Teorije urote
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Teorije urote
Gnječ wrote:nisam nikada nikoga u svom profilu stavio na ignore ali danas tebe jesam turčine. dokurčio si mi više.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Razumijem ljude kojih je strah cijepiti se, sve je to ok...drugi će se umjesto njih.
Ali čemu ovolika propaganda i uvjeravanje drugih da se ne cijepe?
Loša savijest, što li?
Ali čemu ovolika propaganda i uvjeravanje drugih da se ne cijepe?
Loša savijest, što li?
U studijama registracije kompanija Pfizer / BioNtech i Moderna, koje bi trebale trajati do 2022/23. Godine, kontrolna grupa je eliminirana !!
98% svih ispitanika koji su ranije primali placebo sada su također primili gensku terapiju.
98% svih ispitanika koji su ranije primali placebo sada su također primili gensku terapiju.
2016-07-22
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
sinjski baroman je sinjanin koji okolo hoda s barometrom ili nekaj po bosanski?Eroo wrote:Urota sinjskih baromana.
veber-
2014-12-30
Ero je uvjeren da sam ja zločinac šta sam necijepljen večeras bio u zagušljivom kafiću. A on je kandidat za Nobelovu nagradu za mir zato što stoji u podrumu.veber wrote:sinjski baroman je sinjanin koji okolo hoda s barometrom ili nekaj po bosanski?Eroo wrote:Urota sinjskih baromana.
Za dva dana imam ručak Ispo' ure.mutava baštarda wrote:Ero je uvjeren da sam ja zločinac šta sam necijepljen večeras bio u zagušljivom kafiću. A on je kandidat za Nobelovu nagradu za mir zato što stoji u podrumu.veber wrote:sinjski baroman je sinjanin koji okolo hoda s barometrom ili nekaj po bosanski?Eroo wrote:Urota sinjskih baromana.
2016-07-22
Velim ja, podrumEroo wrote:Za dva dana imam ručak Ispo' ure.mutava baštarda wrote:Ero je uvjeren da sam ja zločinac šta sam necijepljen večeras bio u zagušljivom kafiću. A on je kandidat za Nobelovu nagradu za mir zato što stoji u podrumu.veber wrote:sinjski baroman je sinjanin koji okolo hoda s barometrom ili nekaj po bosanski?Eroo wrote:Urota sinjskih baromana.
Ajde dobro se omrsi, nećeš li doć sebi.
Arambašići...mljac...mutava baštarda wrote:Velim ja, podrumEroo wrote:Za dva dana imam ručak Ispo' ure.mutava baštarda wrote:Ero je uvjeren da sam ja zločinac šta sam necijepljen večeras bio u zagušljivom kafiću. A on je kandidat za Nobelovu nagradu za mir zato što stoji u podrumu.veber wrote:sinjski baroman je sinjanin koji okolo hoda s barometrom ili nekaj po bosanski?Eroo wrote:Urota sinjskih baromana.
Ajde dobro se omrsi, nećeš li doć sebi.
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
2015-09-14
2015-09-14
Među deset najvećih dioničara (suvlasnika) društvene mreže Facebook su ISTI globalni investicijski fondovi koji se nalaze među najvećim dioničarima svih farmaceutskih tvrtki koje proizvode cjepivo protiv koronavirusa! Jednostavnije rečeno, isti ljudi su (su)vlasnici Facebooka kao i Pfizera, Moderne, Johnson & Johnsona…
S obzirom da na cjepivu zarađuju, ne čudi što se na toj društvenoj mreži provodi žestoka cenzura svega što bi moglo ugroziti njihov posao. Facebook plaća lokalne tvrtke, poput hrvatskog Faktografa, da njih cenzuriraju sve objave koje propituju mjere, učinkovitost cjepiva i sl. jer im kvare posao.
S druge strane, promoviraju se objave koje plaše ljude covidom, omalovažavaju određene znanstvenike i umanjuju nuspojave cjepiva.
Prema CNN Money ovo je deset najvećih dioničara Facebooka:
A ovo je deset najvećih dioničara američke farmaceutske kompanije Pfizer:
Moderne
J&J
Nakon ovoga puno jasnije zvuče objave znanstvenika Gordana Lauca:
“Ovdje se doslovno radi o identičnim frazama što otvara malo prostora sumnji da se radi o globalno koordiniranom marketinškom nastupu kojeg financira industija pandemije. Da se ne radi o prljavom lobiranju koje kroz nametnute zabrane i ograničenja doslovno gura svijet u kaos radi osobnog profita mogli bismo i pomisliti da se radi o legitimnim marketinškim ciljevima. Ovako to nisu legitimni ciljevi već doslovno zločin za koji će svi oni jednog dana morati odgovarati”.
https://www.paraf.hr/evo-zasto-cenzuraju-kritike-cjepiva-isti-ljudi-su-vlasnici-facebooka-kao-i-pfizera-moderne-jj-a/
S obzirom da na cjepivu zarađuju, ne čudi što se na toj društvenoj mreži provodi žestoka cenzura svega što bi moglo ugroziti njihov posao. Facebook plaća lokalne tvrtke, poput hrvatskog Faktografa, da njih cenzuriraju sve objave koje propituju mjere, učinkovitost cjepiva i sl. jer im kvare posao.
S druge strane, promoviraju se objave koje plaše ljude covidom, omalovažavaju određene znanstvenike i umanjuju nuspojave cjepiva.
