Sarajevski mediji: Inzkovim zakonom zabranjeno i svako daljnje isticanje tzv. Herceg-Bosne, njenih lidera, simbola, naziva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sarajevski mediji: Inzkovim zakonom zabranjeno i svako daljnje isticanje tzv. Herceg-Bosne, njenih lidera, simbola, naziva
naravno i spasili sto se moglo, od dode muja i slicnihepikur37 wrote:dijagram wrote:Sad ce dodu svakih par minuta vuci za rukav i pitati o genocidu;)
Epi na aparatima, jadni dodo i ti srbaljski genocidi.
jesi ti sudjelovao u UZP tzv HRHB...aha, e...novi zakon naime...
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Sarajevski mediji: Inzkovim zakonom zabranjeno i svako daljnje isticanje tzv. Herceg-Bosne, njenih lidera, simbola, naziva
bošnjačka tiranija neće još dugo-
Incko zakuhao sranje I ode u Austriju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Boli strance kiton za zrtve i stradanja.
Oni samo nastoje da nas drze u stalnom sukobu
Zavadi pa vladaj
Oni samo nastoje da nas drze u stalnom sukobu
Zavadi pa vladaj
2015-09-24
fulo si ti i šefa i stanicukic wrote:
daj se zbroj
još admin... svašta
Bosnjacka tiranija ce trajati koliko i zapadna podrska Mujagama.
2015-09-24
Nece, nece ;-))Sora wrote:fulo si ti i šefa i stanicukic wrote:
daj se zbroj
još admin... svašta
Ja san incko na forunu.Maggie19 wrote:Nece, nece ;-))Sora wrote:fulo si ti i šefa i stanicukic wrote:
daj se zbroj
još admin... svašta
Dobro, seka je, al to je isto:)
dijagram-
2015-08-09
Evo Inzko potvrđuje, ovo se odnosi i na HVO.
"Ratnog zločinca je dočekao pomoćni biskup s misom zahvalnosti, a bio je i koncert podrške u Mostaru za šestoricu"
Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko danas je u svom oproštajnom intervjuu poslao i poruku za građane BiH.
- Ja znam da je jednog ratnog zločinca dočekao pomoćni biskup i neki svećenici s misom zahvalnosti, pa je bio koncert u Mostaru podrške za šestoricu. Te stvari su se događale i još jednom kažem da moja odluka nije protiv nijednog naroda. Ovdje žive tri dobra naroda, nema loših i zato nema kolektivne krivnje - kazao je Incko.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/ratnog-zlocinca-je-docekao-pomocni-biskup-s-misom-zahvalnosti-bio-je-i-koncert-podrske-u
"Ratnog zločinca je dočekao pomoćni biskup s misom zahvalnosti, a bio je i koncert podrške u Mostaru za šestoricu"
Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko danas je u svom oproštajnom intervjuu poslao i poruku za građane BiH.
- Ja znam da je jednog ratnog zločinca dočekao pomoćni biskup i neki svećenici s misom zahvalnosti, pa je bio koncert u Mostaru podrške za šestoricu. Te stvari su se događale i još jednom kažem da moja odluka nije protiv nijednog naroda. Ovdje žive tri dobra naroda, nema loših i zato nema kolektivne krivnje - kazao je Incko.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/ratnog-zlocinca-je-docekao-pomocni-biskup-s-misom-zahvalnosti-bio-je-i-koncert-podrske-u
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:-)dijagram wrote:Ja san incko na forunu.Maggie19 wrote:Nece, nece ;-))Sora wrote:fulo si ti i šefa i stanicukic wrote:
daj se zbroj
još admin... svašta
Dobro, seka je, al to je isto:)
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Propali projekt Herceg Bosne
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Ideja herceg bosne i dalje živi
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Islamo-ljevičari protiv TV Herceg Bosne
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Ideja herceg bosne i dalje živi
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Islamo-ljevičari protiv TV Herceg Bosne
Page 2 of 2