Kako je najpoznatiji antivakser "zgrnuo" 100 miliona dolara?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako je najpoznatiji antivakser "zgrnuo" 100 miliona dolara?
Imam.mutava baštarda wrote:Možda... Imaš neki link?Eroo wrote:...škorpionova krv, otrov od poskoka i još neke sitnice.mutava baštarda wrote:nisi odgovorio na nijedno od mojih pitanja kako, o sastavu bočice ( što sve ima unutra i koliko otpada na mrna ) i ulazi li sastav bočice u krvotok ili ostaje u mišiću ramena...Eroo wrote:MEHANIZMI DJELOVANJA, KEMIJSKI SASTAV I REVERZNI INŽENJERING BIONTECH PFIZER CJEPIVA - 2. DIO - bug.hr
https://imunizacija.hr/mehanizmi-djelovanja-kemijski-sastav-i-reverzni-inzenjering-biontech-pfizer-cjepiva-2-dio-bug-hr/
Eroo wrote:Gnječ wrote:kaya wrote:To ide tako kod sekti. Vođa u lovi do krova a sljedbenici ( mutavi, gnječ onaj slovo itd) udaraju dzabe po tipkovnici i šire "znanje" po netu...
nisam antivakser a ti mi kayo napiši koje su dobre svari kod covid cjepiva i čemu covid cjepivo zapravo služi i ako me uspiješ uvjeriti da je cjepivo dobro, ja ću se ići cijepiti ASAP!
evo kreni pisati:
1. __neznatna smrtnost____________________
2. __neznatna smrtnost____________________
3. __neznatna smrtnost____________________
4. __neznatna smrtnost____________________
itd...
i još puno lipi stvari, ali ti nesmin reć.
pitanje je upućeno kayi ali vidim ti si uletio totalno ushićen povraćotinom ali nisi me niti jednim dokazom uspio uvjeriti da se cijepim. više sreće next time.
sljedeći!
Guest- Guest
Prvo, ništa ti neće biti od cjepiva. Drugo ako te dohvati korona a bude, opet ti ništa specijalno neće biti, neki lakši oblik. Dovoljno.Gnječ wrote:kaya wrote:To ide tako kod sekti. Vođa u lovi do krova a sljedbenici ( mutavi, gnječ onaj slovo itd) udaraju dzabe po tipkovnici i šire "znanje" po netu...
nisam antivakser a ti mi kayo napiši koje su dobre svari kod covid cjepiva i čemu covid cjepivo zapravo služi i ako me uspiješ uvjeriti da je cjepivo dobro, ja ću se ići cijepiti ASAP!
evo kreni pisati:
1. ______________________
2. ______________________
3. ______________________
4. ______________________
itd...
To bi bilo to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Prvo, ništa ti neće biti od cjepiva. Drugo ako te dohvati korona a bude, opet ti ništa specijalno neće biti, neki lakši oblik. Dovoljno.Gnječ wrote:kaya wrote:To ide tako kod sekti. Vođa u lovi do krova a sljedbenici ( mutavi, gnječ onaj slovo itd) udaraju dzabe po tipkovnici i šire "znanje" po netu...
evo kreni pisati:
itd...
To bi bilo to.
i šta, ti misliš da je to što si napisala dovoljan razlog za cijepljenje covid vakcinom? ti si se cijepila samo zbog ta dva razloga???
nisi me uvjerila.
Guest- Guest
kaya wrote:Prvo, ništa ti neće biti od cjepiva. Drugo ako te dohvati korona a bude, opet ti ništa specijalno neće biti, neki lakši oblik. Dovoljno.Gnječ wrote:kaya wrote:To ide tako kod sekti. Vođa u lovi do krova a sljedbenici ( mutavi, gnječ onaj slovo itd) udaraju dzabe po tipkovnici i šire "znanje" po netu...
evo kreni pisati:
itd...
To bi bilo to.
