Dok sam predsjednik, Hrvatska više neće popuštati oko prava Hrvata u BiH
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dok sam predsjednik, Hrvatska više neće popuštati oko prava Hrvata u BiH
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Lipo lipo
Nego šta, Zokije prvi put nakon Tuđmana BiH vratio u aktivu hrvatske politike.
Ova dva bodula, što se vežu pored mene, u živu raspravu šta radit po pitanju Bosne i da jebu mater muslimanima :)
Onda mene pitaju, da ti si Bosanac šta da se radi :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:jasambrend wrote:Opet se našmrka...
pusti ovo je dobra roba
Brinem malo što će biti kad ga popusti... kao da ga je jednom prebacilo.
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Lipo lipo
Nego šta, Zokije prvi put nakon Tuđmana BiH vratio u aktivu hrvatske politike.
Ova dva bodula, što se vežu pored mene, u živu raspravu šta radit po pitanju Bosne i da jebu mater muslimanima :)
Onda mene pitaju, da ti si Bosanac šta da se radi :)
Iznimno je važno što sad pušu neki novi vjetrovi spram BiH u vrhu Hrvatske politike.
Zamislimo katastrofu da su sad Mesići i Jace, ovako imamo jaku pozadinu konačno.
Sarajevo se ne snalazi naviknuto na servilan Zagreb.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Jebesh hrvatsku kloshariju. Gore je shta Stockholm radi a Rim i MAdrid se grade. Kila mozga.... DNRH je beznachajna crne fleka na karti Eu. Kila mozgaSovak wrote:abraham wrote:Sta se to promijenilo. Ok ercegovci su napredovali ali bobuljicavi je isto bahato, ignorantsko govno kao i uvijek. Vidimo se (rezultate) za godinu dvije. Da se razumijemo, nije da mi ne pashu njegove pidarije i sasipanje istine balijanderima u ochi ali to ima snagu i vrijednost kao i ovo nashe naklapenje ovdje. Politika DNRH ne stoji iza Hrvata u BiH. Sve je o deklarativno i za niska chela. Pitanje je dana kada che Eu poslati nekog trecerazrednog teklica da zavrce ushi po Zagrebu i gotova pricha. Motaj kablove....Zoran che i dalje jahati bespucima hrvatskog besposlicarenja i prodavanja muda za bubrege. Smijeshno mi je da netko govori i misli da je on drzavnik.... Alllooooo drzavnik... Isti koji je zatrolao sta je jeo ostatke hrane da se ne bace... To je potpuno zaboravljeno ali neka normalna zemlj bi takovu prigodu izkoristila da pocisti dobar dio sranja u zemlji jer su se tamo nalazili skoro svi sta su nesta u politici, vojsci, medijima.... Niska cela aplaudiraju. Jesti im Zoka (cuj zoka) reko.... Krvi ti isssuove.... Kila mozga....Sovak wrote:epikur37 wrote:
Dakle ... da mi je to netko rekel tamo prije deset-petnaest let steral bih ga u racku.
Ali gle ... vremena se mijenjaju, a bome i ljudi.
Bumo videli Abe, bumo videli ... dotle Švecka radi, a Rvacka se gradi!
Nego kad che treci???? Bobuljichavi i anemichni u epizodi nas dva brata oba ratujemo.Muhahahahahhaaaaa
2014-04-14
Abe u standardnom raspoloženju...njah.
2015-08-06
Neshto chinjenicno netocno???? Slavite pomoc(milostinju) kao ekonomsku pobjedu??????? Treceg ni u povoju????? Sto sam netochno napisao??????Aaaaaa Kila mozga... Ok nije vise dvije marke. sada je tri, jebi ga inflacija.....
2014-04-14
abraham wrote:Neshto chinjenicno netocno???? Slavite pomoc(milostinju) kao ekonomsku pobjedu??????? Treceg ni u povoju????? Sto sam netochno napisao??????Aaaaaa Kila mozga... Ok nije vise dvije marke. sada je tri, jebi ga inflacija.....
Pa ova političko - diplomatska akcija prema BiH je nešto prvo ovog opsega i načina u zadnjih 25 godina, četvrt stoljeća. Svi pozdravljaju a ti kmečiš hebaji ga.
Možeš s brendom pridružit se i popalite sve ionako ništa ne vrijedi i sve je za kurac..
