Branitelji i ovaj Božić dočekali u šatoru u Savskoj, političari ih ove godine zaobišli
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Branitelji i ovaj Božić dočekali u šatoru u Savskoj, političari ih ove godine zaobišli
al kad se zbroji upadamo u MENSU:)maggie13 wrote:i tako u krug..IQ 80 kod oboje,neobrazovani i tupi,jednom rjecju-ovce.:-)dijagram wrote:dobro, priznajem, megi i ja smo izmanipulirani
ona manta mene, ja nju ,..i tako
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Branitelji i ovaj Božić dočekali u šatoru u Savskoj, političari ih ove godine zaobišli
zašto ne,trebao bi ipak netko pitati njega dal je za todebotoijusto wrote:markac za ministra branitelja , jedan manje problem u podjeli min. funkcija , mislim da bi odgovarao svima
vili40-
2015-08-02
skoro..mozda bi nam malo falilo :Ddijagram wrote:al kad se zbroji upadamo u MENSU:)maggie13 wrote:i tako u krug..IQ 80 kod oboje,neobrazovani i tupi,jednom rjecju-ovce.:-)dijagram wrote:dobro, priznajem, megi i ja smo izmanipulirani
2014-04-12
prepisali bi od nekog par rjesenja,ili kupili:)maggie13 wrote:skoro..mozda bi nam malo falilo :Ddijagram wrote:al kad se zbroji upadamo u MENSU:)maggie13 wrote:i tako u krug..IQ 80 kod oboje,neobrazovani i tupi,jednom rjecju-ovce.:-)dijagram wrote:dobro, priznajem, megi i ja smo izmanipulirani
dijagram-
2015-08-09
treba pricekati podjelu ministarstava , za ovo braniteljsko se nece bas otimati , vise onako po kaznivili40 wrote:zašto ne,trebao bi ipak netko pitati njega dal je za todebotoijusto wrote:markac za ministra branitelja , jedan manje problem u podjeli min. funkcija , mislim da bi odgovarao svima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kaj nije Kolinde bilo... Nemrem vjerovati! A Karamarko? kaj ni on nije bil? Nemrem bilivit.debotoijusto wrote:Sveta misa polnoćka u šatoru invalida i branitelja Domovinskog rata koji prosvjeduju ispred Ministarstva u Savskoj ulici održana je po drugu godinu za redom. Za razliku od prošle godine, ovog puta nisu im se pridružili političari, bio je tu tek general Markač..
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/311104/Default.aspx
malo je duze trajalo misno slavlje pa nisu stigli... zato je bio markac , on jos ne kuzi igruprovocator wrote:Kaj nije Kolinde bilo... Nemrem vjerovati! A Karamarko? kaj ni on nije bil? Nemrem bilivit.debotoijusto wrote:Sveta misa polnoćka u šatoru invalida i branitelja Domovinskog rata koji prosvjeduju ispred Ministarstva u Savskoj ulici održana je po drugu godinu za redom. Za razliku od prošle godine, ovog puta nisu im se pridružili političari, bio je tu tek general Markač..
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/311104/Default.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Znam Slavka,njemu je geler otpuhao pola stopala,dobijo je 17500 kuna mirovinu invalidsku i svakih nekoliko godina ima pravo na novo auto..Lik tiho i dostojanstveno uziva,a pompu prepusta drugima..
I dalje mislim da su Satorasi tamo,jer su morali na neki legalan nacin malo pobjeci od zena,a da ove ne potegnu Brakorazvodnu..cujem da neki to druzenje koriste i za posjete tajnim ljubavnicama..alibi savrsen..
I dalje mislim da su Satorasi tamo,jer su morali na neki legalan nacin malo pobjeci od zena,a da ove ne potegnu Brakorazvodnu..cujem da neki to druzenje koriste i za posjete tajnim ljubavnicama..alibi savrsen..
Guest- Guest
sad će i sin mirka raškovića od oca naslijedit braniteljska prava po novom predloženom zakonu,mora ,nema veze što srbin...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
nemaju branitelji nasljednu mirovinu.Kad je ovao vlada izjednačila branitelje sa nobovcima onda nije dala da i branitelji imaju nasljednu mirovinu kao dotični kaji nisu povlašteni.v_vlado wrote:sad će i sin mirka raškovića od oca naslijedit braniteljska prava po novom predloženom zakonu,mora ,nema veze što srbin...
Tony Soprano-
2015-08-15
Ali tebe to ne jebe
Tony Soprano-
2015-08-15
ma ne neka im se da, ali da se zna koliko i kome......vojna mirovina neka bude veća ali kad vidim tko je sve ima......ljudi radili 40 god. i kopaju po kantama za smeće a pojedini otkupili braniteljski status i sad se smiju.....nepravda,nadimak joj hrvatska...Tony Soprano wrote:Ali tebe to ne jebe
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Branitelji opet u šatoru ovaj put zbog NP Plitvička jezera
» Lazni branitelji - politicari
» Pripadnici HVO-a prosječno rade 7 godina, branitelji 18, a političari 33
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV
» Hrvat Edim nasrnuo na Bosnjaka Nijaza kad mu je ovaj cestitao bozic
» Lazni branitelji - politicari
» Pripadnici HVO-a prosječno rade 7 godina, branitelji 18, a političari 33
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV