Prvi poljubac Juga i Sjevera
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prvi poljubac Juga i Sjevera
ovaj šupak bosansko-udbaški stalno dokazuje svoje "znanje"
od kada svijet ide od juga prema sjeveru?
pitam kao nautičar.
na karti gledam sjever kao ishodište i onda krećem u nekom smjeru.
debilu nepismeni.
ide
S-J
kao i
I-Z
gluperdo udbaška.
od kada svijet ide od juga prema sjeveru?
pitam kao nautičar.
na karti gledam sjever kao ishodište i onda krećem u nekom smjeru.
debilu nepismeni.
ide
S-J
kao i
I-Z
gluperdo udbaška.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Od kada se korona počela širiti prdecima, postali smo najsigurnije odredište na mediteranu...mutava baštarda wrote:Evo ja ću umjesto faktografa.T. wrote:Šta kažeš na činjenicu da je tisoč gostov pospremalo bez pridržavanja epidemioloških mjera...
Nabili su se svi ko šipak a nitko nije imao zaštitnu masku...
Da li su trebali uredovati covid redari?
Nije točno da nitko nije nosio maske jer su ih nosili Kinezi.
Osim toga znanstveno je dokazano da se korona može širiti i prdavcem pa su članovi delegacije nosili specijalno dizajnirano donje rublje koje zadržava koronu, a propušta niže stranačko članstvo koje se bavi analnim alpinizmom.
Nešto mi govori da muljamo s testovima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
orwell bi bio zadovoljan.T. wrote:Od kada se korona počela širiti prdecima, postali smo najsigurnije odredište na mediteranu...mutava baštarda wrote:Evo ja ću umjesto faktografa.T. wrote:Šta kažeš na činjenicu da je tisoč gostov pospremalo bez pridržavanja epidemioloških mjera...
Nabili su se svi ko šipak a nitko nije imao zaštitnu masku...
Da li su trebali uredovati covid redari?
Nije točno da nitko nije nosio maske jer su ih nosili Kinezi.
Osim toga znanstveno je dokazano da se korona može širiti i prdavcem pa su članovi delegacije nosili specijalno dizajnirano donje rublje koje zadržava koronu, a propušta niže stranačko članstvo koje se bavi analnim alpinizmom.
Nešto mi govori da muljamo s testovima...
(na vijestima, možeš se cijepiti, popušiti kitu drugu titu, jebati se s bikom, ali na povratku iz hrvatske moraš doći s potvrdom. pa ovisno da li si primio ćunu ili nisi ideš malo u samoizolaciju)
zadar je debelo crven
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Ne zaboravite: sutra od 23-24 h je službeno spajanje dvije obale, sjevera i juga države.
bit će svečanije ako ostvarimo VH
2014-04-16
Više nas neće zamotavati na BH granici na putu za jug
koliko je dug most
koliko je dug most
2014-04-16
Koliko od moje kuće do vrha Piska, i dugo i visoko...meni neprestavljivo. Stvarno.mortal wrote:Više nas neće zamotavati na BH granici na putu za jug
koliko je dug most
Inače je 11x duži od Savskog mosta, a raspon polja cca 5 x veći, širina kolnika 2.5x širi.
(Savski most: L= 219 m, raspon polja 55 m, širina kolnika 9 m)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatsko zajedništvo Sjevera i Juga
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Jad i bijeda talijanskog juga
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Jad i bijeda talijanskog juga
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
Page 2 of 2