Pedero-lezbo bal kad je vec maskenbal.Stize i senf
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pedero-lezbo bal kad je vec maskenbal.Stize i senf
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2287990
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pedero-lezbo bal kad je vec maskenbal.Stize i senf
Ovi su procjepljeni ali najvise odpozadi
2015-09-08
Kad sam se odlučivao da postanem Hrvat, nisam znao da će baš do ovoga doći.
Ali dobro, nema veze.
Nije velika razlika.
Ali dobro, nema veze.
Nije velika razlika.
crvenkasti-
2014-04-17
moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Ja se ponosim što sam Hrvat.
Svatko ima nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
mislim da odgovor na to samo debo moze znat
mene opet zanima sta treba da se ispuni da bi povorke prestale, ako ce uopce ikad prestat
2014-04-19
evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
mene opet zanima sta treba da se ispuni da bi povorke prestale, ako ce uopce ikad prestat
Debo?
Noor wrote:evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Debo?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ubija san oko... sto te zanima srcekoNoor wrote:evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Debo?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa to..povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ?debotoijusto wrote:ubija san oko... sto te zanima srcekoNoor wrote:evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Debo?
nije lako kad ga primas ili stisnes u prdekanu..ako istrpis bol moras biti ponosan na to...Noor wrote:pa to..povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ?debotoijusto wrote:ubija san oko... sto te zanima srcekoNoor wrote:evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Debo?
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije lako kad ga primas ili stisnes u prdekanu..ako istrpis bol moras biti ponosan na to...Noor wrote:pa to..povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ?debotoijusto wrote:ubija san oko... sto te zanima srcekoNoor wrote:evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Debo?
jel boli to jako?
crvenkasti-
2014-04-17
otprilike je to isto kad kad medved i anemično đubre govore o dostojanstvu branitelja.Noor wrote:pa to..povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? :?:debotoijusto wrote:ubija san oko... sto te zanima srceko :D:Noor wrote:evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
mislim da odgovor na to samo debo moze znat :D:
Debo?
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:nije lako kad ga primas ili stisnes u prdekanu..ako istrpis bol moras biti ponosan na to...Noor wrote:pa to..povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ?debotoijusto wrote:ubija san oko... sto te zanima srcekoNoor wrote:evo, saće on :)prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
Debo?
zasto zamisljas/mastas homosex ? bude ti lijepo nakon umisljaja ili te preplavi cudno susramlje ?
SANDRA BENČIĆ bila je na svakom Prideu dosad pa i onom prvom prije 20 godina. Na redditu je objavljena njena slika s prvog Pridea, vjerojatno s neke televizije koja je snimala prvu Povorku ponosa u Zagrebu.
Benčić je kazala danas kako je od tada do danas postignut ogroman napredak: "Tada nas je čuvao kordon specijalaca".
Kazala je i kako je zadnjih 10 godina pride jedna vesela i šarena povorka te da je postignut veliki napredak u cijeloj Hrvatskoj, a posebice Zagrebu.
"Ovdje sam svake godine i uvijek dolazim s porukom jednakosti svih hrvatskih građana. LGBT građani su i dalje diskriminirani na mnogim poljima, ali veliki napredak je postignut zadnjih godina i idemo dalje".
2014-04-12
Noseći transparente, rekvizite, odjeću duginih boja, među sudionicima se moglo čuti da su na povorku došli podržati ravnopravnost i toleranciju te se boriti protiv homofobije, ali i nedavnih izjava Mostovog saborskog zastupnika Nikole Grmoje.
“Ovo je moj prvi Pride na koji sam došla jer su me na njega potakle sulude izjave Nikole Grmoje, njega i suludih mađarskih i poljskih zakona”
narod koji ima ovakvu omladinu ne treba brinuti za svoju buducnost
“Ovo je moj prvi Pride na koji sam došla jer su me na njega potakle sulude izjave Nikole Grmoje, njega i suludih mađarskih i poljskih zakona”
2014-04-12
Možda se ponose šta su pederi.Noor wrote:Noor wrote:prckov wrote:Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
a to..povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sigurno, samo nek se gađaju u pakšu i potomstvo i svjetla budućnost im je zagarantirana.debotoijusto wrote:Noseći transparente, rekvizite, odjeću duginih boja, među sudionicima se moglo čuti da su na povorku došli podržati ravnopravnost i toleranciju te se boriti protiv homofobije, ali i nedavnih izjava Mostovog saborskog zastupnika Nikole Grmoje.
Evanđelje po debotu press
A tko će to znat. To ostaje misterija. Možda se ponose šta su pederi. Ne znam iskreno.Noor wrote:moze li mi tko pojasniti...povorka PONOSA, o kakvom ponosu je riječ? na što su to oni ponosni?
2014-04-11
Ja sam biseksualan pa ne šetam okolo i govorim kako sam ponosan s time. Ponosan sam jer nisam mentalno ograničen ko heteroseksualne i homoseksuaone osobe. Duša nema spol.
Iz moje točke gledišta i hetero i homo su mentalno ograničeni ( zatvoreni um ).
Međutim hetero je u pravom tijelu ( voli suprtoni spol a šta je i normalno ) a ovi homo su seksualno poremečeni jer im se ne može dignit na spol na koji im se i treba dignit.
Dakle oni su ponosni šta su oni seksualno poremećeni. Aj dobro nek ti bude. Šetaj ti okolo slobodno. Ne doživljavam vas nikako.
Iz moje točke gledišta i hetero i homo su mentalno ograničeni ( zatvoreni um ).
Međutim hetero je u pravom tijelu ( voli suprtoni spol a šta je i normalno ) a ovi homo su seksualno poremečeni jer im se ne može dignit na spol na koji im se i treba dignit.
Dakle oni su ponosni šta su oni seksualno poremećeni. Aj dobro nek ti bude. Šetaj ti okolo slobodno. Ne doživljavam vas nikako.
2014-04-11
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Senf kapitulirao
» Senf na rostiljanju
» Senf na putu bez povratka...
» Senf:'Poskupljenja su nuzna'
» Senf kapitulirao
» Senf na rostiljanju
» Senf na putu bez povratka...
» Senf:'Poskupljenja su nuzna'
Page 1 of 6