EU klimatski plan
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EU klimatski plan
Znači da nije biltno šta jedeš nego šta govoriš ( misliš ).
Eto ja sad govorim da vam je uperen revolver u tikvu i da se meni s vama ne da gubit vrijeme jer za razliku od Isusa moje metode su vojne pa birajte il goveda il život na ovoj planeti.
Slobodna volja. Odabrati ćete opstanak i odbaciti meso postepeno i tako dolazi do te evolucije da pozitivne rase ne jedu meso ( ako ne moraju ilil ako su čisti biljojedi pa ga ne jedu uopće , vi ste svejedi za vašu informaciju ).
Eto ja sad govorim da vam je uperen revolver u tikvu i da se meni s vama ne da gubit vrijeme jer za razliku od Isusa moje metode su vojne pa birajte il goveda il život na ovoj planeti.
Slobodna volja. Odabrati ćete opstanak i odbaciti meso postepeno i tako dolazi do te evolucije da pozitivne rase ne jedu meso ( ako ne moraju ilil ako su čisti biljojedi pa ga ne jedu uopće , vi ste svejedi za vašu informaciju ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stvar je u duhovnoj evoluciji. Nije stvar da ti netko nešto nameće nego da sam dođeš do toga i vidiš šta tu je a šta tu nije.
Postepeno. Kroz generacije. Samo društvo evoluira. Društva koja su pozitivnija ona jedu manje mesa tj to je manji dio prehrane i kako sve više i više evoluiraju duhovno tako manje preferiraju jesti druga živa bića.
Ne mora značiti da će ljudska rasa izbaciti 100% meso iz prehrane al bitno je shvatiti koncept zbog čega pozitivnije duše manje il skoro nikako jedu meso.
Postepeno. Kroz generacije. Samo društvo evoluira. Društva koja su pozitivnija ona jedu manje mesa tj to je manji dio prehrane i kako sve više i više evoluiraju duhovno tako manje preferiraju jesti druga živa bića.
Ne mora značiti da će ljudska rasa izbaciti 100% meso iz prehrane al bitno je shvatiti koncept zbog čega pozitivnije duše manje il skoro nikako jedu meso.
2014-04-11
RayMabus wrote:I ja sam sad pojeo frigani srdelica.metilda wrote:RayMabus wrote:Pozitivne rase u svemiru ne jedu meso ( ako baš ne moraju ).
To je dio duhovne evolucije a ovdje je postavljena da ili umirete vi ili goveda.
Imate izbor.
Slobodna volja.
Doduše uperio sam vam pištolj u glavu. Sad birajte.
Isus je jeo meso.
Isus je rekao i : nije bitno šta u usta ulazi nego šta izlazi.
Da ti prevedem ?
Ne trebaš mi prevoditi. Lijepo si napisao da pozitivne rase u svemiru ne jedu meso. Isus je Bog i jeo je meso. Trebam li ja tebi prevesti?
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Isus nije rasa. Ja nisam rasa. Ti nisi rasa.metilda wrote:RayMabus wrote:I ja sam sad pojeo frigani srdelica.metilda wrote:RayMabus wrote:Pozitivne rase u svemiru ne jedu meso ( ako baš ne moraju ).
To je dio duhovne evolucije a ovdje je postavljena da ili umirete vi ili goveda.
Imate izbor.
Slobodna volja.
Doduše uperio sam vam pištolj u glavu. Sad birajte.
Isus je jeo meso.
Isus je rekao i : nije bitno šta u usta ulazi nego šta izlazi.
Da ti prevedem ?
Ne trebaš mi prevoditi. Lijepo si napisao da pozitivne rase u svemiru ne jedu meso. Isus je Bog i jeo je meso. Trebam li ja tebi prevesti?
Isus je pojedinac koji se inkarnirao ovdje prije 2000 godina a ja i ti 2000 godina nakon njega.
Ponovit ću ti : pozitivne rase ne jedu meso.
2014-04-11
I Isus nije Bog nego sin božji.
To su osnove kršćanstva. Bar bi to trebala znati.
2014-04-11
Gotovo je...Razaranja koja će se događati na Zemlji više ne možete zaustaviti...
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:I Isus nije Bog nego sin božji.
Mili Bože kud sam zaš'o...
Od buba i kamenja se čuje pametnijih stvari.
2021-02-20
Pa pričaš s anđeoskom hijerarhijom između ostalog.metilda wrote:RayMabus wrote:I Isus nije Bog nego sin božji.
Isus nije Bog.
2014-04-11
Bar je to jasno. Što se mene tiče ljudi su to zaslužili.red wolf wrote:Gotovo je...Razaranja koja će se događati na Zemlji više ne možete zaustaviti...
2021-02-20
RayMabus wrote:Pa pričaš s anđeoskom hijerarhijom između ostalog.metilda wrote:RayMabus wrote:I Isus nije Bog nego sin božji.
Isus nije Bog.
2021-02-20
Ako želiš mogu te spojit telefonski direktno na liniju s Bogom.
Anđeli su glasnici Bogoova.
Anđeli su glasnici Bogoova.
2014-04-11
Isus nije Bog.metilda wrote:RayMabus wrote:Pa pričaš s anđeoskom hijerarhijom između ostalog.metilda wrote:RayMabus wrote:I Isus nije Bog nego sin božji.
Isus nije Bog.
To šta je katolička crkva u jednom stolječu prije donila tu dogmu da je Isus Bog kako bi mu pojačala autoritet tj sebi ....to je laž
2014-04-11
Isus je duhovni učitelj koji se inkarnirao prije 2000 godina s ciljem da donese duhovne poruke čovječanstvu itd.
To šta su neke njegove poruke posli iskrivili ili skroz sakrili ljudi nakon njega radi svojih osobnih interesa to je druga stvar.
On je sin božji u kontekstu u kojem smo svi mi djeca božja.
Bog se ne može inkarnirati.
Najviši element na duhovnoj hijerarhiji koji se može inkarnirati je anđeoska hijerarhija u koju upadaju i demoni.
Degutantno je vjerovati da jedna osoba koja se inkarnirala može biti Bog.
Može biti njegov glasnik ( sin božji kao titula koja to naglašava ) ali sam Bog nikako.
To šta su neke njegove poruke posli iskrivili ili skroz sakrili ljudi nakon njega radi svojih osobnih interesa to je druga stvar.
On je sin božji u kontekstu u kojem smo svi mi djeca božja.
Bog se ne može inkarnirati.
Najviši element na duhovnoj hijerarhiji koji se može inkarnirati je anđeoska hijerarhija u koju upadaju i demoni.
Degutantno je vjerovati da jedna osoba koja se inkarnirala može biti Bog.
Može biti njegov glasnik ( sin božji kao titula koja to naglašava ) ali sam Bog nikako.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Trumpova administracija će ukinuti Obamin klimatski plan''
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Zgrade i kuce u EU ce morat bit klimatski neutralne
» Teološka tema: Papa kaže da su klimatski skeptici glupi.
» Nakon Marakeša Trump napao i Pariški klimatski sporazum
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Zgrade i kuce u EU ce morat bit klimatski neutralne
» Teološka tema: Papa kaže da su klimatski skeptici glupi.
» Nakon Marakeša Trump napao i Pariški klimatski sporazum
Page 2 of 2