Nole bez medalje ostao,delfini potopljeni od barakuda
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nole bez medalje ostao,delfini potopljeni od barakuda
Kolega vasa opsesija sa susjedima vec poprima rzinu bolestine. Dajte se saberite.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Da , jebeno glup naziv barakude????? Bolje grdobine ili nesta tako a ne barakude ili lososi.... Kila mozga....
2014-04-14
abraham wrote:Osobno mi je ekstremno nesimpaticah. Laza je kao kurva u Pattaya-i. Nisam pogledao niti jedan cijeli njegov mec. Najveci igrac u povijesti, vjerojetno. To je to. Cijenim sportska dostignuca a ostalo nabijem na kiki. Ne trebam citati po tiskovinama o njemu svaki dan. Jos ga vuchina gura ovdje. Pishite o slovenskom biciklistickom cudu. I oni su "nashi". Pishite o kosovskim zlatima i oni su "nashi". Nisu i nece biti ali nisu nista manje nego nole. To je to. Kila jebenog mozga...
Lik je odbojan zbog stava, prenemaganja kad ne ide po njegovom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gore od noleta samo su teme o sulji.
Cuj, suljo.
Pa mislim, daj
I pored svega nikad ga ne zovem suljo, ne znam ni otkud to i potreba za tim.
Sef je Srbije, drzave koja mi je apsolutno nezanimljiva.
Tocka.
A ono, suljo, pa suljo, strava.
Cuj, suljo.
Pa mislim, daj
I pored svega nikad ga ne zovem suljo, ne znam ni otkud to i potreba za tim.
Sef je Srbije, drzave koja mi je apsolutno nezanimljiva.
Tocka.
A ono, suljo, pa suljo, strava.
dijagram-
2015-08-09
Napisao sam danas, stvarno…teme su BiH i Srbija.
Evo, ne mora ni Hrvatska, abraham je u Švedskoj, veber u Njemačkoj, prckov u Australiji, Ante je u Kostarici…otvorite teme od tamo nešto što ne možeš pročitati ili čuti u Hrvatskoj, a važno je.
Al dosta više o BiH i Srbiji bogamu. I još da se nešto tamo događa…
Evo, ne mora ni Hrvatska, abraham je u Švedskoj, veber u Njemačkoj, prckov u Australiji, Ante je u Kostarici…otvorite teme od tamo nešto što ne možeš pročitati ili čuti u Hrvatskoj, a važno je.
Al dosta više o BiH i Srbiji bogamu. I još da se nešto tamo događa…
niels-
2021-04-26
kako to misliš jednom?Ringo10 wrote:A vaterpolo ... pa hvala kurcu da smo jednom pobijedili Srbe
Šandor Winnetou wrote:kako to misliš jednom?Ringo10 wrote:A vaterpolo ... pa hvala kurcu da smo jednom pobijedili Srbe
Ma, pusti…
niels-
2021-04-26
Ne shvaćam kako netko tko nije srbin uopće može navijati za tog lika?
Da bi navijao za nekoga tko nije 'moj', taj mi barem treba biti simpatičan, a ovaj je sve samo ne simpatičan...
Zapravo smatram da malo tko u RH za njega i navija, u prvome redu jer je tenis kod nas trećerazredni sport...
Već da se radi o medijskoj manipulaciji...
Da bi navijao za nekoga tko nije 'moj', taj mi barem treba biti simpatičan, a ovaj je sve samo ne simpatičan...
Zapravo smatram da malo tko u RH za njega i navija, u prvome redu jer je tenis kod nas trećerazredni sport...
Već da se radi o medijskoj manipulaciji...
Pa lik nema šarma, nema vica, a karizma mu je ona pregaženog zeca.
2018-04-10
Nema ništa radi čega bi netko tko nije iz njegovog plemena navijao za njega...Hektorović wrote:Pa lik nema šarma, nema vica, a karizma mu je ona pregaženog zeca.
