Britanci su upropastili sezonu Španjolskoj, Cipru i Portugalu. Zašto ih, onda, bez ikakvih limita primamo?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Britanci su upropastili sezonu Španjolskoj, Cipru i Portugalu. Zašto ih, onda, bez ikakvih limita primamo?
Ja sam boleščinu po simptomima ima od 25.02. do 06.03. Vjerojatno onu britansku inačicu. Uredno se javio doktoru, on mi rekao da ostanem doma i ako ne budem imao respiratornih problema da se čijemo nakon 10 dana. Nakon 11 dana ja mu se javio, simptomi nestali, respiratornih problema nije bilo, on mi rekao da je gužvi i da će me povratno kontaktirati... Kako onda tako i danad, uz izuzetak, javila mi se sestra i rekla da ako bih imao problema na poslu da onda sam donesem odluku hoću li se tu na Braču cijepiti... I to je to, niti nakon 2 i pol mjeseca nitko me nije pitao da li sam cijepljen i da ako nisam da se idem cijepiti, a ne radi se o mekoj bezveznoj firmici, nego o resortu u kojem je zaposleno preko 500 ljudi od čega 200 stalnih radnikamutava baštarda wrote:Znaš li odnos cijepljenih, necijepljeni...michaellcmacha wrote:Moj resort prekida s radom 05. Kolovoza, jedna mwnadžerica se izlajala. U međuvremenu raste nam broj pozitivnih u personalu. U mom objektu je dvoje zaraženih, a u cijelom resortu trenutno imamo 17 radnika koji su pozitivni. Indikativno je što su sve sobarice...
I postoji li teži oblika ili samo prehlada.
Nadam se da si sam proradio na imunitetu.
Ja sam kad je bio zadnji val u kojem sam ulovio koronu ( napokon ) prekinuo dijetu i udario po špeku i luku & ostalom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Britanci su upropastili sezonu Španjolskoj, Cipru i Portugalu. Zašto ih, onda, bez ikakvih limita primamo?
isto bila priča da će biti uvjetovano nama recimo skiperima da svi moramo biti cijepljeni.michaellcmacha wrote:Ja sam boleščinu po simptomima ima od 25.02. do 06.03. Vjerojatno onu britansku inačicu. Uredno se javio doktoru, on mi rekao da ostanem doma i ako ne budem imao respiratornih problema da se čijemo nakon 10 dana. Nakon 11 dana ja mu se javio, simptomi nestali, respiratornih problema nije bilo, on mi rekao da je gužvi i da će me povratno kontaktirati... Kako onda tako i danad, uz izuzetak, javila mi se sestra i rekla da ako bih imao problema na poslu da onda sam donesem odluku hoću li se tu na Braču cijepiti... I to je to, niti nakon 2 i pol mjeseca nitko me nije pitao da li sam cijepljen i da ako nisam da se idem cijepiti, a ne radi se o mekoj bezveznoj firmici, nego o resortu u kojem je zaposleno preko 500 ljudi od čega 200 stalnih radnikamutava baštarda wrote:Znaš li odnos cijepljenih, necijepljeni...michaellcmacha wrote:Moj resort prekida s radom 05. Kolovoza, jedna mwnadžerica se izlajala. U međuvremenu raste nam broj pozitivnih u personalu. U mom objektu je dvoje zaraženih, a u cijelom resortu trenutno imamo 17 radnika koji su pozitivni. Indikativno je što su sve sobarice...
I postoji li teži oblika ili samo prehlada.
Nadam se da si sam proradio na imunitetu.
Ja sam kad je bio zadnji val u kojem sam ulovio koronu ( napokon ) prekinuo dijetu i udario po špeku i luku & ostalom.
ja se nisam cijepio , a sada pogotovo neću, a pitali me na ove prve dvije ture gosti, ja rekao da sam prebolio da iman serološki test, uglavnom više opuštena rasprava, jebe se koga.
sa druge strane prijatelj mi cijepljen, opet se prije jedne ture morao testirati, dakle ima dva cijepiva i opet mu zabijali u nos one štapiće, kaže koji "k" sam se cijepio uopće
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa je sada. Zato što neki u eu, prvenstveno ona luda baba nasilno, ludim mjerama želi usporiti virus i njegove inačice.AssadNaPodmornici wrote:kriteriji su određeni politički. vi ne kužite od početka, a to je ono što nas par pokušavamo reći, ovo je više politički problem nego zdravstveni.epikur37 wrote:bilo bi super da se promijene ovi kriteriji za ECD kartu...sezona ide super, prava šteta bi bilo da padne
Njihova misija trebala je završiti do izbacivanja cijepiva. Kada su ga plasirali i omogučili trebalo je proglasiti kraj. Tko želi nek izvoli tko ne želi neka riskira. Ima bolnica.
