Teorije urote
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Teorije urote
eto, ako krene sranje u beiha, ti si naoružan do zubaepikur37 wrote:Noor wrote:mutava baštarda wrote:Ako dođe vlasnik, samo kažeš da si mislila dada je to parcela od pok. stricaNoor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ojeboteled, najbolje uzet motiku i ić okapat krumpire..i ništa više nit slušat nit čitat
yebemese više za coronu, ovo je previše
Još ako imaš državnu vodu :)
nemam ni krumpire...iću susjedima
još će me i potirat, a ne reći hvala
Zato je meni u krumpirištu zakopana i papovka ;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
izgleda da su se Djikic-Rudan urotili protiv Lauc-Bakic tandema
isto tako mutavi i gnjec urotili su se protiv ere i plenkija
ako ovo nisu urote, onda ne znam sto jesu
dijagram-
2015-08-09
To se čuva za herceg bosnu.Noor wrote:eto, ako krene sranje u beiha, ti si naoružan do zubaepikur37 wrote:Noor wrote:mutava baštarda wrote:Ako dođe vlasnik, samo kažeš da si mislila dada je to parcela od pok. stricaNoor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ojeboteled, najbolje uzet motiku i ić okapat krumpire..i ništa više nit slušat nit čitat
Kad krenu jednog dana Epi i Ero brodom uz Neretvu, kao Castro i Che na Kubu.
Dok je Gnječ uz mene ne bojim se ni Nobelovaca.dijagram wrote:izgleda da su se Djikic-Rudan urotili protiv Lauc-Bakic tandema
Pazi se ti, s gnjeckom nikad ne znas tko ce skoncati u fojbi;)mutava baštarda wrote:Dok je Gnječ uz mene ne bojim se ni Nobelovaca.dijagram wrote:izgleda da su se Djikic-Rudan urotili protiv Lauc-Bakic tandema
dijagram-
2015-08-09
Nek se drži mene i nema šanse da će u fojbu. Moji završavaju po jamama :))dijagram wrote:Pazi se ti, s gnjeckom nikad ne znas tko ce skoncati u fojbi;)mutava baštarda wrote:Dok je Gnječ uz mene ne bojim se ni Nobelovaca.dijagram wrote:izgleda da su se Djikic-Rudan urotili protiv Lauc-Bakic tandema
Eh, te nevjerojatno slučajne slučajnosti ...mutava baštarda wrote:
anno domini 2017
Slovoslagar-
2021-04-25
"Ne gledajte što radimo, nego slušajte šta vam govorimo"Slovoslagar wrote:Eh, te nevjerojatno slučajne slučajnosti ...mutava baštarda wrote:
anno domini 2017
Bilko i Soros pojam su filantropizma
A ovdje ih se pljuje, sikanira, omalovazava i najgore sumnja u njihov altruizam
dijagram-
2015-08-09
Nda, grozni smodijagram wrote:Bilko i Soros pojam su filantropizma
Slovoslagar-
2021-04-25
negdje devedesetih sam cuo za sorosovu open socajeti i na prvu sam imao pozitivno misljenje o njimadijagram wrote:Bilko i Soros pojam su filantropizma
no, malo gledajuci iza zavjese skuzio sam da su dobri jedino za na strik
sto je zanimljivo da u njihov altruizam vjeruje dosta ljudi, ono bas vjeruju i nemos ih ubjedit ni puskom kontra
a oni koji rade za sorosa u privatnim razgovorima ga jedino fale da dobro placa a sve ostalo je smece
pa bu do ere u novo mesto.Noor wrote:eto, ako krene sranje u beiha, ti si naoružan do zubaepikur37 wrote:Noor wrote:mutava baštarda wrote:Ako dođe vlasnik, samo kažeš da si mislila dada je to parcela od pok. stricaNoor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ojeboteled, najbolje uzet motiku i ić okapat krumpire..i ništa više nit slušat nit čitat
onda će zajedno za minken.
ali zato sam ja sada u minkenskoj bojnoj pa ćemo ih zajedno sa sirijcima zabunom poslati u irak.
veber-
2014-12-30
Vama dvojici ćemo dati transfuziju od adeno virusa, a poslije ćemo vas koristiti za proizvodnju cjepiva.mutava baštarda wrote:Nek se drži mene i nema šanse da će u fojbu. Moji završavaju po jamama :))dijagram wrote:Pazi se ti, s gnjeckom nikad ne znas tko ce skoncati u fojbi;)mutava baštarda wrote:Dok je Gnječ uz mene ne bojim se ni Nobelovaca.dijagram wrote:izgleda da su se Djikic-Rudan urotili protiv Lauc-Bakic tandema
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Crni petak za najpametnije među nama
BREAKING: Pfizer just published a 6m follow up study!
