TOBOL
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: TOBOL
Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Lopove, vi ste sramota Hrvatske otkad vam je Tuđman prominija ime kluba i dekretom odlucija da vi morate bit klub br. 1 u Hrvatskoj…
Pljuc!
;)
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Lopove, vi ste sramota Hrvatske otkad vam je Tuđman prominija ime kluba i dekretom odlucija da vi morate bit klub br. 1 u Hrvatskoj…
Pljuc!
;)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Lopove, vi ste sramota Hrvatske otkad vam je Tuđman prominija ime kluba i dekretom odlucija da vi morate bit klub br. 1 u Hrvatskoj…
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Ampera srce trefilo ... Ili još traži krivca po Međugorju za ovu blamažu svojih Lutalica ...
Zeko-
2015-08-26
Niche .....pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ipak to ne umanjuje veliku pobjedu tobola nad hajdukom
Nesto slicno kao i kad hajduk pobijedi goricu ili dinamo tottenhama
Nesto slicno kao i kad hajduk pobijedi goricu ili dinamo tottenhama
Guest- Guest
Sreća za Lutalicu da su ispali od tobolčara ... Ova Žilina je tobolčarima uvalila 7 komada u 2 utakmice, a tobolčari Lutalici 4 komada ... To znači da bi Žilina uvalila Lutalici između 10 i 12 komada ...
Zeko-
2015-08-26
hajduk postaje najpoželjniji protivnik u europskim kvalifikacijama.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3