A ne ljudska prava, kampanja cijepljenja , mjere da usporiš , teror. Nek si hebu mater više..
Last edited by kaya on 17/7/2021, 11:30; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
luda baba je štasijeva škola, kgb inačica. pa što joj putin veli ona radi.kaya wrote:Pa je sada. Zato što neki u eu, prvenstveno ona luda baba nasilno, ludim mjerama želi usporiti virus i njegove inačice.AssadNaPodmornici wrote:kriteriji su određeni politički. vi ne kužite od početka, a to je ono što nas par pokušavamo reći, ovo je više politički problem nego zdravstveni.epikur37 wrote:bilo bi super da se promijene ovi kriteriji za ECD kartu...sezona ide super, prava šteta bi bilo da padne
Njihova misija trebala je završiti do izbacivanja cijepiva. Kada su ga plasirali i omogučili trebalo je proglasiti kraj. Tko želi nek izvoli tko ne želi neka riskira. Ima bolnica.
A ne ljudska prava, kampanja cijepljenja , mjere da usporiš , teror. Nek si hebu mater više..
srećom je njemačka ipak savezna plus bavarska.
ja živim u omrženoj mi bavarskoj, družim se s bavarcima i umjesto gestern počeo sam spikat geštern, međimurci bi me razumjeli.
no, babetina sili, ali bavarska je recimo sve otvorila.
normalno sve radi i nema spike o nekim potvrdama.
ali i druge pokrajine idu prema tome.
bu i plenki.
veber-
2014-12-30
Ali ja i dalje nikaj ne razmem.
Nama dolaziju cijepljeni turisti ... pelcovani kak bi neki rekli.
A i mi smo zahvaljujući cijepljenosti smanjili broj zaraženih ... i sad opet raste broj zaraženih?
Je l sam ja kak necijepljen neodgovoran? Kak?
Negativan sam i pazim na svoje ponašanje.
Nikaj ne razmem.
A i mi smo zahvaljujući cijepljenosti smanjili broj zaraženih ... i sad opet raste broj zaraženih?
Nikaj ne razmem.
Guest- Guest
pa nisi na partijskoj liniji.
nisi jučer postao rvat
i znaš razliku između božića i uskrsa.
ovi svi novokomponirani se uštekali.
brzi voz iz cabayebo za zagreb
nisi jučer postao rvat
i znaš razliku između božića i uskrsa.
ovi svi novokomponirani se uštekali.
brzi voz iz cabayebo za zagreb
2014-12-30
Sovak wrote:Ali ja i dalje nikaj ne razmem.
Nikaj ne razmem.
[size=42]ŠOK U BRITANIJI: Ministar zdravstva zaražen koronom iako je dobio dvije doze cjepiva [/size]
mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Ali ja i dalje nikaj ne razmem.
Nikaj ne razmem.[size=42]ŠOK U BRITANIJI: Ministar zdravstva zaražen koronom iako je dobio dvije doze cjepiva [/size]
25.4.2021. Beroš: To je vrlo rijedak slučaj
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Merkel uništava turističku sezonu Portugalu
» Austrija sabotira turističku sezonu u Hrvatskoj. Zašto?
» Časne bi majci rekle da je dijete umrlo, a onda bi ga prodale. Ovo je jeziva priča o Crkvi u Španjolskoj
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Izbori u Španjolskoj : silovit skok ekstremnih desničara , VOX postao treća stranka u Španjolskoj
» Austrija sabotira turističku sezonu u Hrvatskoj. Zašto?
» Časne bi majci rekle da je dijete umrlo, a onda bi ga prodale. Ovo je jeziva priča o Crkvi u Španjolskoj
» Pedja Misic spustio Pupovcu::'Ako me mrze kao Srbina.Zasto sam onda Ponos Hrvatske,Milorade?
» Izbori u Španjolskoj : silovit skok ekstremnih desničara , VOX postao treća stranka u Španjolskoj
Page 4 of 4