SDP SE HVATA ZA ZADNJU SLAMKU SPASA Svoje nade polažu u tajno glasanje u Saboru, neki iz MOST-a bi se mogli predomisliti?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SDP SE HVATA ZA ZADNJU SLAMKU SPASA Svoje nade polažu u tajno glasanje u Saboru, neki iz MOST-a bi se mogli predomisliti?
Ti si kontradiktoran, želiš uništiti Hrvatsku zbog nečeg kao većeg a kao voliš je. Uništavanje i ljubav ne idu jedno s drugim. Moraš poraditi na tim stvarima da sam sebi ne uskačeš u stomak.red wolf wrote:Glup si da shvatiš neke stvari...Voljeti Hrvatsku možeš i na način da je vidiš u jednoj većoj zajednici, zajednici europskih država...Jer je to u interesu Hrvatske.tre911 wrote:
Koji će nam kiki onda voditi državu neko ko je ne želi?
Guest- Guest
Re: SDP SE HVATA ZA ZADNJU SLAMKU SPASA Svoje nade polažu u tajno glasanje u Saboru, neki iz MOST-a bi se mogli predomisliti?
Vidiš da si glup? Ne vidiš? To je viša stepenica. Hrvatska i njeni građani postaju dio nečeg većeg. Biti europljanin...Ajde, sad kad imate vlast, bacaj se po podu, lijepi si člansku iskaznicu na čelo...Urliči to je tvoj svijet...tre911 wrote:Ti si kontradiktoran, želiš uništiti Hrvatsku zbog nečeg kao većeg a kao voliš je. Uništavanje i ljubav ne idu jedno s drugim. Moraš poraditi na tim stvarima da sam sebi ne uskačeš u stomak.red wolf wrote:Glup si da shvatiš neke stvari...Voljeti Hrvatsku možeš i na način da je vidiš u jednoj većoj zajednici, zajednici europskih država...Jer je to u interesu Hrvatske.tre911 wrote:
Guest- Guest
Pa čekaj sdp-e tvrdi da je Orešković predstavnik NWO? Ti bi trebao pozdraviti tako šta a ne ovored wolf wrote:Ja sam zadovoljan kako je završilo sve. Međutim, već u ponedjeljak bih otkazao sve suradnje na lokalnoj razini s MOST-ovcima gdje je to slučaj...Oporba ili novi izbori, pa nek idu s HDZ-om...Uostalom, neće ovima to teško pasti...Ma su u Saboru.Ero wrote:Ahahaha...sad mi je palo na pamet ono..
Dej jestrdej...pipl mast trast as...Oni su vam spas.
Kermit-
2014-04-17
Nisam vidio da je SDP to tvrdio?...Gdje to?asilovski wrote:Pa čekaj sdp-e tvrdi da je Orešković predstavnik NWO? Ti bi trebao pozdraviti tako šta a ne ovored wolf wrote:Ja sam zadovoljan kako je završilo sve. Međutim, već u ponedjeljak bih otkazao sve suradnje na lokalnoj razini s MOST-ovcima gdje je to slučaj...Oporba ili novi izbori, pa nek idu s HDZ-om...Uostalom, neće ovima to teško pasti...Ma su u Saboru.Ero wrote:Ahahaha...sad mi je palo na pamet ono..
Guest- Guest
Ajde ajde ne budi neurozan samojebe. Niko ti nije kriv što si posebna vrsta samojeba i što kmečiš kada ti neko samo pokaže što si radiš a gluposti su ti inače vrhunske. Da nema sore i njenog bježanja od ustaša u zagreb ti bi sigurno odnio pobjedu sa svojim idiotarijama :)red wolf wrote:Vidiš da si glup? Ne vidiš? To je viša stepenica. Hrvatska i njeni građani postaju dio nečeg većeg. Biti europljanin...Ajde, sad kad imate vlast, bacaj se po podu, lijepi si člansku iskaznicu na čelo...Urliči to je tvoj svijet...tre911 wrote:Ti si kontradiktoran, želiš uništiti Hrvatsku zbog nečeg kao većeg a kao voliš je. Uništavanje i ljubav ne idu jedno s drugim. Moraš poraditi na tim stvarima da sam sebi ne uskačeš u stomak.red wolf wrote:Glup si da shvatiš neke stvari...Voljeti Hrvatsku možeš i na način da je vidiš u jednoj većoj zajednici, zajednici europskih država...Jer je to u interesu Hrvatske.tre911 wrote:
Guest- Guest
red wolf wrote:Nisam vidio da je SDP to tvrdio?...Gdje to?asilovski wrote:Pa čekaj sdp-e tvrdi da je Orešković predstavnik NWO? Ti bi trebao pozdraviti tako šta a ne ovored wolf wrote:Ja sam zadovoljan kako je završilo sve. Međutim, već u ponedjeljak bih otkazao sve suradnje na lokalnoj razini s MOST-ovcima gdje je to slučaj...Oporba ili novi izbori, pa nek idu s HDZ-om...Uostalom, neće ovima to teško pasti...Ma su u Saboru.Ero wrote:Ahahaha...sad mi je palo na pamet ono..
Guest- Guest
Eto sad Pusicka moze ic pplest carape, samo mora sarat da ne ispadnu bijele
2014-04-19
Vodstvo SDP nakon nekoliko izbora.
