Dodik: Gotovo je, krećemo u disoluciju BiH
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dodik: Gotovo je, krećemo u disoluciju BiH
Voli Kifla svoje Mujage
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
[size=40]Milorad Dodik se sam prijavio Tužiteljstvu BiH zbog negiranja genocida[/size]
https://www.dnevnik.ba/vijesti/milorad-dodik-se-sam-prijavio-tuziteljstvu-bih-zbog-negiranja-genocida?fbclid=IwAR3dSEW-V5WrvnjPvMMliepSrMrJADRfkQ9DjGMnNvMAxxjt3gAQT4FYlUk------------
koji as
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti wrote:mentalitet wrote:
Ako je Hrvatska mogla postati drzava na zlochinu uz podrshku medjunarodne zajednice i protjerivanju jednog cijelog naroda sa svoje teritorije shto ne bi danas sutra Srbija ako joj se ukaze prilika protjerala hrvate u Njemachku jer im je ionako oduvijek zelja bila da postanu germani.
Srbi nas Hrvate smatraju isto za Srbe. I vole nas.
Kad bismo počeli kukati i moliti ih, opet bi nas primili u svoju državu.
Tako smo već dva puta napravili.
Nisu nas nikud protjerali. Naprotiv.
Kad čitavo ovo sranje s nazavisnošću dođe do kraja, znamo da imamo osiguran rezervni plan.
Razgovarao sam sa par srba ovdje u USA o nekakvoj buducnosti u sklopu nekakvog suzivota izmedju vas bivshih srba a sadashnjih hrvata pa su mi skoro svi rekli da sve moze ali nikako bivsha YU narafski osim Velike Srbije drugo ne dolazi nista u obzir tako da ti savjetujem da vec sada pushtash bradu i skinesh onu ikonu sa tavana i shubaru za svaki sluchaj budi za chetnike spreman:)))
Ma zajebavam se kazu mi da hrvate treba drzati shto dalje od srba jer su najvishe profitirali uz srbe a sada ih ne treba nishta dirati..ne zamijerati im se nego ih pustiti da se samounishtavaju ovakvim tempom u kojemu su najveci neprijatelji sami sebi.Rekli su ..kada ne bi bilo srba kao zeljene mete koju mogu mrziti da bi taj virus onda preshao na njih i da bi se u roku godinu dana poklali izmedju sebe kao ni jedan narod do tada.Svashta su mi josh rekli o hrvatima ali ne bi dalje prenosio jer ce me pocheti josh vishe mrziti ovdje na forumu a onda bi me od toga koliko me kurac boli za to stvarno bolio.:)) Pa bi morao traziti kakvu hrvaticu da se iskalim nad njom misleci kako sam joj naudio :)))Kuzish spiku?Mislim da ti ne kuzish jer sam primijetio da te sram pisati o sexu::))
Mentalitet, a da skupis sve ove svoje upise po forumu i napises memoare, autobiografiju, whatever.
Steta da ovi tvoji bogati i mocni monolozi propadnu. ;-))
Ringo10 wrote:Bla bla bla bla bla bla
Hrvati su bili pod tudjim vlastima i nisu imali svoju drzavu od 1102 godine.
Drugim rijecima bili okupirani, bili robovi
Mjesto da dignu spomeniik Milosevicu oni ga za sve zivo optuzuju a bogami bi trebali i Kralju Peri i slaviti ih kao istinske heroje priznavanja hrvatske drzave .Jer da su srbi ovaj puta samo rekli amerima eno vam baza na Kosovu jebla vas ona ..ulazimo u NATO ..onda su mogli prtzat hrvate na sto nachina nitko im ne bi nishta zamjerio nego bi ih Zapad slavio kao svoje heroje a muslimanima..'rvatima i schiptzima bi radili sve ono shto rade srbima.Ali "glupi" srbi ne zele da budu nichije topovsko meso i shto je najgore bore se za neku jebenu pravdu koja nikad i nije u povijesti postojala..bore se za neke kurcheve principe koji takodje nikad nigdje nisu postojali ..Ne znaju da nichega toga nema nego da postoji samo sila i da jachi kvachi pa kada to shvate onda ce shvatiti da nema prijateljstva u politici nego samo da postoje interesi.
