Jutarnji zabrinut: Dodik sasuo psovke i uvrede po oporbenom političaru, ‘nagradili‘ ga aplauzom: ‘J*** mater svoju...‘
Page 1 of 1
Jutarnji zabrinut: Dodik sasuo psovke i uvrede po oporbenom političaru, ‘nagradili‘ ga aplauzom: ‘J*** mater svoju...‘
Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik izazvao je novi skandal javno uputivši psovke i uvrede na račun dužnosnika jedne od oporbenih stranaka.
Najnoviji ispad nominalnog šefa države BiH zabilježile su televizijske kamere na skupu lokalnog ogranka njegovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici u utorak navečer.
Dodik je tamo došao intervenirati nakon što je došlo do prevrata u lokalnoj skupštini i do odluke načelnika općine da istupi iz SNSD-a i pridruži se novoj većini predvođenoj Partijom demokratskog progresa (PDP) i Srpskom demokratskom strankom (SDS).
Dodik je za govornicom pred stranačkim članstvom jednog od čelnika PDP-a i zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Pericu Bundala "počastio" brutalnim psovkama.
"Neku večer gledao sam Bundala u televizijskoj emisiji. Kaže sada je Kozarska Dubica prestala biti bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju", kazao je Dodik. Za njegovu stranačku sljedbu u tim riječima nije bilo ništa problematično te su ga k tome, za to što je izgovorio, nagradili burnim pljeskom i smijehom.
No zato je predsjednik PDP-a Branislav Borenović poručio Dodiku kako se može samo sramiti zbog takvog ponašanja.
"Dodik, profesionalni psovač koji je objedinio prostakluk i primitivizam u sebi samom. Sramotno, nedostojno, ružno i za svaku osudu", poručio je Borenović na Twitteru reagirajući na zbivanja u Kozarskoj Dubici.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/dodik-sasuo-psovke-i-uvrede-po-oporbenom-politicaru-nagradili-ga-aplauzom-j-mater-svoju-15086257
Najnoviji ispad nominalnog šefa države BiH zabilježile su televizijske kamere na skupu lokalnog ogranka njegovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici u utorak navečer.
Dodik je tamo došao intervenirati nakon što je došlo do prevrata u lokalnoj skupštini i do odluke načelnika općine da istupi iz SNSD-a i pridruži se novoj većini predvođenoj Partijom demokratskog progresa (PDP) i Srpskom demokratskom strankom (SDS).
Dodik je za govornicom pred stranačkim članstvom jednog od čelnika PDP-a i zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Pericu Bundala "počastio" brutalnim psovkama.
"Neku večer gledao sam Bundala u televizijskoj emisiji. Kaže sada je Kozarska Dubica prestala biti bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju", kazao je Dodik. Za njegovu stranačku sljedbu u tim riječima nije bilo ništa problematično te su ga k tome, za to što je izgovorio, nagradili burnim pljeskom i smijehom.
No zato je predsjednik PDP-a Branislav Borenović poručio Dodiku kako se može samo sramiti zbog takvog ponašanja.
"Dodik, profesionalni psovač koji je objedinio prostakluk i primitivizam u sebi samom. Sramotno, nedostojno, ružno i za svaku osudu", poručio je Borenović na Twitteru reagirajući na zbivanja u Kozarskoj Dubici.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/dodik-sasuo-psovke-i-uvrede-po-oporbenom-politicaru-nagradili-ga-aplauzom-j-mater-svoju-15086257
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Jutarnji zabrinut: Dodik sasuo psovke i uvrede po oporbenom političaru, ‘nagradili‘ ga aplauzom: ‘J*** mater svoju...‘
A šta to nas u Hrvatskoj brige ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jutarnji zabrinut: Dodik sasuo psovke i uvrede po oporbenom političaru, ‘nagradili‘ ga aplauzom: ‘J*** mater svoju...‘
Jutarnji trepereći prati lokalnu političku scenu u Kozarskoj Dubici...hebalo mater.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ni uz najbolju volju ne vidim šta bi čitateljstvo u Hrvatskoj tribalo zanimati prepucavanje na lokalnoj razini u nekoj livoj općini u RS izmedju vlasti i opozicije a još k tome neko njihovo prepucavanje koje nit s Hrvatima nit s Hrvatskom nema veze.
Zašto bi ovo nekom čitatelju iz Hrvatske trebalo biti bitno ?
2014-04-11
RayMabus wrote:
Ni zašto, jutarnji radi hajku na Dodika i koristi sve prilike da razvije negativne emocije prema njemu kod hr čitatelja.
2015-08-06
Pa šta mi imamo s tim ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Ni zašto, jutarnji radi hajku na Dodika i koristi sve prilike da razvije negativne emocije prema njemu kod hr čitatelja.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa šta mi imamo s tim ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:
ako se uhvatiš uhvatiš kao i svaka propaganda
2015-08-06
Za šta ću se uvatit ? Ne glasan tamo dakle šta me brige za tamo neko prepucavanje u nekoj livoj općini u Rs između vlasti i oporbe koja nas se ne tiče !!!
