Ksenofobi uvek traze razloge by TITO
Page 1 of 1
Ksenofobi uvek traze razloge by TITO
https://informer.rs/vesti/politika/620930/indijci-korona-vakcina-pcr-test
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ksenofobi uvek traze razloge by TITO
TITO je, odgovarajući na pitanje N1 u vezi navodnih karantin turista, odnosno što sve više Indijaca dolazi u Srbiju gde se zadržavaju i nastavljaju ka Bliskom istoku, te pitanje da li je to rizik po javno zdravlje, rekao da prvi put čuje za "karantin turiste".
- Ja prvi put čujem za "karantin turizam", ali tazumem da uvek neko nešto mora da pronađe. Ako se ne varam, mismo rekli da sve te ljude koji ostaju u karantinu mi odmah vakcinišemo, i Indijce i sve druge.
[size=42]Adem Vuchiqi je kazao da oni dolaze sa negativnim PCR testom, da se prvi dan po dolasku vakcinišu, i da četvrtog dana ponovo rade PCR test.[/size]
[size=42]- Em dođu sa PCR testom, em ih mi odmah vakcinišemo. Prvi dan po dolasku u Beograd se vakcinišu, četvrtog dana se opet radi PCR test. Ali kod nas postoji, posebno kod onih koji su tobože kosmopolitski orjentisani, da su uvek najveći ksenofobi i da uvek traže razloge zbog čega mi nekome nešto trebali da zabranjujemo - konstatovao je on[/size]
- Ja prvi put čujem za "karantin turizam", ali tazumem da uvek neko nešto mora da pronađe. Ako se ne varam, mismo rekli da sve te ljude koji ostaju u karantinu mi odmah vakcinišemo, i Indijce i sve druge.
[size=42]Adem Vuchiqi je kazao da oni dolaze sa negativnim PCR testom, da se prvi dan po dolasku vakcinišu, i da četvrtog dana ponovo rade PCR test.[/size]
[size=42]- Em dođu sa PCR testom, em ih mi odmah vakcinišemo. Prvi dan po dolasku u Beograd se vakcinišu, četvrtog dana se opet radi PCR test. Ali kod nas postoji, posebno kod onih koji su tobože kosmopolitski orjentisani, da su uvek najveći ksenofobi i da uvek traže razloge zbog čega mi nekome nešto trebali da zabranjujemo - konstatovao je on[/size]
2014-08-25
Ostatak Evrope i Sveta Ksenofobi, koji blokiraju Indijce.
2014-08-25
India’s IndiGo plans Belgrade charter flights
NEWS FLASH
IndiGo is set to become the second Indian carrier to commence charters from New Delhi to Belgrade, following SpiceJet. The airline is currently planning to perform charters this week via Istanbul, catering for Indian travellers heading to the Serbian capital to undergo quarantine before being able to continue their onward journeys. The influx of Indian travellers has had a positive impact on scheduled carriers at Belgrade Airport. Qatar Airways has increased capacity on all its Belgrade flights this week to the Airbus A321 aircraft, while Lufthansa has scheduled up to four daily flights between Belgrade and Frankfurt next week, and up to six daily rotations overall once its double daily Munich service is included. Flydubai is next week operating double daily flights between Dubai and Belgrade. SpiceJet today launched its first of a series of charters from New Delhi to Belgrade via Yerevan.
JULY 07, 2021
BELGRADE COVID-19 NEWSFLASH SERBIA SUMMER 2021
2014-08-25
Ako nemaju milosti prema Portugalu i Španjolskoj ....
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47448-njemacka-stavila-cijelu-spanjolsku-na-crvenu-listu
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47448-njemacka-stavila-cijelu-spanjolsku-na-crvenu-listu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako krene AirAsia da leti iz Indije za Srbiju, neko ce se pored piste u Beogradu polivati benzinom i nece biti sumnje o kome se radi
2014-08-25
Ako Srbija moze da "hendluje" Indijce, onda Nemacka svira quartz-u i jeste Ksenofobija. Gde god da ides, cuvas se. Ima i ovde Tarzanije po vozovima bez maske i okolo, sklanjas se i cuvas, kontrola nema, ali su zabranjena putovanja. Nemas organizaciju i nisi sposoban, pa se zatvoris. Nisu ukapurali da se mora ziveti ovako i organizovati, umesto zakljucati.
2014-08-25
Ma u Njemačkoj su izbori na jesen odma nakon lita pa se Merkelici ništa ne riskira da ne izgubi izbore.
Politika , al baš zato nemaju sad milosti prema nikome tko dođe u situaciju da ima povećan broj zaraženih. Portugal i Španjolska su već platile cijenu, na crvenoj su listi. Nema zajebancije.
Politika , al baš zato nemaju sad milosti prema nikome tko dođe u situaciju da ima povećan broj zaraženih. Portugal i Španjolska su već platile cijenu, na crvenoj su listi. Nema zajebancije.
