srebrenica , 11.lipnja 2021.g
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: srebrenica , 11.lipnja 2021.g
Noor wrote:mog'o je glat i serbinho...marcellus wrote:šta sereš srpkinjo poturčena? Pitaj svog jarana crvenkastog što nije otvorio temu
Ja sam Hrvat, boli me kurac za Srebrenicu.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Sovak wrote:Pirate wrote:Sad ces gnjec morati pricekati par dana da ti repliciraju post dok ne nadju odgovore na bujica-podcast velebit-wiki kubura izvorima istine.
Kako se vi četnici i talijanski iredentisti uvijek pošnjofate ispod repa.
Stara navada.
Neko sa zabarima, neko sa siptarima.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
:
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/iz-bruxellesa-novi-sok-za-beograd-srebrenica-postaje-kljucni-uvjet-srbiji-za-prijem-u-eu-tamosnju-politicku-javnost-zahvatila-je-ozbiljna-panika-1112631
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/iz-bruxellesa-novi-sok-za-beograd-srebrenica-postaje-kljucni-uvjet-srbiji-za-prijem-u-eu-tamosnju-politicku-javnost-zahvatila-je-ozbiljna-panika-1112631
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mentalitet wrote:Pirate wrote:Bosna je zavrsila sa ratovima, sada samo ide borba za bioloski opstanak.
Koji bioloshki opstanak.Pa jebo te priroda je (bog) stvorila mali milijun zamki za odredjene vrste koje ih moraju preskochiti ako zele bioloshki opstati.Nekada je BiH bila punjachica Hrvatske i Srbije novim bioloshkim mesom koji se kultivizirao i pretvarao u civiliziranu masu.Danas u doba interneta svi bjeze na zapad nadajuci se boljim uvjetima zivota..Kada zadovolje svoje materijalne potrebe onda ih pukne potraga za dushom i shvate da nije sve u lovi nego ima neshto i u dijamantima,,
Elem..shvatio sam davno zashto su vicevi o Muji i Fati bili ustvari istinite priche o sancerosima..Dok su mislili kako jedno drugo kresnuti bili su normalni,,chim su pocheli da misle na neshto drugo ode sve u pizdu materinu tako da buducnosti tamo nema jer davno sam rekao jebesh kuchu iz koje djeca bjeze.Plus toga ta djeca nisu bash toliko glupa jer su skuzila da je zivot samo jedan i da ne vrijedi umrijeti za "Domovinu" koja je gnjila i smrdljiva jer davno stari latini rekoshe ...Domovina ti je tamo gdje ti je dobro//
Elem ,,ova Srebrenica je fakat dopizdila svakom normalnom chovjeku koji zna da se tamo desio zlochin koji su rezirali zapadnjaci ..a onda Schvabe vidjele svoju shansu da operu svoje krvave ruke od II svjetskog pa ko vele..glupim bosancerosima cemo prodati foru o geneocidu i tako cemo umanjiti nash nad drugim narodima a poebno cemo tako obezvrijediti zlochin nad zidovima..a uz to cemo stvoriti nepremostivi jaz medju tim balkancima i tako zavadjene dok jedan drugom drze predavanje o genocidu,,,jebavat cemo ih u mali mozak,,Schwabe su to lukavo smislile ali srbi su ih provalili davno dok sancerosi i 'rvati nece nikada jer imaju pileci mozak..Pa bog ti jebo mater u Sarajevu je vishe ubijeno srba i hrvata nego u Srebrenici muslimana pa se schwabe nisu sjetile da to okarektiriziraju kao genocid...Elem...nishta novo na Balkanu...zavadi pa vladaj...
Za Soru
https://www.youtube.com/watch?v=YVvOo4ZzCWc
Sve to stoji sto ti kazes ali i dalje stojim pri stavu da je Bosna usla u fazu bioloskog opstanka, ratovi su gotovi. Vremena su se promjenila, drugacije se danas razmislja u odnosu na prijasnja vremena. Nema vise zelje za velikim obiteljima, za pozrtvovnoscu i sl. Individualizam i YOLO stil zivota je postao mainstream. Ovo nije fenomen vezan samo za Bosnu vec sve koji su ili zele biti dio zapadnog sustava vrijednosti.
2019-09-06
RayMabus wrote::
Za promjenu ipak nista od ulaska u EU? Hahaha koja komedija
2019-09-06
Ne znam šta je Bosna u toj rečenici o biološkom opstanku pošto površina biološki ne opstaje nego ljudi.
Opstanak je sad borba protiv korupcije a kad će to nezna se. BiH je zeru komplicirana država. Potrajat će to.
Opstanak je sad borba protiv korupcije a kad će to nezna se. BiH je zeru komplicirana država. Potrajat će to.
