''Ovo upozorenje znanstvenika imat će nesagledive posljedice! ‘Amazonija je od lijeka postala problem’ ''
Page 1 of 1
''Ovo upozorenje znanstvenika imat će nesagledive posljedice! ‘Amazonija je od lijeka postala problem’ ''
Ovo upozorenje znanstvenika imat će nesagledive posljedice! ‘Amazonija je od lijeka postala problem’
Vrijeme je isteklo....
Vrijeme je isteklo....
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Ovo upozorenje znanstvenika imat će nesagledive posljedice! ‘Amazonija je od lijeka postala problem’ ''
Pa šta će to drvo tu bezveze stat ? To sve posić i posadit soju, ječam i da imaju di krave past travu.
Šta će ta šumetina tu uopće i ćemu to uopće služi ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ''Ovo upozorenje znanstvenika imat će nesagledive posljedice! ‘Amazonija je od lijeka postala problem’ ''
Samo Vi ljudi nestanite sa Zemlje. I sve će bit O.K.RayMabus wrote:Pa šta će to drvo tu bezveze stat ? To sve posić i posadit soju, ječam i da imaju di krave past travu.
red wolf-
2016-02-10
Zemlja će se preporoditi.
red wolf-
2016-02-10
Wolf , nije Brazil najveći zagađivać atmosfere nego Kina i Amerika.
Ono kao vi dole ostanite zaostali u prašumi da mi možemo i dalje imat jaku industriju i biti bogati. Ne ne. Sići sve.
Ono kao vi dole ostanite zaostali u prašumi da mi možemo i dalje imat jaku industriju i biti bogati. Ne ne. Sići sve.
2014-04-11
posjeci i sve izbetonirati
dijagram-
2015-08-09
Ma jebe se meni za Vas ljude...Svi ste mi isti...Na razini žohara...RayMabus wrote:Wolf , nije Brazil najveći zagađivać atmosfere nego Kina i Amerika.
red wolf-
2016-02-10
Normalno. A ovima u Americi ako je problem šta će im srednja Amerika koja je žitnica Amerike postat pustinja , njihov problem.dijagram wrote:posjeci i sve izbetonirati
Pređi na struju i odrekni se ovisnosti o Arapima tj fosilnim gorivima.
2014-04-11
Similar topics
» Ako Agrokor ne dobije novi kredit, posljedice će biti nesagledive
» 'Neću dopustiti da odugovlačenje proizvede nesagledive posljedice po stabilnost države'
» ''UPOZORENJE ZNANSTVENIKA "Emisija CO2 je na rekordnoj razini, idemo prema katastrofi"
» Nejebica u Japanu postala državni problem
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» 'Neću dopustiti da odugovlačenje proizvede nesagledive posljedice po stabilnost države'
» ''UPOZORENJE ZNANSTVENIKA "Emisija CO2 je na rekordnoj razini, idemo prema katastrofi"
» Nejebica u Japanu postala državni problem
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Page 1 of 1