na preporuke radi. Novac je povjerenje. Neće nitko pustit nekoga tek tako u objekat.
To se na preporuke radi. Novac je povjerenje. Neće nitko pustit nekoga tek tako u objekat.
2014-04-11
Bolje po kvadraturi. Šta mene brige koliko tebi vremenski triba i kako ćeš ri čistit. Mora bit očišćeno sve. To je poanta.dijagram wrote:cistacice sat ciscenja apartmana 50 kuna
Pogodiš cjenu.
2014-04-11
Objekat je uvik iste površine. To je stabilan podatak. Tako nek sama vidi koliko pa ako ti je to prijvatljivo to je to.
U to vrijeme od tu do tu objekat tvoj i očisti. Tako ima raspored i samo voza auto okolo i radi svoje.
U to vrijeme od tu do tu objekat tvoj i očisti. Tako ima raspored i samo voza auto okolo i radi svoje.
2014-04-11
RayMabus wrote:A neš ti sezone. Tri miseca. Ja znam ženu , priča s njom , svoj auto i firma i cilu godinu čisti poslovne prostore a liti još apartmani tako da onda liti nema čistačica toliko pa fali.dijagram wrote:cistacice sat ciscenja apartmana 50 kuna
Naravno da se radi i tijekom godine, ali ako je rijec o sezoni tako stoje stvari
Tko hoce moze nesto zaraditi, a ne samo epi i aben
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Bolje po kvadraturi. Šta mene brige koliko tebi vremenski triba i kako ćeš ri čistit. Mora bit očišćeno sve. To je poanta.dijagram wrote:cistacice sat ciscenja apartmana 50 kuna
Pogodiš cjenu.
Ja pogadjam gotovo svakodnevno.
Procjena i dobra ponuda, bez toga nista.
dijagram-
2015-08-09
Je , al moraš imat svoj obrt. U tome je kvaka. Dođe li ti inspekcija to je rad na crno.dijagram wrote:RayMabus wrote:A neš ti sezone. Tri miseca. Ja znam ženu , priča s njom , svoj auto i firma i cilu godinu čisti poslovne prostore a liti još apartmani tako da onda liti nema čistačica toliko pa fali.dijagram wrote:cistacice sat ciscenja apartmana 50 kuna
Naravno da se radi i tijekom godine, ali ako je rijec o sezoni tako stoje stvari
Tko hoce moze nesto zaraditi, a ne samo epi i aben
Pričala jje meni ova kako ona radi. Vikendom najviše posla pa pokupi kćer il neku susidu i onda ako dođe inspekcija ova pravi društvo i to je to a ova radi ka jel ona ima firmu i sve s papirima.
Moraš imat firmu a kad ima puno posla onda neku priju pokupiš da ti ubrza posla i to je to. Tako ona funkcionira.
2014-04-11
Ne smiš ti čistit drugome apartman a nemaš papire. Moraš imat svoj obrt. Još to nekako prođe kad je apartman al poslovni prostor i ne možeš baš.
Upadne ti inspekcija pa si nadrapa.
Upadne ti inspekcija pa si nadrapa.
2014-04-11
Dođe li ti inspekcija pa iz nekog desetog razloga pokuca na apartman a unutra ti neko čisti a nema papire , oderat će ti kaznu.
To je rad na crno.
To je rad na crno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dođe li ti inspekcija pa iz nekog desetog razloga pokuca na apartman a unutra ti neko čisti a nema papire , oderat će ti kaznu.
To je rad na crno.
inspekciju poslati kod abena
on voli sve crno na bijelo, i gramaticki tocno
profesionalna deformacija:)
dijagram-
2015-08-09
Meni rodica , kuća do mene , dica odrasla i dva kafića čisti na oko kilometar dva od kuće al na crno a šema je ova : svaki dan ujutro dođe , opere , počisti , uredi šank , ispred baštu i onda jedan kafić pa drugi. Prije otvaranja. Nema inspekcije tako rano.
Zaradi đeparac i njoj ok.
2014-04-11
RayMabus wrote:Meni rodica , kuća do mene , dica odrasla i dva kafića čisti na oko kilometar dva od kuće al na crno a šema je ova : svaki dan ujutro dođe , opere , počisti , uredi šank , ispred baštu i onda jedan kafić pa drugi. Prije otvaranja. Nema inspekcije tako rano.
Neka, najbolje da je oderu i drzava uzme sebi
Svejedno ce to sve potrositi i kroz pdv trpati u proracun
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» Blizu 100 umetnika u Srbiji dobilo je po 90.000: "Nije mi dovoljno"
» Nije dovoljno 10 godina da se u potpunosti nauči hrvatski
» Migranti spalili vlastiti centar jer nije bilo dovoljno Nutelle :D
» SDP nije skupio dovoljno potpisa za župana u Osječko baranjskoj županiji
» Blizu 100 umetnika u Srbiji dobilo je po 90.000: "Nije mi dovoljno"
» Nije dovoljno 10 godina da se u potpunosti nauči hrvatski
» Migranti spalili vlastiti centar jer nije bilo dovoljno Nutelle :D
» SDP nije skupio dovoljno potpisa za župana u Osječko baranjskoj županiji
Page 4 of 6