Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade
Sovak wrote:Debo hvata cicu silikonku partnerice, a izranja partneričina kita prirodnjača ... Debo sretan i ushićen.
Vrijeme je da i debo izađe iz ormara...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
abraham wrote:Fina usta, nije sve izgubljeno......
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
debo je zdravi hetero muškarac koji voli muško dupe, nešto kao kad muju pitaju dali je on peder a mujo odgovara da nije ali njegov dečko je. Ista stvar i sa debom, nije on ali njegov dečko je!Hektorović wrote:Sovak wrote:Debo hvata cicu silikonku partnerice, a izranja partneričina kita prirodnjača ... Debo sretan i ushićen.
michaellcmacha likes this post
Ima li ona kurac ili se operirala
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou wrote:debo je zdravi hetero muškarac koji voli muško dupe, nešto kao kad muju pitaju dali je on peder a mujo odgovara da nije ali njegov dečko je. Ista stvar i sa debom, nije on ali njegov dečko je!Hektorović wrote:Sovak wrote:Debo hvata cicu silikonku partnerice, a izranja partneričina kita prirodnjača ... Debo sretan i ushićen.
puno se vi bavite mojim sex zivotom i fantazirate razne situacije , uglavnom pederske
na vasem mjestu zabrinuo bi se kuda to vodi .... te ima krasna usta te stvorena za @longija dok @sovak drhti od pohotna umisljaja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Locira, indentificira ...debotoijusto wrote:Šandor Winnetou wrote:debo je zdravi hetero muškarac koji voli muško dupe, nešto kao kad muju pitaju dali je on peder a mujo odgovara da nije ali njegov dečko je. Ista stvar i sa debom, nije on ali njegov dečko je!Hektorović wrote:Sovak wrote:Debo hvata cicu silikonku partnerice, a izranja partneričina kita prirodnjača ... Debo sretan i ushićen.
puno se vi bavite mojim sex zivotom i fantazirate razne situacije , uglavnom pederske
na vasem mjestu zabrinuo bi se kuda to vodi .... te ima krasna usta te stvorena za @longija dok @sovak drhti od pohotna umisljaja
ma uopće nam ne daheš povoda za takvo što, ono mi te ne volimo pa ti smještamo razne gadarije da bi ocrnuli tvoj lik i djelo pred vascelim forumskim življemdebotoijusto wrote:Šandor Winnetou wrote:debo je zdravi hetero muškarac koji voli muško dupe, nešto kao kad muju pitaju dali je on peder a mujo odgovara da nije ali njegov dečko je. Ista stvar i sa debom, nije on ali njegov dečko je!Hektorović wrote:Sovak wrote:Debo hvata cicu silikonku partnerice, a izranja partneričina kita prirodnjača ... Debo sretan i ushićen.
ako vam moje misljenje da gay osobe postoje imaju iste mane/vrline kao i drugi te zive svoje zivote problematicnoŠandor Winnetou wrote:ma uopće nam ne daheš povoda za takvo što, ono mi te ne volimo pa ti smještamo razne gadarije da bi ocrnuli tvoj lik i djelo pred vascelim forumskim življemdebotoijusto wrote:Šandor Winnetou wrote:debo je zdravi hetero muškarac koji voli muško dupe, nešto kao kad muju pitaju dali je on peder a mujo odgovara da nije ali njegov dečko je. Ista stvar i sa debom, nije on ali njegov dečko je!Hektorović wrote:Sovak wrote:Debo hvata cicu silikonku partnerice, a izranja partneričina kita prirodnjača ... Debo sretan i ushićen.
meni vase gdje eksplicitno zamisljate sto rade grubnic gurovic u svome zivotu dok djecu uredno saljete svecenstvu na tesanje tijela i duha prvenstveno zalosti pa se branim humorom
2014-04-12
pa nitko pedere ne bi ni spominjso da nema tebe i tvojih stupidnih tema, boli nas uvce za iste dokle god ne nameću neke svoje budalaštine cijelokupnom društvu.
debotoijusto wrote:Šandor Winnetou wrote:debo je zdravi hetero muškarac koji voli muško dupe, nešto kao kad muju pitaju dali je on peder a mujo odgovara da nije ali njegov dečko je. Ista stvar i sa debom, nije on ali njegov dečko je!Hektorović wrote:Sovak wrote:Debo hvata cicu silikonku partnerice, a izranja partneričina kita prirodnjača ... Debo sretan i ushićen.
Naravno kako drhtim od pohotna umišljaja, ali s pravim ženama.
Guest- Guest
moje teme su crkva kvazi desnicari i lopovluk povezan s istima te apsurdi gospodarstva HR ... u pravu si ima tu pederluka za popizditŠandor Winnetou wrote:pa nitko pedere ne bi ni spominjso da nema tebe i tvojih stupidnih tema, boli nas uvce za iste dokle god ne nameću neke svoje budalaštine cijelokupnom društvu.
2014-04-12
debotoijusto wrote:moje teme su crkva kvazi desnicari i lopovluk povezan s istima te apsurdi gospodarstva HR ... u pravu si ima tu pederluka za popizditŠandor Winnetou wrote:pa nitko pedere ne bi ni spominjso da nema tebe i tvojih stupidnih tema, boli nas uvce za iste dokle god ne nameću neke svoje budalaštine cijelokupnom društvu.
Tvoje teme su promicanje jebenih psihoseksualnih poremećaja pod normalnim.
Guest- Guest
Ovo frajeri majke mi nisu normalni.
Odrežu pimpek i kradu nam titule na ženskom natjecanju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ovo frajeri majke mi nisu normalni.
mislim da si ovaj nije odrezal pimpek, da ga još ima
on se samo osjeća kao žena
Ma još boljemarcellus wrote:kaya wrote:Ovo frajeri majke mi nisu normalni.
mislim da si ovaj nije odrezal pimpek, da ga još ima
on se samo osjeća kao žena
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debotoijusto wrote:
Kakve fantazije, pa ti se uvijek zapališ za ovakve teme
2021 je, budi progresivan i priznaj
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
» Ubojstvo u Splitu: Muškarac ubio ženu pa se objesio u obližnjoj crkvi
» Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
» ZVERSKI NAPAD NA KOSOVU: Muškarac nasred ulice NOGAMA ŠUTIRA ženu u glavu SAMO ZATO ŠTO JE ROMKINJA (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Ubojstvo u Splitu: Muškarac ubio ženu pa se objesio u obližnjoj crkvi
» Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku
» ZVERSKI NAPAD NA KOSOVU: Muškarac nasred ulice NOGAMA ŠUTIRA ženu u glavu SAMO ZATO ŠTO JE ROMKINJA (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
Page 2 of 2