Ni uz najbolju volju ne vidim šta mene to uopće triba zanimati.
Ni uz najbolju volju ne vidim šta mene to uopće triba zanimati.
2014-04-11
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Krkanluk ili ne činjenica je da to čitatelje u Hrvatskoj uopće ne zanima.debotoijusto wrote:krkanluk
Onda o čemu je riječ ? Jel možda o ovome kad je na obilježavanju bitke na Kozari napao Đermane pa mu sad traže dlaku u jajetu ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47355-dodik-germani-napadali-srbe-a-sad-opet-salju-visokog-predstavnika
2014-04-11
Dodik prne i onda liberalni Jutarni piše kako je Dodik prnio.
Pa šta to mene boli kurac ? Vrati se u Njemačku , koljevku borbe za LGBT prava.
Mrš u pizdu materinu.
Pa šta to mene boli kurac ? Vrati se u Njemačku , koljevku borbe za LGBT prava.
Mrš u pizdu materinu.
2014-04-11
kako ne zanima ? po foruma bosanci rvati od toga 1/3 svrsava na dodikaRayMabus wrote:Krkanluk ili ne činjenica je da to čitatelje u Hrvatskoj uopće ne zanima.debotoijusto wrote:krkanluk
Onda o čemu je riječ ? Jel možda o ovome kad je na obilježavanju bitke na Kozari napao Đermane pa mu sad traže dlaku u jajetu ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47355-dodik-germani-napadali-srbe-a-sad-opet-salju-visokog-predstavnika
2014-04-12
Ovo me ne zanima. Uopće nikakve dodirne veze s nama nema da bi nas iz bilo kojeg razloga ne samo mene nego bilo koga u Hrvatskoj trebalo zanimati.
Čista Đermanska hajka na Dodika jer im je reko da se napuše kurca.
Pa napušite se kurca.
Čista Đermanska hajka na Dodika jer im je reko da se napuše kurca.
Pa napušite se kurca.
2014-04-11
hektor 1
ja 2
epikur 3
ray 7 , upisa ne bosanaca
cuj mene ne zanima
ja 2
epikur 3
ray 7 , upisa ne bosanaca
cuj mene ne zanima
2014-04-12
Ma ja pratim utakmicu majmune.
Iman visok kvocijent inteligencije. Mogu u isto vrime tipkat na mobitelu , gledat polufinale i drkat na Šeron Ston. I uza sve to um mi radi tisuću na sat na pedeset sporednik kolosijeka i sve povezuje brzinom četiri do pet puta većom od brzinom svjetlosti.
Pa pričaaš s generalom Gf s pet zvjezdica a ne Mujom iz Doboja.
Iman visok kvocijent inteligencije. Mogu u isto vrime tipkat na mobitelu , gledat polufinale i drkat na Šeron Ston. I uza sve to um mi radi tisuću na sat na pedeset sporednik kolosijeka i sve povezuje brzinom četiri do pet puta većom od brzinom svjetlosti.
Pa pričaaš s generalom Gf s pet zvjezdica a ne Mujom iz Doboja.
2014-04-11
epikur37 wrote:Jutarnji trepereći prati lokalnu političku scenu u Kozarskoj Dubici...hebalo mater.
Na Bakira nikad…
O onom njegovom pismu od neki dan niti riječi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Bakir je za Đermane. Neće njega uzet na zub.
https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/dodik-ne-prihvatamo-%25C5%25A1mita-za-novog-visokog-predstavnika/31281170.html
Vrše pritisak na Dodika medijski.
https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/dodik-ne-prihvatamo-%25C5%25A1mita-za-novog-visokog-predstavnika/31281170.html
Vrše pritisak na Dodika medijski.
2014-04-11
Vijest je vijest. Ako te ne zanima, preskočiš.RayMabus wrote:Zašto bi ovo nekom čitatelju iz Hrvatske trebalo biti bitno ?
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Dodo i Maminjo, to su brata dvadebotoijusto wrote:krkanluk
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
sta ti je cakani
2014-04-19
Similar topics
» Bošnjačke političke stranke strogo protiv današnjih poruka HNS-a, Jutarnji zabrinut zbog "negiranja UZP-a"
» SITUACIJA U BiH SVE NAPETIJA I DRAMATIČNIJA.DODIK NE ODUSTAJE I U SVOJU PRIČU GURA HRVATE
» Beogradska publika aplauzom bodrila Albanca a on
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» BiH "Patrioti" reagirali na izjave Milanovića, pogledajte vulgarne prijetnje i psovke
» SITUACIJA U BiH SVE NAPETIJA I DRAMATIČNIJA.DODIK NE ODUSTAJE I U SVOJU PRIČU GURA HRVATE
» Beogradska publika aplauzom bodrila Albanca a on
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» BiH "Patrioti" reagirali na izjave Milanovića, pogledajte vulgarne prijetnje i psovke
Page 1 of 1