Bandić svom vozaču, partneru kralja Adventa: ‘To su naše pare! Nitko nije lud da propjeva‘
Page 1 of 1
Bandić svom vozaču, partneru kralja Adventa: ‘To su naše pare! Nitko nije lud da propjeva‘
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bandic-svom-vozacu-partneru-kralja-adventa-to-su-nase-pare-nitko-nije-lud-da-propjeva-15085829
"To je dvadeset, dvadeset i dvije tisuće eura, nije to za bacit... to su naše pare", rekao je sada pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svom vozaču Zdravku Krajini, sada okrivljenom u aferi Advent, dok su u rujnu prošle godine u službenom automobilu razgovarali o potencijalno izgubljenih 160.000 kuna vezanih uz posao s adventskim kućicama kod HNK.
Briga me za ovog lopovskog dotepenca, samo me zanima kako će onaj slo dotepenac ovo braniti.
"To je dvadeset, dvadeset i dvije tisuće eura, nije to za bacit... to su naše pare", rekao je sada pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svom vozaču Zdravku Krajini, sada okrivljenom u aferi Advent, dok su u rujnu prošle godine u službenom automobilu razgovarali o potencijalno izgubljenih 160.000 kuna vezanih uz posao s adventskim kućicama kod HNK.
Briga me za ovog lopovskog dotepenca, samo me zanima kako će onaj slo dotepenac ovo braniti.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Re: Bandić svom vozaču, partneru kralja Adventa: ‘To su naše pare! Nitko nije lud da propjeva‘
Ako su snimili Bandica, sta su s 'apsom cekali?
da umre?
Izgleda.
da umre?
Izgleda.
Re: Bandić svom vozaču, partneru kralja Adventa: ‘To su naše pare! Nitko nije lud da propjeva‘
Nije Bandić lovu odnio sa sobom u grob. Treba vidjeti koliko je para dao babi i punici u Poganoj Vlaki?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Vratit lovu!melkior wrote:Nije Bandić lovu odnio sa sobom u grob. Treba vidjeti koliko je para dao babi i punici u Poganoj Vlaki?
Pa lova je bitna. Treba protresti babu od punice, babu od tetke, punicu od tetke, punicu od babe i sestrinu babu od punice. I onu viletinu u Poganoj Vlaci koju je izgradio za par milijuna eura.Noor wrote:Vratit lovu!melkior wrote:Nije Bandić lovu odnio sa sobom u grob. Treba vidjeti koliko je para dao babi i punici u Poganoj Vlaki?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Similar topics
» Bandić svom vozaču: Što smo ćapili, ćapnuli smo
» Nitko nije bio prorok u svom selu
» Škoro je u restoranu uhićenog kralja Adventa pjevao Bandiću
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić prska opet - djeli pare Romima šakom i kapom
» Nitko nije bio prorok u svom selu
» Škoro je u restoranu uhićenog kralja Adventa pjevao Bandiću
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić prska opet - djeli pare Romima šakom i kapom
Page 1 of 1