Švedistan majka, kilo mozga pola krune.
2015-08-06
jasambrend wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Opet se našmrka...
pusti ovo je dobra roba
Dodati mu svaki put u jutarnju kavicu ... da se održi zadovoljavajuća razina.
Guest- Guest
Sovak wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Opet se našmrka...
pusti ovo je dobra roba
Mislim da se on sam brine o titraciji i održava nivo zasićenosti sasvim ok, vrlo je savjestan po tom pitanju. :)
niels-
2021-04-26
Inače o temi: sviđa mi se nešto što je rekao, a što Sarajevo nije komentiralo.
Rekao je da je njihova logika “nas ima više, pa će biti onako kako mi želimo”.
Poguban je to narativ u današnjoj Europi, ali stariji će se sjetiti Miloševićevog prijedloga za reformu izbornog sistema Jugoslavije “jedan čovjek - jedan glas”. Znamo kako je to završilo, i za Jugoslaviju, a naročito BiH.
Rekao je da je njihova logika “nas ima više, pa će biti onako kako mi želimo”.
Poguban je to narativ u današnjoj Europi, ali stariji će se sjetiti Miloševićevog prijedloga za reformu izbornog sistema Jugoslavije “jedan čovjek - jedan glas”. Znamo kako je to završilo, i za Jugoslaviju, a naročito BiH.
niels-
2021-04-26
Majku jebrem ovom katolicko bosanskom skupu na forumu.
Toj stoji triba prisuditi po kratkom postupku.
Moja mater je hercegovka.
Sama je rekla da od ovog herceg bosanskog sljama nema goreg zla.
Majku vam jebem stoko kad pokoljemo srbe i balijetine cak stavise prvo triba potamanit herceg bosansku katolicku zgadiju
Majku vam jebem stoko kad pokoljemo srbe i balijetine cak stavise prvo triba potamanit herceg bosansku katolicku zgadiju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze Luburicu Vrancicu Artukovicu dignite se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Epikure jel ti znas koje je zafovoljstvo ubit cetnika.
To ces prvi osjetiti kad te nadjem.
Prvo slovo U na celopa rafal
To ces prvi osjetiti kad te nadjem.
Prvo slovo U na celopa rafal
2015-09-13
Izmjene izbornog zakona u BiH
"Na Dubrovnik Forumu razgovarao sam na tu temu s predstavnikom State Departemeta Palmerom, bivšim predstavnikom u BiH Lajčakom, s budućim predstavnikom u BiH Schmidtom i cijelim nizom sugovornika, i želimo pomoći procese da političke stranke i institucije u BiH, uz pomoć međunarodne zajednici, uključujući i Hrvatsku, pronađu rješenje za pravedniji izborni sustav koji će izjeći izborni inženjering. To govorimo cijelo vrijme i ove reakcije nisu ništa novo", zaključio je premijer Kenwood Kenon.Diplomatskim rjechnikom govoreci, eto ja sam rekao svoje a oni che tamo odluchiti. Ja cu prihvatiti sve shta centrala donese.
2014-04-14
niels wrote:Sovak wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Opet se našmrka...
pusti ovo je dobra roba
Mislim da se on sam brine o titraciji i održava nivo zasićenosti sasvim ok, vrlo je savjestan po tom pitanju. :)
Uvijek sam sam sebi govoril da je glavna stvar u svemu - doziranje.
Guest- Guest
Sovak wrote:niels wrote:Sovak wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Opet se našmrka...
pusti ovo je dobra roba
Uvijek sam sam sebi govoril da je glavna stvar u svemu - doziranje.
Mudrost životna :)
2015-08-06
2015-08-06
Otvoreno pismo sarajevske operske primadone: Sav si ulojen, ima jedna stara bosanska riječ za takve kao ti, NAHOD!
Margit Tomik-Levy, primadona opere sarajevskog Narodnog pozorišta, uputila je putem Facebooka otvoreno pismo Zoranu Milanoviću, predsjedniku Republike Hrvatske zbog njegovih najnovijih ispada i izjava o Bosni i Hercegovini.
