Srbija u banani.Kosovo ima vec dva zlata na OI
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbija u banani.Kosovo ima vec dva zlata na OI
dzango wrote:Sve je to lepo ali se meni želja opet neće ispuniti. Zlatna medalja u košarci. Zato me Olimijada ne interesuje preterano. Drago mi je zbog sportista iz malih sportova koji će konačno dobiti malo pažnje.
i HR i SRB su ove godine ispali pušing u košarci...
A talenta masa...
Sramota.
Ako nogometaši iz mogu, onda mogu i ovi iz NBA ginuti za repku.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kosovo vas pojede u borilackim sportovimadzango wrote:A forumski sendvičari koji ne mogu da urade dva skleka i ne diže im se bez Informera, odmah zaključe da je Srbija u banani. Sem Milice Mandić i Tijana Bogdanović je osvajala bronzu u Riju a obe su članice istog tekvondo kluba Galeb.RayMabus wrote:Pa zato sam i stavio tu vijest.dzango wrote:Ova mala se slika sa Milicinom medaljom u Milicinom stanu a Srbija u banani? E jebote sa kime mi imamo poslaRayMabus wrote:Jelić se prije nekoliko godina tajno slikala sa zlatom srpske borkinje. Sad ima svoje.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2293205
Em Milica osvojila London 2012 em vidimo da se oni međusobno super druže
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Drago mi je. Mada mi imamo dvi bronce 2008 i jednu 2012 tako da baš Split ima jake ove sportvove.dzango wrote:Milica je faca. Osvojila je medalju kada nikoo za tekvondo. Posle njene medalje je puno devojčica počelo da trenira taj sport. Inače fina i odmerena devojka. Pravi uzor.RayMabus wrote:Ja nikad nisam čuo za ovu Milicu.dzango wrote:A forumski sendvičari koji ne mogu da urade dva skleka i ne diže im se bez Informera, odmah zaključe da je Srbija u banani. Sem Milice Mandić i Tijana Bogdanović je osvajala bronzu u Riju a obe su članice istog tekvondo kluba Galeb.RayMabus wrote:Pa zato sam i stavio tu vijest.dzango wrote:Ova mala se slika sa Milicinom medaljom u Milicinom stanu a Srbija u banani? E jebote sa kime mi imamo poslaRayMabus wrote:Jelić se prije nekoliko godina tajno slikala sa zlatom srpske borkinje. Sad ima svoje.
Em Milica osvojila London 2012 em vidimo da se oni međusobno super druže
Drago mi je da jesam. Super se druže i očito jačaju tako jer svak diže ljestvicu i na svjetskoj razini tako.
https://fenix-magazin.de/olimpijska-pobjednica-matea-jelic-nisam-mogla-iznevjeriti-trenera-obitelj-i-hrvatsku/
Sad i Hrvatska ima zlato.
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/matea-jelic-i-toni-kanaet-bili-su-ljubavni-ali-i-sparing-partneri-a-sada-se-oboje-iz-tokija-vracaju-s-medaljama-oko-vrata-foto-20210726
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa oni se raduju..sjeti se samo kako je suljo javno sizio zbog nas na sp u rusiji..i ne samo on..umalo da iz koze od muke nije iskocioRayMabus wrote:Svatko normalanRayMabus wrote:Time čime ti ne.vuksadinare wrote:..cim se ti pucasRayMabus wrote:Pa zato sam i stavio tu vijest.dzango wrote:Ova mala se slika sa Milicinom medaljom u Milicinom stanu a Srbija u banani? E jebote sa kime mi imamo poslaRayMabus wrote:Jelić se prije nekoliko godina tajno slikala sa zlatom srpske borkinje. Sad ima svoje.