Ok, hrvati su specifični, odnosno manji dio njih, u odnosu prema bivšim 'komšijama', neka vrsta mazohizma je u pitanju...
Ali ni blizu ih nema koliko bi se prateći medije moglo zaključiti...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Kad su Srbi dobili Australiju a mi prije toga od njih izgubili onda su Vučicevi mediji stavili tekst kako Srbi nisu Hrvati.
Baš mi je drago šta smo ih nakin takvog teksta deklasirali u među sobnom ogledu.
Šta se tiče Novaka nemam šta komentirat , jednostavno ne ide ne ide. Dešava se i najboljima.
Tako nama i utakmica s Australijom , il stativa il obrana i neće gol i gotovo i to ti je tako u sportu.
Baš mi je drago šta smo ih nakin takvog teksta deklasirali u među sobnom ogledu.
Šta se tiče Novaka nemam šta komentirat , jednostavno ne ide ne ide. Dešava se i najboljima.
Tako nama i utakmica s Australijom , il stativa il obrana i neće gol i gotovo i to ti je tako u sportu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
T. wrote:Nema ništa radi čega bi netko tko nije iz njegovog plemena navijao za njega...Hektorović wrote:Pa lik nema šarma, nema vica, a karizma mu je ona pregaženog zeca.
Ok, hrvati su specifični, odnosno manji dio njih, u odnosu prema bivšim 'komšijama', neka vrsta mazohizma je u pitanju...
Ali ni blizu ih nema koliko bi se prateći medije moglo zaključiti...
Lik je zanimljiv ko i ova olovka.
Mislim da nije bilo bezličnijeg #1 u tenisu, niti ima neki svojstven stil, kad krene pričati ispada bolno ograničen,...
2018-04-10
Ja navijam za Đokovića odkako ga publika napala na meču protiv Federra u Wimbelnonu. U suštini navijam da pređe Federera.
Ništa pažnje nisam posvetio Đokovicu na OI jer nemam zašto.
Nek on Federera pređe po Grand slamovima da mi se Pedererko više ne kurči jer ovi tamo stalno prema Balkancima ko nižoj vrsti.
Ništa pažnje nisam posvetio Đokovicu na OI jer nemam zašto.
Nek on Federera pređe po Grand slamovima da mi se Pedererko više ne kurči jer ovi tamo stalno prema Balkancima ko nižoj vrsti.
2014-04-11
Đokovic inače nije nikakva klasa u igri s parovima tako da me ne čudi šta ni broncu nije uvatija. U parovima kako sad stvari stoje dominiraju Hrvati al doslovno. Osvojili Wimbeldon a sad četiri tenisača iz Hrvatske u finalu , zlato i srebro na OI.
Đoković ne zna igrat parove , njemu taj drugi samo smeta na terenu. Mislim generalno je ovo samo potvrda da on nije igrač za parove. Jednostavno mu smeta taj drugi jer je on pojedinac. On ima pregled terena i tu je on svjetska klasa a ovaj drugi mu samo smeta tako da on to ne zna igrat.
Đoković ne zna igrat parove , njemu taj drugi samo smeta na terenu. Mislim generalno je ovo samo potvrda da on nije igrač za parove. Jednostavno mu smeta taj drugi jer je on pojedinac. On ima pregled terena i tu je on svjetska klasa a ovaj drugi mu samo smeta tako da on to ne zna igrat.
2014-04-11
Sad vidim da se sam povukao iz parova za bromcu
https://www.novosti.rs/sport/olimpijske-igre/1022635/poznati-britanski-novinar-sramno-prozvao-djokovica-novace-izneverio-srbiju-sramotne-ludorije-navodnog-sampiona
To je nesportski prema partneru/ici.
Nisan uopće pratija to.
https://www.novosti.rs/sport/olimpijske-igre/1022635/poznati-britanski-novinar-sramno-prozvao-djokovica-novace-izneverio-srbiju-sramotne-ludorije-navodnog-sampiona
To je nesportski prema partneru/ici.