Brojne kritike je uputila na račun predsjednika Hrvatske, a njeno pismo prenosimo bez korekcija u cjelosti:
-Ceo jučerašnji dan sam tražila makar jedan razlog da persiram ne dobro došlu osobu u BiH, međunarodno priznatu državu pre Hrvatske (ma, da je i sekundu pre priznata, prije je i tačka) i istorijski stariju bar jedan vek. Nisam ga pronašla. Ne može biti ništa razlog za uljudnost prema gostu koji vređa državu, u koju je bez pitanja došao. Meni on liči na ove teroriste koji se umešaju u gomilu migranata. Ne mogu da mu poštujem ni funkciju predsednika.
Biti predsednik ozbiljne države je jedna, a biti predsednik banana države, je sasvim druga stvar. Meni je to nalik funkciji poslovođe u kineskim marketima. Ima svega, od igle do lokomotive, ali ništa ne vredi pet para. Dakle, kakva država takav joj i predsednik. Šega živa od obadvoje. Zorane, nesrećo jedna! Ima jedna stara bosanska reč za takve kao ti. NAHOD. Čovek koji dolazi nepozvan i uglavnom neželjen. Davi ukućane bedastim pričama, a nakon njegovog odlaska uvek nešto u kući fali...
Pričaš da nisi nacionalista, a došao si u posetu najcrnjim nacionalistima fašističke proviniencije. Lupetao si nešto o evropskim vrednostima, a zagovaraš kleronacionalisticki ustroj države sa kojom ti nemaš ama baš ništa. I, ti kao fol Europejac. Idi, Zorane ne nasmejavaj nas. Ti si šega od čoveka, a smeće od političara. Jadan ne bio, Hrvatska je sramota EU, najsiromašnija, najprimitivnija, najzaostalija... Po svim parametrima ste najgori u EU.
Politika Hrvatske je da stvara sukobe gde god stigne. Ni sa jednim susedom nemate prijateljske odnose osim sa fašistom Orbanom koji vam je maznuo INU, a još će ponešto, ako Bog da. Kakav si ti eurokenjac kada ne poštuješ njihove vrednosti, ne priznaješ presude haškog tribunala, ne vidiš zločine svog naroda, rehabilituješ zlikovce krvavih ruku. Hteo ti ili ne, Hrvatska je deo UZP, Herceg Bosna je tvorevina UZP, haški osuđenici su ratni zločinci... Slavi ih slobodno. Svet zna o vama sve. Možeš lagati sebe i šacicu okorelih fašista, niko ti ne veruje od čestitih Hrvata.
Šta ono reče, ko je zadnja rupa na svirali? Okreni se oko sebe jado. Videćeš da vam sve propada, da je sve u neredu, da nemate ruku koja će vam ponuditi pomoć. BiH je u užasnim teškoćama zbog vas, predsednika banana države i četničkog režima preko Drine. Da vi i neuki, nepismeni bošnjački nacionalisti ne podržavate ove vođe nacionalnih torova, BiH bi za vas bila Švicarska.
Samo ti nastavi sa tim HDZ ološem, pokaži jasnu sliku kako si đubre od čoveka. Na izborima si pobedio našim glasovima, kao kandidat SDP-a. Nisi ni stigao u predsedničke dvore, a već si navukao crnu uniformu. Ne koketiraš sa liderima HDZ-a ali sa njihovom politikom i politikom zaostalih exstremnih desničara si blizak, kao nokat i meso.
Jadan si ti kada te slave u Hercegovini (gde niko nije glasao za tebe) i extremno desni otpad u Hrvatskoj. Da ti misliš dobro Hrvatima, ne bi se smucao po Hercegovini gde se pola njih pozdravlja sa ZDS nego bi otišao u Fojnicu kod dobrih bosanskih franjevaca da te nauče nešto korisno, ili u Banja Luku kod kardinala Komarice da ti kaže kako je Hrvatima kod tvog jarana Dodika u RS. Da imaš išta ljudsko, otišao bi da vidiš logore u Dretelju, Gabeli, Čapljini, na heliodrom – gde su se ti tvoji sagovornici iskazali u svim zločinima kojih se ni Pavelić ne bi postideo...
Ne, dobri ljudi tebi ne trebaju. Ti si došao da zakuhaš, da potpiriš vatru nacionalizma da ohrabriš potomke ustaša. Pretpostavljam da ćeš se sada ironično smejati i reći “koja je ovo budala”. Imaš pravo. Budala sam i izvinjavam se mojim štovateljima što sam na društvenim mrežama agitovala za tvoj izbor i pripomogla da dobiješ bar 500 glasova više. Ali i ja se tebi smejem i rugam gde god i kad god vidim tvoju sliku. Čak sam jednu stavila na vrata špajza da mi unuci ne kradu kolače. Plašim decu sa tobom.