Em Milica je osvojila London 2012. em vidimo da se međusobno super druže
Svjet sportista je mali i očito svak se raduje medaljama ljudi s ovih podneblja
Oni koji se raduju da susjedu crkne krava ne smatram normalnim
2015-09-08
Ma jepeš njega.vuksadinare wrote:pa oni se raduju..sjeti se samo kako je suljo javno sizio zbog nas na sp u rusiji..i ne samo on..umalo da iz koze od muke nije iskocioRayMabus wrote:Svatko normalanRayMabus wrote:Time čime ti ne.vuksadinare wrote:..cim se ti pucasRayMabus wrote:Pa zato sam i stavio tu vijest.dzango wrote:Ova mala se slika sa Milicinom medaljom u Milicinom stanu a Srbija u banani? E jebote sa kime mi imamo poslaRayMabus wrote:Jelić se prije nekoliko godina tajno slikala sa zlatom srpske borkinje. Sad ima svoje.
Da ne bi se još po njemu ravna
2014-04-11
on ti je vecina u srbiji..RayMabus wrote:Ma jepeš njega.vuksadinare wrote:pa oni se raduju..sjeti se samo kako je suljo javno sizio zbog nas na sp u rusiji..i ne samo on..umalo da iz koze od muke nije iskocioRayMabus wrote:Svatko normalanRayMabus wrote:Time čime ti ne.vuksadinare wrote:..cim se ti pucasRayMabus wrote:Pa zato sam i stavio tu vijest.dzango wrote:Ova mala se slika sa Milicinom medaljom u Milicinom stanu a Srbija u banani? E jebote sa kime mi imamo poslaRayMabus wrote:Jelić se prije nekoliko godina tajno slikala sa zlatom srpske borkinje. Sad ima svoje.
Da ne bi se još po njemu ravna
2015-09-08
Vučina medqlje osvajaju sportaši
Ne ja , ti ili Vulin
Ne ja , ti ili Vulin
2014-04-11
...inace kosovo pretendira na jos 2,3 medalje..prvenstveno u borilackim sportovima...boks,hrvanje..gdje imaju izgledne kandidate za medalje...
2015-09-08
Ma glup je i taj sistem kvalifikacija. Sa jednim timom igraš kvalifikacije a sa drugim, to jest ptavim timom, igraš takmičenje. Naš Bogdanović je igrao polufinale NBA dok su se igrale kvalifikacije za OI. Jokić je isprpljen do maksimuma posle MVP sezone i sumnjam da mu je ostalo i gram motivacije da posle takve sezone odmah dođe i igra nekakve kvalifikacije.Hektorović wrote:dzango wrote:Sve je to lepo ali se meni želja opet neće ispuniti. Zlatna medalja u košarci. Zato me Olimijada ne interesuje preterano. Drago mi je zbog sportista iz malih sportova koji će konačno dobiti malo pažnje.
i HR i SRB su ove godine ispali pušing u košarci...
A talenta masa...
Sramota.
Ako nogometaši iz mogu, onda mogu i ovi iz NBA ginuti za repku.
Inače, talenata i nema previše, naročito posle ovih polsednjih nekoliko sezona u kojima mesta u ekipama zauzimaju polovni Ameri. Košarka polako odlazi u kurac.
Inace iza hrvatske drago mi je da kosovo osvaja medalje..
2015-09-08
I meni je drago jer će dica na Kosovu imat primjere a ne samo šverc kokaina i imigranatavuksadinare wrote:Inace iza hrvatske drago mi je da kosovo osvaja medalje..
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Sve šta je pozitivno ja ću to podržat
Mnogi na forumu nemaju pojma kakve ja mentalne moči imam
Zgadilo mi se ono šta je crnjo lažira penal protiv Danaca da Engleska ide dalje pa san ispred tv kleknija i reka da nit jedan crnjo ne smi dat penal
I tako i bi
Gadan sam ja kad se naljutim
Igraj fer
Ne lažiraj
Mnogi na forumu nemaju pojma kakve ja mentalne moči imam
Zgadilo mi se ono šta je crnjo lažira penal protiv Danaca da Engleska ide dalje pa san ispred tv kleknija i reka da nit jedan crnjo ne smi dat penal
I tako i bi
Gadan sam ja kad se naljutim
Igraj fer
Ne lažiraj
2014-04-11
Svim sportistima koji su vlastitim trudom uz odstupanje +- 10% sudaca jer to nekad zna tako bit u sprotu skidam kapu
Onaj penal protiv Danaca da Engleska prođe dalje nije odstupanje +- 10 posto tj 20% najviše
Ono je bila krađa
Jako sam se naljutio
Onaj penal protiv Danaca da Engleska prođe dalje nije odstupanje +- 10 posto tj 20% najviše
Ono je bila krađa
Jako sam se naljutio
2014-04-11
Sjev koreja ovaj srbija nije u banani.