Nisan uopće pratija to.
2014-04-11
Sad vidim da je ima jaku želju da igra za Srbiju no ovo napuštanje partnerice ipak pokazuje da je tija osvojit OI.
U suštini napravija je anti reklamu za Srbiju.
To ona njegova ustaška polovica podsvjesno sabotira Vučica.
U suštini napravija je anti reklamu za Srbiju.
To ona njegova ustaška polovica podsvjesno sabotira Vučica.
2014-04-11
Uglavnom rezime svega je : Nole ustašo.
Em nema medalje em odustajanjem od igre u parovima nesportskim činom osramotija državu.
Vučic se posipa pepelom.
Em nema medalje em odustajanjem od igre u parovima nesportskim činom osramotija državu.
Vučic se posipa pepelom.
2014-04-11
Posljednjih godina Hrvatska je precesto gubila od Srbije u vaterpolu.
Ne znam kad su zadnji put dobili.
Sto se tice Novaka slomio se psiholoski i nije mogao...nije trebao igrati za bronzu ni protiv onoga Spanjolca
Nije islo...dogadja se
Neki ovdje nisu u pravu glede Noleta...to je izuzetno dobar momak.
Veliki emotivac...to mu je cesto problem.
Ne znam kad su zadnji put dobili.
Sto se tice Novaka slomio se psiholoski i nije mogao...nije trebao igrati za bronzu ni protiv onoga Spanjolca
Nije islo...dogadja se
Neki ovdje nisu u pravu glede Noleta...to je izuzetno dobar momak.
Veliki emotivac...to mu je cesto problem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da, Ray je u pravu, Nole nije dobar u parovima.
Zajebo se sto je pristao na parove. To ga je iscrpilo I zajebalo.
Hajde da igra Hofman cup ali Olimpijadu...velika greska
On je solo igrac
On je solo igrac
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
On je svjetska klasa tensiač al pojedinačno. On ima toliki pregled terena da njemu drugi igrač u njegovom polju samo smeta.Ringo10 wrote:Re, Ray je u pravu, Nole nije dobar u parovima.
Jednostavno ga samo ometa taj drugi u njegovom polju jer on je indivudalac i to među top tri i jednostavno mu otima prostor u njegovom polju.
2014-04-11
Nije neka tragedija izgubiti od Zvereveva. Pa ne osvoji on ni svaki Grand slam. Nigdi ne piše da mora nešto osvojit samo jer je top klasa.
Očekivanja su bila velika pa zato toliko razočaranje. Valjda i ovo kod parova odsuta jer nije moga igrat više pa odusta al dobro , šta je tu je.
Bitno da on Federera prestigne tako da ovi posli ne može lajat kako je on bolji od Đokovica. Tu iskreno navijam za Đokovica. Ovo OI pojedinčano tenis nisan ni pratija jer nemam zašto.
Nema nikave tragedije. Očekivanja su bila velika pa zato takvo razočaranje u Srbiji.
Očekivanja su bila velika pa zato toliko razočaranje. Valjda i ovo kod parova odsuta jer nije moga igrat više pa odusta al dobro , šta je tu je.
Bitno da on Federera prestigne tako da ovi posli ne može lajat kako je on bolji od Đokovica. Tu iskreno navijam za Đokovica. Ovo OI pojedinčano tenis nisan ni pratija jer nemam zašto.
Nema nikave tragedije. Očekivanja su bila velika pa zato takvo razočaranje u Srbiji.
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ŠOK: FIFA rekla da će srebrne medalje poslati SNS-u!
» Dan za pamcenje i povijest 4 medalje u jednom danu...
» Nole na caju sa ratnim zlocincem
» nole krepaj
» Nole pičko ustaška
» Dan za pamcenje i povijest 4 medalje u jednom danu...
» Nole na caju sa ratnim zlocincem
» nole krepaj
» Nole pičko ustaška
Page 3 of 6