Ti si svestan da si ukoljica, prznica i bezobrazan čovek. Uživaš što si takav. Ali, doći u državu koja taj dan obeležava užasan genocid i vređati je, nije bezobrazluk, to je za psihijatrijsko posmatranje. Trebali su te bar u obitelji upozoriti na to. Ajde jadan, idi svojim putem i okani se BiH. A, pretiti možeš svojoj materi, ne BiH, u BiH te se niko ne boji. Kukavica si, čak si rat izbegao jer si baja samo na jeziku. Siti smo mi i naših nacista, taman nam još ti fališ.
P.S. Sapun ti ne dam. Kupi sebi i sapun i parfem. Pošto mi ne deluješ kao higijenski čistunac, nekako si sav ulojen, zapamti, prvo sapun 2-3 puta pa onda parfem. Na našu žalost BiH se usmrdela od truleži tvojih miljenika i drugih nacionaliste, pa se tvoj elegantni miris hijene nije posebno osetio, poručila je Margit Tomik-Levy.
Margit Tomik-Levy, primadona opere sarajevskog Narodnog pozorišta, uputila je putem Facebooka otvoreno pismo Zoranu Milanoviću, predsjedniku Republike Hrvatske zbog njegovih najnovijih ispada i izjava o Bosni i Hercegovini.
Brojne kritike je uputila na račun predsjednika Hrvatske, a njeno pismo prenosimo bez korekcija u cjelosti:
-Ceo jučerašnji dan sam tražila makar jedan razlog da persiram ne dobro došlu osobu u BiH, međunarodno priznatu državu pre Hrvatske (ma, da je i sekundu pre priznata, prije je i tačka) i istorijski stariju bar jedan vek. Nisam ga pronašla. Ne može biti ništa razlog za uljudnost prema gostu koji vređa državu, u koju je bez pitanja došao. Meni on liči na ove teroriste koji se umešaju u gomilu migranata. Ne mogu da mu poštujem ni funkciju predsednika.
Biti predsednik ozbiljne države je jedna, a biti predsednik banana države, je sasvim druga stvar. Meni je to nalik funkciji poslovođe u kineskim marketima. Ima svega, od igle do lokomotive, ali ništa ne vredi pet para. Dakle, kakva država takav joj i predsednik. Šega živa od obadvoje. Zorane, nesrećo jedna! Ima jedna stara bosanska reč za takve kao ti. NAHOD. Čovek koji dolazi nepozvan i uglavnom neželjen. Davi ukućane bedastim pričama, a nakon njegovog odlaska uvek nešto u kući fali...
Pričaš da nisi nacionalista, a došao si u posetu najcrnjim nacionalistima fašističke proviniencije. Lupetao si nešto o evropskim vrednostima, a zagovaraš kleronacionalisticki ustroj države sa kojom ti nemaš ama baš ništa. I, ti kao fol Europejac. Idi, Zorane ne nasmejavaj nas. Ti si šega od čoveka, a smeće od političara. Jadan ne bio, Hrvatska je sramota EU, najsiromašnija, najprimitivnija, najzaostalija... Po svim parametrima ste najgori u EU.
Politika Hrvatske je da stvara sukobe gde god stigne. Ni sa jednim susedom nemate prijateljske odnose osim sa fašistom Orbanom koji vam je maznuo INU, a još će ponešto, ako Bog da. Kakav si ti eurokenjac kada ne poštuješ njihove vrednosti, ne priznaješ presude haškog tribunala, ne vidiš zločine svog naroda, rehabilituješ zlikovce krvavih ruku. Hteo ti ili ne, Hrvatska je deo UZP, Herceg Bosna je tvorevina UZP, haški osuđenici su ratni zločinci... Slavi ih slobodno. Svet zna o vama sve. Možeš lagati sebe i šacicu okorelih fašista, niko ti ne veruje od čestitih Hrvata.