2014-04-14
ništa, vratit izvanka onih 100 000 što ih je uteklo od Milanovića i poslat vanka 200 000 što ih je partija uhljebila po ministarstvima i javnim poduzećima.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nek se uhvate bilo kojem debilu iz bivše vlade za k...
Tony Soprano-
2015-08-15
Inače nakon izbora se SDP prikazao u punom sjaju... kao neviđena mučka đubrad, a što se tiče razbijanja mosta, e nećeš razbojniče
U ozbiljnim sam godinama, ali prvi put ispravno razumijem razloge zbog kojih je došlo do međusobnog ubijanje u ww2.
ovu neviđenu mučku đubrad treba transferirati u Remetinec, odmah
ok je da bude tajno glasanje. većinu zastupnika mosta cijelo vrijeme nismo čuli a hdz ima samo 78 potpisa
markabc- Posts : 149
2014-04-19
logicnomarkabc wrote:ok je da bude tajno glasanje. većinu zastupnika mosta cijelo vrijeme nismo čuli a hdz ima samo 78 potpisa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:logicnomarkabc wrote:ok je da bude tajno glasanje. većinu zastupnika mosta cijelo vrijeme nismo čuli a hdz ima samo 78 potpisa
ne može, to se u parlamentu tako ne radi, ako ne podržavaš politiku stranke letiš iz stranke pa se sam kandidiraj za sabor, ako te stranka kandidirala lojalan si stranci
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:debotoijusto wrote:logicnomarkabc wrote:ok je da bude tajno glasanje. većinu zastupnika mosta cijelo vrijeme nismo čuli a hdz ima samo 78 potpisa
ne može, to se u parlamentu tako ne radi, ako ne podržavaš politiku stranke letiš iz stranke pa se sam kandidiraj za sabor, ako te stranka kandidirala lojalan si stranci
Članak 255.
Glasovanje na sjednici je javno, osim ako ovim Poslovnikom nije određeno da se glasuje tajno.
Članak 260.
Tajno glasovanje provodi se u pravilu pri izboru, odnosno imenovanju u slučaju kada je broj predloženih kandidata veći od broja koji se bira, odnosno imenuje.
Na prijedlog najmanje desetine zastupnika Sabor može odlučiti da se javno glasuje i u slučajevima iz stavka 1. ovoga članka, s tim da se najprije glasuje o prijedlogu koji je podnio Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove, a nakon toga o drugim prijedlozima prema abecednom redu prezimena kandidata.
Provođenje tajnog glasovanja
Članak 261.
Tajno glasovanje provodi se glasačkim listićima.
Glasački listići su iste veličine, boje i oblika i ovjereni su pečatom Sabora.
Na glasačkom listiću prezimena kandidata navedena su abecednim redom.
Glasačke listiće priprema tajnik Sabora.
i vise na http://www.sabor.hr/font-size3poslovnik-hrvatskoga-sabora-sjednica-sab
2014-04-12
marcellus wrote:debotoijusto wrote:logicnomarkabc wrote:ok je da bude tajno glasanje. većinu zastupnika mosta cijelo vrijeme nismo čuli a hdz ima samo 78 potpisa
e nije tako.... to znači onaj imperativni mandat koji je mučil peđu ustavnog stručnjaka
čudi me da peđa i ti mislite isto :-)
markabc- Posts : 149
2014-04-19
i? Gdje je više predloženih kandidata? Mandatar je jedan imenovan od gospođe KGK; a vi znam da podržavate pride al ne znači da morate bit pederi i ne priznat poraz
ha???marcellus wrote:i? Gdje je više predloženih kandidata? Mandatar je jedan imenovan od gospođe KGK; a vi znam da podržavate pride al ne znači da morate bit pederi i ne priznat poraz
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
mozda racunaju za glavnog od sabora ?marcellus wrote:i? Gdje je više predloženih kandidata? Mandatar je jedan imenovan od gospođe KGK; a vi znam da podržavate pride al ne znači da morate bit pederi i ne priznat poraz
dosta je jos jedan kandidat , recimo maras
no dobro , bude prije leko...ljudi kad nitko ne vidi imaju i savjest , zajebana stvar za politiku posebno dok su novi i vjeruju u ideale
naravno to moze biti i dvosjekli mac vjerujem da se mnogima u stranci milanovic zamjerio , evo prigode za revans dok nitko ne vidi...
Last edited by debotoijusto on 25/12/2015, 19:00; edited 1 time in total (Reason for editing : gfhntgfh)
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenki traži slamku spasa u kineskim komunistima
» MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
» HDZ udrio zadnju brokvu da nase dobro
» drug kim jong hvata korak !?
» '' GLASNOGOVORNIK MOSTA 'SDP je odbio HDZ, ali i Most. Ako HDZ prihvati naš prijedlog, SDP se može predomisliti do utorka' ''
» MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
» HDZ udrio zadnju brokvu da nase dobro
» drug kim jong hvata korak !?
» '' GLASNOGOVORNIK MOSTA 'SDP je odbio HDZ, ali i Most. Ako HDZ prihvati naš prijedlog, SDP se može predomisliti do utorka' ''
Page 3 of 4