[size=48]44,000+ participants, Age 51 median, half in placebo...[/size]
Vaccinated vs Placebo:
- Deaths: 15 vs 14
- Covid19 deaths: 1 vs 2
- Cardiac arrest: 4 vs 1
BREAKING: Pfizer just published a 6m follow up study!
[size=48]44,000+ participants, Age 51 median, half in placebo...[/size]
Vaccinated vs Placebo:
- Deaths: 15 vs 14
- Covid19 deaths: 1 vs 2
- Cardiac arrest: 4 vs 1
Ima dobrih vijesti i sa Islanda. Procjepljenost +70%
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
[size=33]Island je za zagovornike cijepljenja pravi raj: Preko 80 posto ljudi starih 16-29 godina je potpuno cijepljeno, a postotak se penje preko 90 posto za one između 40 i 70 godina. Gotovo 100 posto osoba starijih od 70 godina u potpunosti je cijepljen. No, cjepivo ipak nije „učinkovito“ kako vlasti tvrde jer iako zaraženih nije bilo više tjedana, odjednom se zaraza počela ponovo širiti.[/size]mutava baštarda wrote:Ima dobrih vijesti i sa Islanda. Procjepljenost +70%
Dana 26. lipnja, islandske vlasti ukinule su sve mjere zaključavanja. „Hvala vam na zajedničkoj borbi,“ izjavio je ministar zdravstva javnosti. Međutim, veselje je kratko trajalo jer zbog naglog porasta broja novozaraženih, vlasti žele uvesti novo zaključavanje za čije se trajanje predlaže 5, 10 i 15 godina.
[size=33]Najveći broj novozaraženih čine potpuno cijepljene osobe. Epidemiolog Þórólfur Guðnason objavio je nove loše vijesti o vraćanju rigoroznih mjera koje bi mogle trajati godinama jer – cjepiva ne pomažu.[/size]
sada bu kreten zamotao glavu s aluminijskom folijom i kreće novi krug maltretiranja.
teži debil
teži debil
2014-12-30
Pandemija se ruši kao kula od karata. Cijela priča je počivala na PCR testu kojeg sada povlače.veber wrote:sada bu kreten zamotao glavu s aluminijskom folijom i kreće novi krug maltretiranja.
teži debil
E sad ili će sve završiti ili će izići vojska i počet rastezat žicu.
Mislim da će početi sve iz Amerike, nadam se Texasa.
a daj, ovo nisu istinemutava baštarda wrote:[size=39]Island je za zagovornike cijepljenja pravi raj: Preko 80 posto ljudi starih 16-29 godina je potpuno cijepljeno, a postotak se penje preko 90 posto za one između 40 i 70 godina. Gotovo 100 posto osoba starijih od 70 godina u potpunosti je cijepljen. No, cjepivo ipak nije „učinkovito“ kako vlasti tvrde jer iako zaraženih nije bilo više tjedana, odjednom se zaraza počela ponovo širiti.[/size]mutava baštarda wrote:Ima dobrih vijesti i sa Islanda. Procjepljenost +70%
Dana 26. lipnja, islandske vlasti ukinule su sve mjere zaključavanja. „Hvala vam na zajedničkoj borbi,“ izjavio je ministar zdravstva javnosti. Međutim, veselje je kratko trajalo jer zbog naglog porasta broja novozaraženih, vlasti žele uvesti novo zaključavanje za čije se trajanje predlaže 5, 10 i 15 godina.
[size=39]Najveći broj novozaraženih čine potpuno cijepljene osobe. Epidemiolog Þórólfur Guðnason objavio je nove loše vijesti o vraćanju rigoroznih mjera koje bi mogle trajati godinama jer – cjepiva ne pomažu.[/size]
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Teorije urote
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
Page 14 of 50