Šta ono reče, ko je zadnja rupa na svirali? Okreni se oko sebe jado. Videćeš da vam sve propada, da je sve u neredu, da nemate ruku koja će vam ponuditi pomoć. BiH je u užasnim teškoćama zbog vas, predsednika banana države i četničkog režima preko Drine. Da vi i neuki, nepismeni bošnjački nacionalisti ne podržavate ove vođe nacionalnih torova, BiH bi za vas bila Švicarska.
Samo ti nastavi sa tim HDZ ološem, pokaži jasnu sliku kako si đubre od čoveka. Na izborima si pobedio našim glasovima, kao kandidat SDP-a. Nisi ni stigao u predsedničke dvore, a već si navukao crnu uniformu. Ne koketiraš sa liderima HDZ-a ali sa njihovom politikom i politikom zaostalih exstremnih desničara si blizak, kao nokat i meso.
Jadan si ti kada te slave u Hercegovini (gde niko nije glasao za tebe) i extremno desni otpad u Hrvatskoj. Da ti misliš dobro Hrvatima, ne bi se smucao po Hercegovini gde se pola njih pozdravlja sa ZDS nego bi otišao u Fojnicu kod dobrih bosanskih franjevaca da te nauče nešto korisno, ili u Banja Luku kod kardinala Komarice da ti kaže kako je Hrvatima kod tvog jarana Dodika u RS. Da imaš išta ljudsko, otišao bi da vidiš logore u Dretelju, Gabeli, Čapljini, na heliodrom – gde su se ti tvoji sagovornici iskazali u svim zločinima kojih se ni Pavelić ne bi postideo...
Ne, dobri ljudi tebi ne trebaju. Ti si došao da zakuhaš, da potpiriš vatru nacionalizma da ohrabriš potomke ustaša. Pretpostavljam da ćeš se sada ironično smejati i reći “koja je ovo budala”. Imaš pravo. Budala sam i izvinjavam se mojim štovateljima što sam na društvenim mrežama agitovala za tvoj izbor i pripomogla da dobiješ bar 500 glasova više. Ali i ja se tebi smejem i rugam gde god i kad god vidim tvoju sliku. Čak sam jednu stavila na vrata špajza da mi unuci ne kradu kolače. Plašim decu sa tobom.
Ti si svestan da si ukoljica, prznica i bezobrazan čovek. Uživaš što si takav. Ali, doći u državu koja taj dan obeležava užasan genocid i vređati je, nije bezobrazluk, to je za psihijatrijsko posmatranje. Trebali su te bar u obitelji upozoriti na to. Ajde jadan, idi svojim putem i okani se BiH. A, pretiti možeš svojoj materi, ne BiH, u BiH te se niko ne boji. Kukavica si, čak si rat izbegao jer si baja samo na jeziku. Siti smo mi i naših nacista, taman nam još ti fališ.
P.S. Sapun ti ne dam. Kupi sebi i sapun i parfem. Pošto mi ne deluješ kao higijenski čistunac, nekako si sav ulojen, zapamti, prvo sapun 2-3 puta pa onda parfem. Na našu žalost BiH se usmrdela od truleži tvojih miljenika i drugih nacionaliste, pa se tvoj elegantni miris hijene nije posebno osetio, poručila je Margit Tomik-Levy.
2018-04-10
bošnjakistan na aparatima, zoki jebe ne vadi
epikur37 wrote:
Mr. Johnnie Walker
2018-04-10
bolesnikFRANK wrote:Majku jebrem ovom katolicko bosanskom skupu na forumu.
aj stari drkaj negdje da nije javno
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Grabar Kitarović: Prava bh.Hrvata ne spadaju u unutarnja pitanja BiH, Hrvatska smije štititi svoj narod
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Gazde u BiH ljute: Hrvatska nam otima radnike koji sad više neće da rade za 500 maraka
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» '' Hrvatska KOALICIJSKI PROBLEMI BRKIĆ U ELEMENTU GOVORIO O HNS-OVCIMA: ‘Skrušeno su se pokajali i obećali da više neće griješiti”''
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Gazde u BiH ljute: Hrvatska nam otima radnike koji sad više neće da rade za 500 maraka
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» '' Hrvatska KOALICIJSKI PROBLEMI BRKIĆ U ELEMENTU GOVORIO O HNS-OVCIMA: ‘Skrušeno su se pokajali i obećali da više neće griješiti”''
Page 4 of 5