Kic
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kic
Kako mogu nabavit bootleg koncerta Mogwaija iz Močvare 2004-e?
Evo setlista:
https://www.setlist.fm/setlist/mogwai/2004/movara-zagreb-croatia-6bc27ae6.html
;)
Evo setlista:
https://www.setlist.fm/setlist/mogwai/2004/movara-zagreb-croatia-6bc27ae6.html
;)
Guest- Guest
Re: Kic
PRESTANI VISE PISAT GLUPOSTI STOKO NARKOMANSKA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze svezi kad god kakav post objavi ova umno rastrojena pedercina od nervoze moran zapalit dzoksaru
Last edited by FRANK on 21/7/2021, 20:26; edited 1 time in total (Reason for editing : T)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kic wrote:Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:PRESTANI VISE PISAT GLUPOSTI STOKO NARKOMANSKA
Guest- Guest
kic wrote:
https://www.forum.hr/showthread.php?t=35710&page=3
realno, na benkovačkom sajmu
Guest- Guest
A koliko mi je tek knjiga nestalo na taj način…kic wrote:fridrih-niche wrote:Bija san ima taj bootleg, nekome ga posudija i to je to…
:(
moja sućut
I American Prayer CD od Jima Morrisona kupljen u Barceloni…
Užas…
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:A koliko mi je tek knjiga nestalo na taj način…kic wrote:fridrih-niche wrote:Bija san ima taj bootleg, nekome ga posudija i to je to…
moja sućut
I American Prayer CD od Jima Morrisona kupljen u Barceloni…
Užas…
imaš gramofon?
Neman, al iman neke ploče…
Dvi od Floyda…
Dark Side of the Moon i A Momentary Lapse of Reason…
:D
Dvi od Floyda…
Dark Side of the Moon i A Momentary Lapse of Reason…
:D
Guest- Guest
Nazalost u kolekciji imam i albume azre ...cekam jos koju godinu da cijena malo naraste pa da nekom nicheu uvalim to govno
Guest- Guest
cakani, šta ćete staviti na euro kad uđete u EU 2035?Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:PRESTANI VISE PISAT GLUPOSTI STOKO NARKOMANSKA
mi Teslu
Tesla, ne samo da je najveći Hrvat svih vrimena, nego je vjerojatno i najvažnija osoba svih vrimena…Noor wrote:cakani, šta ćete staviti na euro kad uđete u EU 2035?Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:PRESTANI VISE PISAT GLUPOSTI STOKO NARKOMANSKA
mi Teslu
<3
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2