S obzirom da se testiranje cjepiva vrsi "in real time", ovo sto si navela tek se treba pokazati kao istinito .
A hipotetski postavljati situacije moze svatko.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kaya wrote:Prvo, ništa ti neće biti od cjepiva. Drugo ako te dohvati korona a bude, opet ti ništa specijalno neće biti, neki lakši oblik. Dovoljno.Gnječ wrote:kaya wrote:To ide tako kod sekti. Vođa u lovi do krova a sljedbenici ( mutavi, gnječ onaj slovo itd) udaraju dzabe po tipkovnici i šire "znanje" po netu...
evo kreni pisati:
itd...
To bi bilo to.
i šta, ti misliš da je to što si napisala dovoljan razlog za cijepljenje covid vakcinom? ti si se cijepila samo zbog ta dva razloga???
nisi me uvjerila.
Ono sto sam zamijetila, utisana, iz svojeg kutica svemira jest da necijepljeni polako, ali sigurno postaju gradjani drugog reda. I cudi me kako mnogo ljudi to prihvaca kao gotovu cinjenicu, ne trepce i pridruzuje se tim ucjenama i hajci na njih. Prvo smo svi mi vise od godinu dana slusali kako smo neodgovorni, glupi, bezosjecajni, kako ne pazimo na sebe i druge... Sad slicne price slusamo za necijepljene. :) Jer netko mora biti kriv. Okrenimo ih jedne protiv drugih, ta metoda uvijek funkcionira. :)
Power is in tearing human minds to pieces and putting them together again in new shapes of your own choosing.
1984.
Guest- Guest
Ne znam odakle izvlačiš ove zaključke.Eroo wrote:PS:
mRNK je samo informacija za prepoznavanje budućeg "neprijatelja",
a stvorena antitijela nemaju razloga za napadati zdrave stanice, jer
tamo nema "neprijatelja" koji im je bio prezentiran.
Antitijela i memorijske stanice su samo u stanju pripravnosti i ne čine ništa!
Antitijela imaju svakog razloga vezati se uz "zdrave" stanice ako se na ovojnici stanice nalazi S-protein, jer antitijela se općenito vežu na one proteine za koje su stvorena. Ako taj protein negdje postoji, ona će se na njega vezati, neovisno o tome o kojoj se stanici radi i gdje se ona nalazi.
S-protein se sintetizira u našim stanicama kada cjepivo uđe u organizam i kada mRNA uđe u neku od stanica, a S-protein je upravo onaj dio virusa koji antitijela trebaju prepoznati. Dakle to što ti govoriš bi trebalo biti točno samo i isključivo kada se nigdje ne bi stvarao S-protein u niti najmanjoj količini, ali on se stvara. Djelovanje samog cjepiva koncipirano je oko njegovog stvaranja kako bi se stvorila antitijela. Tu konkretnu tvrdnju pri početku ove teme i sam citiraš u tekstu koji navodno "opovrgava" "antivaksere"
A ako se antitijelo kasnije veže na neku stanicu (neovisno što ona nije virus i nije opasna za nas), leukociti će to prepoznati kao patogeni element koji treba ubiti. Limfociti, koliko sam shvatio slušajući znanstvenike koji pričaju o ovome, imaju druge okidače i njima ne trebaju antitijela - njih npr. aktivira prisutnost proizvodnog otpada kada se u inficiranim stanicama događa replikacija virusa (materijal se ne iskorištava potpuno nego ima i molekularnog "otpada").
U imunološkom sustavu ne postoji "istražno povjerenstvo" koje provjerava jesu li prethodni postupak u lancu događaja i identifikacija neprijatelja bili ispravni. Stvari funkcioniraju po automatizmu i iznimno učinkovito, to su strojevi za ubijanje koji nemilosrdno uništavaju sve protiv čega su evolucijski programirani. Ako se antitijelo vezalo za nešto, to nešto je na listi za odstrel - nema natrag.