Evo i sada u BiH muslimani nisu vishe hrvatsko cvijece ali su zapadno ..dakle ta bolest da ce ti netko neshto dzabe dati preshla je sa hrvata na njih..a ne znaju idioti da ce to kad tad morati platiti i to desetorostruko..Naprimjer ..morat ce se ici boriti proti muslimana u drugim krajevima svijeta..kao shto su hrvati morali ici na Staljingrad.Shto je najgore ostavili su vas na milost i nemilost srbima i muslimanima u BiH..ma sa srbima bi se vi i dogovorili jer su srbi kratke pameti..sve brzo zaboravljaju i zbog mira u kuci skloni su zaboraviti svashta neshto kao shto neki muzevi zaboravljaju svojim zenama kurvetinama da ih je jebalo pola grada samo da bi imali mir u kuci..Kontash?
Imam jako dobrog frenda muslimana jer je poshteniji od sto hrvata i sto srba.Medjutim vidim kako mu se misao mijenja jer se druzi sa svojima.Ja mu to ne zamijeram jer svatko ima pravo da govori i radi shto hoce osim da ubija i otima tudje.Mene osobno boli kurac tko si ako si poshten i nisi kriminalac koji se jedno govori a drugo radi..Ja bi donio zakon da svi na Balkanu moraju napraviti DNK test pa ako se dokaze da ima vishe Hrvata od srba dati im pravo da okuupirajuu i pola Srbije a ne samo da bude Hrvatska do Drine.Ok ..moje je mishljenje da hrvatima ne treba dati ni dvije zavezane kokoshi da chuvaju jer chega se dohvate sve sjebu zato shto su korumpirani do kostiju po cijelom svome bicu.Lakshe je kupiti Hrvata nego naruchiti neku pjesmu kod cigana .To je njihov glavni problem jer 90% njih misli da je sve uu novcu i da novac moze sve a ne znaju da se prijateljstvo..prava ljubav ili zdravlje ne mogu kupiti novcem a da ne govorim o znanju (shkola..osnovna.fakultet).
Sluze svima i ne znaju jer nisu ucheni da ima i drugih vrijednosti u zivotu osim novca..Shvatljivo da su sluzili skoro svima koji su ih tlachili jer suu dobijali samo mrvice ispod stola i po koju kost da glodju dok su se oni koji su im bacali to pod sto gostili njihovim janjcima i prasicima..Glup narod ..da ga jebesh drugo ne mogu zakljuchiti.
Vi hrvati iz BiH ste kvalitetnijeg materijala jer ste zivjeli sa srbima koji su se non stop bunili protiv nechega..Ubishe onog schwabu Ferdinanda pa sada zapad (chitaj Njemachka ispod zita) proglashavaju srbe teroristima a ne kazuu da su u toj organizaciji 'Mlada Bosna" postojali i hrvati i muslimani.
Stari ,,prati samo shta schwabe rade a shta prichaju i sve cesh znati..Pogledaj ovdje na forumu..Jedan se ponasha isto kao i svaki schwabo kad se narolja ali optuzuje jednuu zenu da je alkic..Schwabe su najveci spineri i lazovi na svijetu pa zato i ne chudi shto od njih dolazi ona...Ponovi laz 3 puta i ona ce postati istina..Vecina hrvata na ovom forumu ponavlja tuu schwapsu floskulu misleci da suu svi drugi glupi i nepismeni pa ce to proci kao istina.Jebaji ga ima ljudi na ovome svijetu kojima je najgora istina ljepsha nego najljepshe izrechena laz.
Maggie19 wrote:Mentalitet, a da skupis sve ove svoje upise po forumu i napises memoare, autobiografiju, whatever.
Radim na jednom dokumentarnom filmu a ti cesh imati zapazenu ulogu koja govori o tome shto to znachi kad dash zeni vlast u ruke::)))
epikur37 wrote:U bih su srbi jamac podjele, zato je i najvažnije da oni uspiju.
