Poljaci ludi za Thompsonom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Poljaci ludi za Thompsonom
koja masa? ti, Mile i Dušanjastreb wrote:Pa da je za njega zakon najbolje govori cinjenica da masa Hrvata slusa Baju,a niti jedan Srbin Tompsona.vuksadinare wrote:Jebes sve....BMK (V) zakonjastreb wrote:Dojadili ste vise s tim Tompsonom.
Da sam njegov najveći obozavatelj, dotuzilo bi mi služio već 20 i kusur godina iste pjesme. Da se radi o piscu govorilo bi se da ima siromasan opus i sve njegove pjesme stale bi u jednu manju i tanku knjigu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber likes this post
veber-
2014-12-30
Nisi u toku/tijeku.Noor wrote:koja masa? ti, Mile i Dušanjastreb wrote:Pa da je za njega zakon najbolje govori cinjenica da masa Hrvata slusa Baju,a niti jedan Srbin Tompsona.vuksadinare wrote:Jebes sve....BMK (V) zakonjastreb wrote:Dojadili ste vise s tim Tompsonom.
Da sam njegov najveći obozavatelj, dotuzilo bi mi služio već 20 i kusur godina iste pjesme. Da se radi o piscu govorilo bi se da ima siromasan opus i sve njegove pjesme stale bi u jednu manju i tanku knjigu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisam, ne slušam taj šund niti znam i jednu njegovu stvarjastreb wrote:Nisi u toku/tijeku.Noor wrote:koja masa? ti, Mile i Dušanjastreb wrote:Pa da je za njega zakon najbolje govori cinjenica da masa Hrvata slusa Baju,a niti jedan Srbin Tompsona.vuksadinare wrote:Jebes sve....BMK (V) zakonjastreb wrote:Dojadili ste vise s tim Tompsonom.
niti poznam ikoga tko to sluša
kako ne znaš?Noor wrote:nisam, ne slušam taj šund niti znam i jednu njegovu stvarjastreb wrote:Nisi u toku/tijeku.Noor wrote:koja masa? ti, Mile i Dušanjastreb wrote:Pa da je za njega zakon najbolje govori cinjenica da masa Hrvata slusa Baju,a niti jedan Srbin Tompsona.vuksadinare wrote:Jebes sve....BMK (V) zakonjastreb wrote:Dojadili ste vise s tim Tompsonom.
niti poznam ikoga tko to sluša
pa eto abolirani ti dođe ko poluznanac.
lik stavlja likove za koje je samo teški četnik pod utjecajem benzina čuo.
a, sve to obitava u hrvatskoj.
i ova abolirana mrcina je u mirovini.
dok nije pijan malo pomaže na baušteli kod zeme.
i onda se čudimo kako nam je.
veber-
2014-12-30
al ga zato gotive svi crnogorci i javno pjevaju njegove pjesmejastreb wrote:Pa da je za njega zakon najbolje govori cinjenica da masa Hrvata slusa Baju,a niti jedan Srbin Tompsona.vuksadinare wrote:Jebes sve....BMK (V) zakonjastreb wrote:Dojadili ste vise s tim Tompsonom.
zaboravih napisati.
poljaci najviše vole votku, ako nema votke dobar je i čisti alkohol.
ti bi kerozin popili da im se dozvoli.
u životu nisam vidio veće pijandure od poljaka.
mala digresija.
poljaci najviše vole votku, ako nema votke dobar je i čisti alkohol.
ti bi kerozin popili da im se dozvoli.
u životu nisam vidio veće pijandure od poljaka.
mala digresija.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2