Antitijela, killer cells, leukociti itd. ne čine ništa samo i isključivo ako nema okidača koji ih aktivira na djelovanje.
Ako okidač postoji, kreće tarapana. S-protein je u ovom slučaju taj okidač.
I ponavljam još jednom. Jedan od glavnih problema je biodistribucija cjepiva. Da ostaje potpuno lokalizirano u neposrednoj blizini mjesta uboda, dobili bismo možda (?) neki ožiljak na mjestu uboda jer bi tu došlo do oštećenja tkiva i to bi valjda bilo to. Međutim taj rizik od oštećenja se seli na tkiva krvnih žila i unutarnjih organa i nema nikakvog načina to spriječiti.
Taj rizik očito nije toliko velik da većina ljudi ne bi bila u stanju podnijeti jedno ili dva cjepiva bez nuspojava (kratkoročno vidljivih, barem), ali je isto tako dovoljno velik da prevelik broj ljudi trpi teške posljedice od cjepiva. Taj broj je najmanje parsto puta veći od incidencije kod "normalnih" cjepiva, možda i nekoliko tisuća puta veći. Metenje problema pod tepih ne odstranjuje problem, nego ga produbljuje.
A ponovit ću i to da će s narednim cijepljenjima (ako ih bude), zdravstvene probleme početi imati i oni koji su u prvoj turi prošli sasvim dobro. Sve prilično jasno upućuje na taj zaključak....
I sve ovo se još uopće ne dotiče problematike stvaranja zaraznijih sojeva, kao izravne posljedice masovne kampanje cijepljenja u jeku pandemije protiv virusa koji ima sposobnost prilagodbe. Tom temom se bavi Geert Vanden Bossche i ona predstavlja posve drugi kolosijek problematike COVID-a.
Slovoslagar-
2021-04-25
kic likes this post
Slovoslagar wrote:Ne znam odakle izvlačiš ove zaključke.Eroo wrote:PS:
mRNK je samo informacija za prepoznavanje budućeg "neprijatelja",
a stvorena antitijela nemaju razloga za napadati zdrave stanice, jer
tamo nema "neprijatelja" koji im je bio prezentiran.
Antitijela i memorijske stanice su samo u stanju pripravnosti i ne čine ništa!
Antitijela imaju svakog razloga vezati se uz "zdrave" stanice ako se na ovojnici stanice nalazi S-protein, jer antitijela se općenito vežu na one proteine za koje su stvorena. Ako taj protein negdje postoji, ona će se na njega vezati, neovisno o tome o kojoj se stanici radi i gdje se ona nalazi.
S-protein se sintetizira u našim stanicama kada cjepivo uđe u organizam i kada mRNA uđe u neku od stanica, a S-protein je upravo onaj dio virusa koji antitijela trebaju prepoznati. Dakle to što ti govoriš bi trebalo biti točno samo i isključivo kada se nigdje ne bi stvarao S-protein u niti najmanjoj količini, ali on se stvara. Djelovanje samog cjepiva koncipirano je oko njegovog stvaranja kako bi se stvorila antitijela. Tu konkretnu tvrdnju pri početku ove teme i sam citiraš u tekstu koji navodno "opovrgava" "antivaksere"
A ako se antitijelo kasnije veže na neku stanicu (neovisno što ona nije virus i nije opasna za nas), leukociti će to prepoznati kao patogeni element koji treba ubiti. Limfociti, koliko sam shvatio slušajući znanstvenike koji pričaju o ovome, imaju druge okidače i njima ne trebaju antitijela - njih npr. aktivira prisutnost proizvodnog otpada kada se u inficiranim stanicama događa replikacija virusa (materijal se ne iskorištava potpuno nego ima i molekularnog "otpada").
U imunološkom sustavu ne postoji "istražno povjerenstvo" koje provjerava jesu li prethodni postupak u lancu događaja i identifikacija neprijatelja bili ispravni. Stvari funkcioniraju po automatizmu i iznimno učinkovito, to su strojevi za ubijanje koji nemilosrdno uništavaju sve protiv čega su evolucijski programirani. Ako se antitijelo vezalo za nešto, to nešto je na listi za odstrel - nema natrag.
