Sergej Šojgu, ministar moćne ruske vojske!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sergej Šojgu, ministar moćne ruske vojske!
Sergey Shoygu, was Minister from 1991 to 2012
https://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_Emergency_Situations_%28Russia%29
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ok, krscanine i slavenu, koliko imas djece i planiras li ih uopce imati????Neoliberalni portugalac wrote:azijati, muslimani :)epikur37 wrote:Pogle samo kolika je to zemlja i kolika je to sila...još uz top naši slaveni, kršćani :)
kršćani i slaveni izumiru tamo
Leviathan2 wrote:ok, krscanine i slavenu, koliko imas djece i planiras li ih uopce imati????Neoliberalni portugalac wrote:azijati, muslimani :)epikur37 wrote:Pogle samo kolika je to zemlja i kolika je to sila...još uz top naši slaveni, kršćani :)
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
One 4 gore kokoshi bih dao niggama u zatvoru visoke sigurnosti...mutava baštarda wrote:
Guest- Guest
3 ima djeceLeviathan2 wrote:ok, krscanine i slavenu, koliko imas djece i planiras li ih uopce imati????Neoliberalni portugalac wrote:azijati, muslimani :)epikur37 wrote:Pogle samo kolika je to zemlja i kolika je to sila...još uz top naši slaveni, kršćani :)
Guest- Guest
Šojgu je profesionalac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
samo 3, zasto nemas bar 5,Neoliberalni portugalac wrote:3 ima djeceLeviathan2 wrote:ok, krscanine i slavenu, koliko imas djece i planiras li ih uopce imati????Neoliberalni portugalac wrote:azijati, muslimani :)epikur37 wrote:Pogle samo kolika je to zemlja i kolika je to sila...još uz top naši slaveni, kršćani :)
sedamdesetih sam razgovarao sa jednim siptarom, pitam ga koji ce mu kurac 9 djece, kaze on, dobili direktivu da mora imat minimalno 5 da ih bude vise i da kosovo bude njihovo,jedan brat mu ne moze da ima decu pa on morao da napravi vise, u picka mater, kosovo ce biti njihovo al meni se ne ledja slomise, u picka mater i politika i direktive, reko koji kurac nisi i bratovoj zeni napravio 5 i sad bi bilo taman a ti bi imao manje, ja predlagao al on nije hteo, eto sad isli u svicarsku na umetnu oplodnju i cekaju trojke a moja zena se poderala u picku mater i oni i umjetna oplodnja
2015-07-23
A ja stalno mislio da je muško u pitanju...No, dobro, nitko nije savršen...gargamel0101 wrote:Brate mili al je ružva ova Ruskinja. Čuo ja da Rusija obitva lijepim ženama, a oni staviše ovo.mutava baštarda wrote:
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
bogomdani wrote:One 4 gore kokoshi bih dao niggama u zatvoru visoke sigurnosti...mutava baštarda wrote:
Jedna slika 1000 riječi, baćuška zna!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da, ali to je samo zato jer u SAD-u ministar obrane NIJE žena.epikur37 wrote:bogomdani wrote:One 4 gore kokoshi bih dao niggama u zatvoru visoke sigurnosti...mutava baštarda wrote:
Jedna slika 1000 riječi, baćuška zna!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sergej Šojgu prokomentirao priopćenje britanskog kolege Michaela Fallona
» Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije - ekskluzivno za RTRS iz Moskve /// 04.06.2022.
» Konvoj ruske vojske sravnjen sa zemljom
» Za samo 40 godina 40% ruske vojske sačinjavati će islamisti.
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije - ekskluzivno za RTRS iz Moskve /// 04.06.2022.
» Konvoj ruske vojske sravnjen sa zemljom
» Za samo 40 godina 40% ruske vojske sačinjavati će islamisti.
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
Page 3 of 3