Prema CNN Money ovo je deset najvećih dioničara Facebooka:
A ovo je deset najvećih dioničara američke farmaceutske kompanije Pfizer:
Moderne
J&J
Nakon ovoga puno jasnije zvuče objave znanstvenika Gordana Lauca:
“Ovdje se doslovno radi o identičnim frazama što otvara malo prostora sumnji da se radi o globalno koordiniranom marketinškom nastupu kojeg financira industija pandemije. Da se ne radi o prljavom lobiranju koje kroz nametnute zabrane i ograničenja doslovno gura svijet u kaos radi osobnog profita mogli bismo i pomisliti da se radi o legitimnim marketinškim ciljevima. Ovako to nisu legitimni ciljevi već doslovno zločin za koji će svi oni jednog dana morati odgovarati”.
https://www.paraf.hr/evo-zasto-cenzuraju-kritike-cjepiva-isti-ljudi-su-vlasnici-facebooka-kao-i-pfizera-moderne-jj-a/
2015-09-14
Lako moguće da je većina njih bila najglasnija kada je trump spomenuo taj isti lijek...mutava baštarda wrote:
Pa kaže političari...
Đon obraz...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Službeni podaci javnog zdravstva Škotske za rujan i početak listopada 2021. nagovještavaju tešku zimu za cijepljene
Najnoviji službeni podaci javnog zdravstva Škotske pokazuju da je cijepljeno stanovništvo činilo više od 82% smrtnih slučajeva od Covida-19 u rujnu, te 69% hospitalizacija uslijed Covida-19 i 54% novih slučajeva zaraze od 11. rujna do listopada 8.
Prema ovim tjednim izvješćima koje objavljuje javno zdravstvo Škotske, potvrđuje se da se stvari pogoršavaju za potpuno cijepljenu populaciju, dok se poboljšavaju za onu necijepljenu.
Tablica 16 izvješća potvrđuje da je u tjednu koji je počeo 11.rujna 2021. godine najviše slučajeva Covid-19 bilo među necijepljenom populacijom (13.553 slučaja), no ni potpuno cijepljena populacija tada nije puno zaostajala (12.120 slučajeva).
Međutim, stvari se u slijedeća tri tjedna značajno mijenjaju, te potpuno cijepljeni počinju preuzimati većinu novih slučajeva zaraze, dok se udio necijepljenih sve više smanjuje.
Gornja tablica pokazuje da su necijepljeni stariji od 60 godina činili samo 11%, a cijepljeni stariji od 60 godina čak 89% hospitalizacija uslijed Covida-19 u periodu od 11. rujna do 8. listopada.
Ukupan broj hospitalizacija prema statusu cijepljenja za sve dobne skupine u razdoblju od 11. rujna do 8. listopada 2021. godine (dan je u tablici 17 izvješća) iznosi:
Necijepljeno stanovništvo = 868
Djelomično cijepljeno stanovništvo = 106
Potpuno cijepljeno stanovništvo = 1850
To znači da je cijepljena populacija činila 69% hospitalizacija, a necijepljena samo 31% hospitalizacija uslijed Covida-19 u tom periodu.
Razlika između cijepljenih i necijepljenih znatno se pogoršava kada su u pitanju smrti navodno povezane s Covidom-19.
Prema tablici 18 izvješća, broj umrlih od Covid-19 gotovo se udvostručio u tjednu koji počinje 11. rujna u odnosu na broj smrtnih slučajeva zabilježenih u prethodnom tjednu, a velika većina su ljudi koji su bili potpuno cijepljeni.
Najnoviji službeni podaci javnog zdravstva Škotske pokazuju da je cijepljeno stanovništvo činilo više od 82% smrtnih slučajeva od Covida-19 u rujnu, te 69% hospitalizacija uslijed Covida-19 i 54% novih slučajeva zaraze od 11. rujna do listopada 8.
Prema ovim tjednim izvješćima koje objavljuje javno zdravstvo Škotske, potvrđuje se da se stvari pogoršavaju za potpuno cijepljenu populaciju, dok se poboljšavaju za onu necijepljenu.
Tablica 16 izvješća potvrđuje da je u tjednu koji je počeo 11.rujna 2021. godine najviše slučajeva Covid-19 bilo među necijepljenom populacijom (13.553 slučaja), no ni potpuno cijepljena populacija tada nije puno zaostajala (12.120 slučajeva).
Međutim, stvari se u slijedeća tri tjedna značajno mijenjaju, te potpuno cijepljeni počinju preuzimati većinu novih slučajeva zaraze, dok se udio necijepljenih sve više smanjuje.
Gornja tablica pokazuje da su necijepljeni stariji od 60 godina činili samo 11%, a cijepljeni stariji od 60 godina čak 89% hospitalizacija uslijed Covida-19 u periodu od 11. rujna do 8. listopada.
Ukupan broj hospitalizacija prema statusu cijepljenja za sve dobne skupine u razdoblju od 11. rujna do 8. listopada 2021. godine (dan je u tablici 17 izvješća) iznosi:
Necijepljeno stanovništvo = 868
Djelomično cijepljeno stanovništvo = 106
Potpuno cijepljeno stanovništvo = 1850
To znači da je cijepljena populacija činila 69% hospitalizacija, a necijepljena samo 31% hospitalizacija uslijed Covida-19 u tom periodu.
Razlika između cijepljenih i necijepljenih znatno se pogoršava kada su u pitanju smrti navodno povezane s Covidom-19.
Prema tablici 18 izvješća, broj umrlih od Covid-19 gotovo se udvostručio u tjednu koji počinje 11. rujna u odnosu na broj smrtnih slučajeva zabilježenih u prethodnom tjednu, a velika većina su ljudi koji su bili potpuno cijepljeni.
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Teorije urote
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
Page 20 of 50