Antitijela, killer cells, leukociti itd. ne čine ništa samo i isključivo ako nema okidača koji ih aktivira na djelovanje.
Ako okidač postoji, kreće tarapana. S-protein je u ovom slučaju taj okidač.
I ponavljam još jednom. Jedan od glavnih problema je biodistribucija cjepiva. Da ostaje potpuno lokalizirano u neposrednoj blizini mjesta uboda, dobili bismo možda (?) neki ožiljak na mjestu uboda jer bi tu došlo do oštećenja tkiva i to bi valjda bilo to. Međutim taj rizik od oštećenja se seli na tkiva krvnih žila i unutarnjih organa i nema nikakvog načina to spriječiti.
Taj rizik očito nije toliko velik da većina ljudi ne bi bila u stanju podnijeti jedno ili dva cjepiva bez nuspojava (kratkoročno vidljivih, barem), ali je isto tako dovoljno velik da prevelik broj ljudi trpi teške posljedice od cjepiva. Taj broj je najmanje parsto puta veći od incidencije kod "normalnih" cjepiva, možda i nekoliko tisuća puta veći. Metenje problema pod tepih ne odstranjuje problem, nego ga produbljuje.
A ponovit ću i to da će s narednim cijepljenjima (ako ih bude), zdravstvene probleme početi imati i oni koji su u prvoj turi prošli sasvim dobro. Sve prilično jasno upućuje na taj zaključak....
I sve ovo se još uopće ne dotiče problematike stvaranja zaraznijih sojeva, kao izravne posljedice masovne kampanje cijepljenja u jeku pandemije protiv virusa koji ima sposobnost prilagodbe. Tom temom se bavi Geert Vanden Bossche i ona predstavlja posve drugi kolosijek problematike COVID-a.
nakon ovoga luđaka gore, ili onoga stručnjaka "nenada jarića dauenhauera" sa indexa, ovo je totalni gušt pročitati ovakav post i analizu .. u isto vrijeme detaljno i logički i znanstveno objašnjeno te napisano da svaki prosječni debil može rauzmijeti.
uglavnom pratimo dalje, u prvoj polovici utakmice sam više manje bio u pravu kada sam govorio kako se virus ponaša i širi i šta će ga zaustaviti, sada ne usudim se ništa nagađati sa cijepivima, tu pratim tebe i druge, i čekamo razvoj..
e da fala kurcu da se ne planiram cijepiti pogotovo nakon što sam prebolio.
evo još jedna osobna stvar.
bolja polovica dobila covid. valjda delta verziju. ja bio sa njom i to više puta - (ne brinite izolira sam se 2dana čisto da vidim hoće li se uhvatiti išta) - i nisam ništa uhvatio , nikakve simptome, niti ikome prenio. dakle bio sam jebeno čisto imun. nikada bolji dokaz kako preboljevanje efikasno štiti od korone.
sa druge strane , nju vrlo kratko vidila osoba koja je cijepljena - i pazi to - ta druga osoba odmah uhvatila coronu - ali na sreću sa blažim simptomima..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» USA Investicija u Srbiju KKK 300 miliona dolara
» RS se ponovo zadužuje za 300 miliona dolara
» Jokic potpisao Ugovor 264 miliona dolara
» Australija: Pobiti 2 miliona macaka, 10 dolara svakome po macki!
» Bez odgovora o nestanku 589 miliona dolara sa bankarskih računa bivše SFRJ
» RS se ponovo zadužuje za 300 miliona dolara
» Jokic potpisao Ugovor 264 miliona dolara
» Australija: Pobiti 2 miliona macaka, 10 dolara svakome po macki!
» Bez odgovora o nestanku 589 miliona dolara sa bankarskih računa bivše SFRJ
Page 3 of 3