Afganistan: Neidentificirani helikopteri dovode ISIL-ove militante
Page 1 of 1
Afganistan: Neidentificirani helikopteri dovode ISIL-ove militante
http://www.advance.hr/vijesti/uznemirujuce-informacije-stizu-iz-raznih-dijelova-afganistana-neidentificirani-helikopteri-dovode-isil-ove-militante/
Kermit-
2014-04-17
Re: Afganistan: Neidentificirani helikopteri dovode ISIL-ove militante
rema izvještajima pojedinih izvora, ISIL-ovi militanti prebacuju se u afganistansku provinciju Nangarhar helikopterima. Informaciju je u razgovoru za iransku novinsku agenciju IRNA potvrdio afganistanski senator Haji Lutfullah Baba.
"Veći broj ljudi u Tor Gharu, provinciji Nangarhar, kontaktiralo me kako bi mi javili da neidentificirani helikopteri prebacuju ISIL-ove militante ovdje", rekao je Baba.
"Pozvali su me da istražim ovo i da angažiram sigurnosne i vojne dužnosnike da vide što se događa jer ovo prijeti provinciji i cijeloj našoj zemlji", istaknuo je afganistanski senator.
Glasnogovornik guvernera provincije Nangarhar, Ataullah Khogyani, potvrdio je informaciju. Ističe kako se helikopterima dovoze ljudi u crnim uniformama. Navodi kako pojava nije specifična samo za njegovu provinciju već kako se ista stvar događa i na prostoru provincija Kunduz, Baghlan i Badakhshan.
Za sada nema informacija tko, i od kuda, dovodi ISIL-ove teroriste u Afganistan, no očito je kako su pokrenuti neki procesi koji imaju za cilj dodatno destabilizirati ovu zemlju.
"Veći broj ljudi u Tor Gharu, provinciji Nangarhar, kontaktiralo me kako bi mi javili da neidentificirani helikopteri prebacuju ISIL-ove militante ovdje", rekao je Baba.
"Pozvali su me da istražim ovo i da angažiram sigurnosne i vojne dužnosnike da vide što se događa jer ovo prijeti provinciji i cijeloj našoj zemlji", istaknuo je afganistanski senator.
Glasnogovornik guvernera provincije Nangarhar, Ataullah Khogyani, potvrdio je informaciju. Ističe kako se helikopterima dovoze ljudi u crnim uniformama. Navodi kako pojava nije specifična samo za njegovu provinciju već kako se ista stvar događa i na prostoru provincija Kunduz, Baghlan i Badakhshan.
Za sada nema informacija tko, i od kuda, dovodi ISIL-ove teroriste u Afganistan, no očito je kako su pokrenuti neki procesi koji imaju za cilj dodatno destabilizirati ovu zemlju.
Kermit-
2014-04-17
opet Ruska avijacija ne djeluje..
ili je vijest 1) lažna
ili je vijest 1) lažna
Guest- Guest
pseci nakot se sije diljem svijeta..
Guest- Guest
asilovski wrote:
Ističe kako se helikopterima dovoze ljudi u crnim uniformama.
Ako imaju i U, onda su to naši.
crvenkasti-
2014-04-17
Misliš američka, ovo je Đoda Afganistan znači par iljada km dalje od onoga što ti misliš, tj. ne mislišNeoliberalni portugalac wrote:opet Ruska avijacija ne djeluje..
ili je vijest 1) lažna
Kermit-
2014-04-17
gdje je Đoda? Pa nije valjda da bilduješ za Božić
Kermit-
2014-04-17
Imam utisak da se Yoda uvrijedio kad sam mu rekao da mi ništa ne znaci u virtuali..a posto se ovako ne poznamo,onda se bed poklopio..asilovski wrote:gdje je Đoda? Pa nije valjda da bilduješ za Božić
Guest- Guest
Zaboravili uništiti vozila prilikom povlačenja...
Mislim da su im tojete hilux bile bolje
Similar topics
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Dovode Srpkinje , puka mi je film pa sam dala otkaz
» Bugari u Hrvatsku dovode prvu mrežu teretnih dronova na svetu
» Američki helikopteri istovareni u Njemačkoj
» Danas padaju helikopteri
» Dovode Srpkinje , puka mi je film pa sam dala otkaz
» Bugari u Hrvatsku dovode prvu mrežu teretnih dronova na svetu
» Američki helikopteri istovareni u Njemačkoj
» Danas padaju helikopteri