Pa taj licemjerni Zapad ako je vec napravio rasturanje YU..mogao je pustiti hrvate ,srbe i muslimane da se dogovore u miru kako ce podijeliti tu BiH.Nisam prije toga imao takvo mishljenje ali ako se moglo razjebati YU ajmo onda i malu YU takozvanu BiH..Jer svakii narod koji tvrdi da je samo njegova BiH je pokvaren i licemjeran pa bi mu trebalo oteti i ono shto ima..Necuu ulaziti u kraj osamdesetih niti uu zavrshetak rata ali sada je takvo stanje ...znachi chinjenichno stanje je tako kakvo jeste...ajmo sjeti i dogovoriti se da BiH ne moze postojati nego ce postojati samo ono shto svaki od tri naroda odluchi sam uz uvjet da ni jedan narod nema prava na vojsku osim policije koja ne bi smjela biti naoruzana teshkim naoruzanjem...da izmedju ta tri naroda ne smiju postojati nikakve granice i da se moze trgovati bez placanja carinskih dazbina..I vi kurca...takva bi drzava bila kopcha izmedju Srbije i Hrvatske pa bii njeni zitelji najvishe profitirali..Ali ajde ti to objasni nepismenim kretenima koji se kolju izmedju sebe a da naprave analizu DNK mozda bi doshli do zakljuuchka da se zaista ubijaju braca.Dakle ..Dakle treba podijeliti BiH iz josh jednog razloga jer bi tu mrznju i negativnu energiju ti narodi usmjerili jedni na druge unutar svoga korpusa.Pa pogledaj samo ovaj forum..Chim nema na komentarima takozvanih chetnika odmah se pochnu jebati izmedjuuu sebe,,,a bogami tebi najvishe zamijeraju jer najviishe materijalno imash od te fukare koja te mrzi i naziva te svakojakim pogrdnim rijechima.Hrvat.Musliman.Srbin tii sve moze oprostiti ali uspjeh uu bilo kojem smislu a posebno u materijalnom niikada ti nece oprostiti.Jebo te kad bi se hvalio sta sve imam kao oono schwapche pa pozderali bi me zivog::)))Da vide parkin prostor ispred kuce ja mislim da bi zavrshili od srchanog na hitnoj...Pokvaren svijet bolan ...sjeban im mentalitet zbog lizanja dupeta raznim tlachiteljima...Eto to ti je to..
Nista nova za tebe.mentalitet wrote:Maggie19 wrote:Mentalitet, a da skupis sve ove svoje upise po forumu i napises memoare, autobiografiju, whatever.
Radim na jednom dokumentarnom filmu a ti cesh imati zapazenu ulogu koja govori o tome shto to znachi kad dash zeni vlast u ruke::)))
Ionako, sudeci po tvojim upisima, mislim da ti je zena Hrvatica. Navikao si ti. ;-))
Maggie19 wrote:Nista nova za tebe.mentalitet wrote:Maggie19 wrote:Mentalitet, a da skupis sve ove svoje upise po forumu i napises memoare, autobiografiju, whatever.
Ionako, sudeci po tvojim upisima, mislim da ti je zena Hrvatica. Navikao si ti. ;-))
Aha hocesh sjebatii temu???!!E pa donekle sii u pravu..Prva mi je bila hrvatica iako se nije bash neshto kurchila sa tim svojim hrvatstvom ali sam na ovom forumu postao nacionalista a pravi nacionalista ne jebe svoj svijet nego tudji tako da sve vishe gledam kako bi nashao nekuu srpkinju..ali su premudre i nedaju pichke dok ih ne ozenish ...barem je tako ovdje u USA..a kad se ozenish onda si najebo..ma isti kurac bila hrvatica ,,bila srpkinja bila muslimanka ...mada mislim da bi mi najpametnije bilo da nadjem neku shiptarku jer na nju mosh i snop drva natovariti ona nosi...a da ne govorim o gajbi pive iz ducana i to sve iz ljubavi..a djecu radja kao kolachice...::)))Ti si sigurno razvedena treci put pa trazish na forumu nekog kome cesh zajashiti na vrat...to je danas moderno u Cro..Josh bi me mogla samo neka dalmoshitza oboriti sa nogu...njima sam nekako sklon zbog toga shto se lako zaljube""___))
Prije si trazio svoje, a sad trazis suprotno?!
Da, shvacam, ali ne mozes mene zeznuti B-)
Ajde, povrat na BiH i Dodika.
Manje o sebi. Sve sam vec shvatila. ;-)
Da, shvacam, ali ne mozes mene zeznuti B-)
Ajde, povrat na BiH i Dodika.
Manje o sebi. Sve sam vec shvatila. ;-)
2020-04-21
2020-04-21
Moramo stavljat zgodne i lijepe ljude po avatarima. ;-D
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» DODIK: Komšić mora poštovati BIH. Znači i stav Srpske. Inače nek preuzme odgovornost za disoluciju zemlje
» DODIK: Gotovo je, referendum ide, Moskva se već izjasnila
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Komšić: Ako se ne odgovori silom, to znači da pristajemo na mirnu disoluciju BiH
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» DODIK: Gotovo je, referendum ide, Moskva se već izjasnila
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Komšić: Ako se ne odgovori silom, to znači da pristajemo na mirnu disoluciju BiH
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
Page 8 of 8