2014-04-11
Muslimani su dosadni sa Srebrenicom isto kao Srbi sa Jasenovcem
I kao Hrvati sa Blajburgom
Dosadni su svi do pizde materine
I kao Hrvati sa Blajburgom
Dosadni su svi do pizde materine
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ljudi nisi fiksni i nisu fiksno vezani za neki prostor. Kad im negdje nije dobro odu drugdje. Kao Homo sapiens sapines davno iz Afrike u Europu.
Biološki opstanak jedinke i/ili grupe nije nužno povezan s prostorom. Ljudi su mobilni.
Biološki opstanak jedinke i/ili grupe nije nužno povezan s prostorom. Ljudi su mobilni.
2014-04-11
Kad izađeš iz tijela oko 200 puta a sposoban si katapultirati se iz istog kad god želiš a šta mnogi pokušavaju kroz stoljeća pa nikad ne uspiju a meni to dođe lako , onda ti priča kako neka površina mora biološki opstat zvuči smiješno.
Ne mora. Ništa ne mora. Tijela su samo posude za dušu.
Ne mora. Ništa ne mora. Tijela su samo posude za dušu.
2014-04-11
Bit će bolje kad cijela istočna Europa doživi demografski slom jer će u jednom trenutku biti ili ili i ako odabereš opet isto ko i prije da vlada onda ide totalni potop.
Bolje demografski slom nego mislit da ovakvi sistemi mogu preživit.
Bolje demografski slom nego mislit da ovakvi sistemi mogu preživit.
2014-04-11
Ma nisam nego mi je pun k njihovih gluposti više.kic wrote:aben wrote:Kaja ustaša
ic coming home
Prikolju ove tamo u bosni 90 ih pa pišu da je to zbog jasenovca , ne bi kao inače..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ra likes this post
udri kayo bandu gazikaya wrote:Ma nisam nego mi je pun k njihovih gluposti više.kic wrote:aben wrote:Kaja ustaša
ic coming home
Prikolju ove tamo u bosni 90 ih pa pišu da je to zbog jasenovca , ne bi kao inače..
nisi u pravu glede sarajeva i srebrenicementalitet wrote:Pirate wrote:Bosna je zavrsila sa ratovima, sada samo ide borba za bioloski opstanak.
Koji bioloshki opstanak.Pa jebo te priroda je (bog) stvorila mali milijun zamki za odredjene vrste koje ih moraju preskochiti ako zele bioloshki opstati.Nekada je BiH bila punjachica Hrvatske i Srbije novim bioloshkim mesom koji se kultivizirao i pretvarao u civiliziranu masu.Danas u doba interneta svi bjeze na zapad nadajuci se boljim uvjetima zivota..Kada zadovolje svoje materijalne potrebe onda ih pukne potraga za dushom i shvate da nije sve u lovi nego ima neshto i u dijamantima,,
Elem..shvatio sam davno zashto su vicevi o Muji i Fati bili ustvari istinite priche o sancerosima..Dok su mislili kako jedno drugo kresnuti bili su normalni,,chim su pocheli da misle na neshto drugo ode sve u pizdu materinu tako da buducnosti tamo nema jer davno sam rekao jebesh kuchu iz koje djeca bjeze.Plus toga ta djeca nisu bash toliko glupa jer su skuzila da je zivot samo jedan i da ne vrijedi umrijeti za "Domovinu" koja je gnjila i smrdljiva jer davno stari latini rekoshe ...Domovina ti je tamo gdje ti je dobro//
Elem ,,ova Srebrenica je fakat dopizdila svakom normalnom chovjeku koji zna da se tamo desio zlochin koji su rezirali zapadnjaci ..a onda Schvabe vidjele svoju shansu da operu svoje krvave ruke od II svjetskog pa ko vele..glupim bosancerosima cemo prodati foru o geneocidu i tako cemo umanjiti nash nad drugim narodima a poebno cemo tako obezvrijediti zlochin nad zidovima..a uz to cemo stvoriti nepremostivi jaz medju tim balkancima i tako zavadjene dok jedan drugom drze predavanje o genocidu,,,jebavat cemo ih u mali mozak,,Schwabe su to lukavo smislile ali srbi su ih provalili davno dok sancerosi i 'rvati nece nikada jer imaju pileci mozak..Pa bog ti jebo mater u Sarajevu je vishe ubijeno srba i hrvata nego u Srebrenici muslimana pa se schwabe nisu sjetile da to okarektiriziraju kao genocid...Elem...nishta novo na Balkanu...zavadi pa vladaj...
Za Soru
https://www.youtube.com/watch?v=YVvOo4ZzCWc
Broj poginulih u Sarajevu (civila i vojnika) od 1991. do 1995.[4]
1991. | 9 | 8 | 1 | 0 |
1992. | 5.199 | 2.043 | 458 | 108 |
1993. | 2.473 | 698 | 184 | 37 |
1994. | 809 | 376 | 50 | 10 |
1995. | 799 | 343 | 43 | 5 |
Ukupno | 9.289 | 3468 | 736 | 160 |
i drugo
ne mogu gledati taj film
meni je to sve prestrašno