Putin opet kmeči, žalio se Merkelici da su Ukrajinci fašisti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Putin opet kmeči, žalio se Merkelici da su Ukrajinci fašisti
jbteti stvarno mislis da samo auti zderu naftuRayMabus wrote:Podaci :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Electric_car_use_by_country
Evropa piči. Svake godine sve više električni auta. Kina isto ok a Amerika da im nije Kalifornije bili bi na dnu a i ovako su naftaši.
Europa i Kina će se rješit nafte.
isto europa s vodikom
nisam vidio gluplju energetsku i ekolosku politiku
em skupo em jebeno zagadjuje
mislim da su po zadnjim izracunima na nekih 17% budzeta sto je za nekih 2 postotka vise od usaRingo10 wrote:Rijesiti ce se nafte..za nekih 100 godina
A Rusija ubrzano smanjuje ovisnost o nafti
saudi recino imaju 80 postotaka i slicne zemlje tamo
cak i norveska ima preko 40%
https://balkans.aljazeera.net/news/economy/2021/7/22/daimler-svi-novi-modeli-do-2025-samo-s-elektricnim-pogonom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
17%???
Moguce. Znam da to nije toliko koliko mnogi misle.
Kad se potencira ta ovisnost o nafti i gasu, svi spominju Rusiju a niko ne spominje Norvesku, Australiju, Kanadu...a o S. Arabiji i Zalivskim monarhijama da i ne govorimo.
Sve je to dio negativne zapadne propagandne kampanje protiv Rusije.
Gledao sam dokumentarac o razmjerima zapadnjacke pljacke Rusije u devedesetima. Rusija je bila kolonija a kakvu sudbinu su joj planirali Amerika i Zapad to je strava.
Rusija raskomadana, a Rusi robovi i jeftina radna snaga Zapada, Ruskinje kurve po zapadnjackim bordelima.
To je Putin sprijecio i Rusiju vratio u zivot. Zato ga toliko mrzi ZLO zvano Zapad.
Zapad je ultimativno ZLO ...treba ga unistiti.
Moguce. Znam da to nije toliko koliko mnogi misle.
Kad se potencira ta ovisnost o nafti i gasu, svi spominju Rusiju a niko ne spominje Norvesku, Australiju, Kanadu...a o S. Arabiji i Zalivskim monarhijama da i ne govorimo.
Sve je to dio negativne zapadne propagandne kampanje protiv Rusije.
Gledao sam dokumentarac o razmjerima zapadnjacke pljacke Rusije u devedesetima. Rusija je bila kolonija a kakvu sudbinu su joj planirali Amerika i Zapad to je strava.
Rusija raskomadana, a Rusi robovi i jeftina radna snaga Zapada, Ruskinje kurve po zapadnjackim bordelima.
To je Putin sprijecio i Rusiju vratio u zivot. Zato ga toliko mrzi ZLO zvano Zapad.
Zapad je ultimativno ZLO ...treba ga unistiti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sudbina Rusije onako kako joj je Zapad planirao odlicno je prikazana u filmu LYLYA FOR EVER (LYLYA 4 EVER) iz 2002..ko nije gledao neka pogleda.
To bi bila Rusija po ukusu Zapada.
To bi bila Rusija po ukusu Zapada.
2015-09-24
A u Kijevu "vladaju" bijesni psi koje je Zapad tu postavio
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Krivokapić se žalio Merkelici u Tirani da Đukanović tuče Srbe po Crnoj Gori
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Fiko opet kmeči
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Fiko opet kmeči
Page 2 of 2