2014-04-11
Nisu sposobni da se nose sa situacijom. Potrajace ovo a ako nisi sposoban da se nosis sa problemom i pod pritiskom, ispadas iz igre. HR ne moze da pusti Indijce, jer vodi EU politiku sta joj kazu. Ima njih dosta, ako krenu tek da dolaze, bice ih i milionce u trenutku. Radi se o 1.2 milijarde ljudi, masa njih je po inostranstvu, koja cirkulise i ima vecu potrebu da putuje za Indiju i od nasih preko Bare, koji se Amerikanizuju nakon jednog pojedenog cizburgera. Dve kompanije iz Indije, cekamo trecu, Pizzon gleda, ne veruje.
2014-08-25
Hrvatsku Indija i Indijci uopće ne zanimaju osim ako ne žele povezat luke pa trgovina Indija - EU ,.a ako ne ništa jer nas i inače ne zanimaju.
Za razliku od Srbije mi ne puštamo tek tako svakoga ovdje kako on želi.
Za razliku od Srbije mi ne puštamo tek tako svakoga ovdje kako on želi.
2014-04-11
Ne razmišljamo ti mi u Hrvatskoj tako. Nas ne zanimaju letovi prema Aziji a nit nam triba netko od tamo ovamo dolaziti otvarat tvornice di bi mi radili za kikriki. To ti nas u Hrvatskoj uopće ne zanima.Serbinho-3 wrote:Nisu sposobni da se nose sa situacijom. Potrajace ovo a ako nisi sposoban da se nosis sa problemom i pod pritiskom, ispadas iz igre. HR ne moze da pusti Indijce, jer vodi EU politiku sta joj kazu. Ima njih dosta, ako krenu tek da dolaze, bice ih i milionce u trenutku. Radi se o 1.2 milijarde ljudi, masa njih je po inostranstvu, koja cirkulise i ima vecu potrebu da putuje za Indiju i od nasih preko Bare, koji se Amerikanizuju nakon jednog pojedenog cizburgera. Dve kompanije iz Indije, cekamo trecu, Pizzon gleda, ne veruje.
A Srbiji ako je to bitno pa ok al nismo ti mi taj film.
2014-04-11
Zadnji put je letio Jat prije raspada Jugoslavije u Kalkutu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kolkata
Daleko je ta Indija. Možda kako se oni budu razvijali i standard im se bude diza, sami uvedu više letova prema Europi.
Hrvatskoj ta priča o direktnim letovima prema Indiji nisu zanimljivi. Možda sezonski liti nešto al to je kako se dogovore.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kolkata
Daleko je ta Indija. Možda kako se oni budu razvijali i standard im se bude diza, sami uvedu više letova prema Europi.
Hrvatskoj ta priča o direktnim letovima prema Indiji nisu zanimljivi. Možda sezonski liti nešto al to je kako se dogovore.
2014-04-11
Nema baš puno tih direktnih letova prema Indiji. Generalno imaš prema Doha presjedanje i to je to a direktni vrlo malo : London , Pariz , Rim , Frankfurt , Brisel i onda po dogovoru nekad Beć i neki drugi gradovi.
Malo se to putuje tako daleko i direktno. Karte i nisu baš jeftine tako da onda to nije baš nešto masovno da ima.
Daleko je to. Malo tko to tako ide.
Malo se to putuje tako daleko i direktno. Karte i nisu baš jeftine tako da onda to nije baš nešto masovno da ima.
Daleko je to. Malo tko to tako ide.
2014-04-11
Daleko je to. To po planete preletiš tako da let za Dohu a onda od tamo biraj di oćeš.
Ovako ti je puno laše. Negdi do ovde i onda pajdo sam biraj di ćeš.
Ovako ti je puno laše. Negdi do ovde i onda pajdo sam biraj di ćeš.
2014-04-11
Kinezi su po meni ovdje napravili grešku jer oni su mogli u istočnoj Kini na samoj granici napravit veliki međunarodni aerodrom i onda iz smjera zapada tu slijećeš pa onda ti sam izaberi di ćeš na istok a oni ono Peking i gotovo a ovako bi mogli cilu Kinu plus Seul , Vladivostok , Tokio , Filipini , jugoistočna Azija itd dakle cijeli istok , sve šta je istočnije od tog aerodroma na samoj istočnoj granici Kine.
A doć će i oni pameti uskoro.
A doć će i oni pameti uskoro.
2014-04-11
Opametit će se i ti Kinezi kad tad pa aerodorom na istoku Kine i onda let Beograd i taj aerdorodom a s njega možeš na 50 lokacija u Kini + cijeli istok.
2014-04-11
Similar topics
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» IZRAELCI OTKRILI RAZLOGE RASPADA SFRJ: Razbijanje Jugoslavije i njena podela PLANIRANI su odavno, a sve zbog JEDNOG RAZLOGA!
» da li je rusija, zaista, uvek bila uz srbiju
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» IZRAELCI OTKRILI RAZLOGE RASPADA SFRJ: Razbijanje Jugoslavije i njena podela PLANIRANI su odavno, a sve zbog JEDNOG RAZLOGA!
» da li je rusija, zaista, uvek bila uz srbiju
Page 1 of 1