Oni ne znaju tko je osvojio zlato
"[size=35]Nakon Distrie Krasniqi, zlatnu medalju za Kosovo na olimpijskim igrama u Tokiju osvojila je još jedna džudašica. Nora Gjakova slavila je u kategoriji do 57 kg, a televizija Srbije prekinula je prijenos prije finala."[/size]
"[size=35]Nakon Distrie Krasniqi, zlatnu medalju za Kosovo na olimpijskim igrama u Tokiju osvojila je još jedna džudašica. Nora Gjakova slavila je u kategoriji do 57 kg, a televizija Srbije prekinula je prijenos prije finala."[/size]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne primječuješ jedan detalj koji meni kao generalu Gf s pet zvjezdica ne promičekaya wrote:Sjev koreja ovaj srbija nije u banani.
Cure
Kosovo je patrijarhrno društvo
Čestike cure
2014-04-11
Vjerojatno bi albanski nacionalisti radije muške
Ne može
Cure
Ne može
Cure
2014-04-11
Da, fakat.RayMabus wrote:Ne primječuješ jedan detalj koji meni kao generalu Gf s pet zvjezdica ne promičekaya wrote:Sjev koreja ovaj srbija nije u banani.
"[size=73]Nakon Distrie Krasniqi, zlatnu medalju za Kosovo na olimpijskim igrama u Tokiju osvojila je još jedna džudašica. Nora Gjakova slavila je u kategoriji do 57 kg, a televizija Srbije prekinula je prijenos prije finala."[/size]
Cure
Čestike cure
2015-08-15
Đavo leži u detaljimakaya wrote:Da, fakat.RayMabus wrote:Ne primječuješ jedan detalj koji meni kao generalu Gf s pet zvjezdica ne promičekaya wrote:Sjev koreja ovaj srbija nije u banani.
"[size=73]Nakon Distrie Krasniqi, zlatnu medalju za Kosovo na olimpijskim igrama u Tokiju osvojila je još jedna džudašica. Nora Gjakova slavila je u kategoriji do 57 kg, a televizija Srbije prekinula je prijenos prije finala."[/size]
Cure
Čestike cure
Ja nisam samo general Gf s pet zvjezdica tj general miroljubivi svjetova nego i pripadnik Aštar komande ( psihologija u malom prstu ) te anđeoska hijerarhija a demoni su anđeli
Kosovo su muslimani
Izrazito patrijarhni
Sad su im cure glavne junakinje
Lijep pozdrav
Mir s vama
2014-04-11
Na svim portalima piše da je Kosovo osvojilo medalje. Pogledaj pre nego što nešto tako kažeš. Mani se sendviča i Informera.kaya wrote:Sjev koreja ovaj srbija nije u banani.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A, eksjuz me. Ipak piše.dzango wrote:Na svim portalima piše da je Kosovo osvojilo medalje. Pogledaj pre nego što nešto tako kažeš. Mani se sendviča i Informera.kaya wrote:Sjev koreja ovaj srbija nije u banani.
"[size=79]Nakon Distrie Krasniqi, zlatnu medalju za Kosovo na olimpijskim igrama u Tokiju osvojila je još jedna džudašica. Nora Gjakova slavila je u kategoriji do 57 kg, a televizija Srbije prekinula je prijenos prije finala."[/size]
2015-08-15
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Najveće rezerve zlata na Balkanu ima Srbija
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Kosovo je Srbija
» kosovo je srbija? ne, srbija je kosovo.
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Kosovo je Srbija
» kosovo je srbija? ne, srbija je kosovo.
Page 3 of 6