pedofilka dobila 102 godine robije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pedofilka dobila 102 godine robije
da ih je ubila dobila bi 20Šandor Winnetou wrote:Jebiga kad ima pogrešnu boju kožeprckov wrote:kazna nema veze s mozgomŠandor Winnetou wrote:I ja sam tog dojma, rebnuli su je drastično čisto radi političke pozadine i samo su čekali da naleti "žrtveni jarac".prckov wrote:ma naravnoŠandor Winnetou wrote:Učiteljica a ne pedofil!
kazna je posljedica politizacije (izjednacavanja) spolova
ko eto isto je ko je pocinilac, musko ili zensko
momcici sigurno nisu traumatizirani, prema tome ko je toliko ostecen da je kazna tolika
jos bi se digle feministice da je zrtva sistemskog patrijarhata i skinuli bi joj 19 godina
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bez veze. A Cosbyja pustili...
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Uopce nije ruzna.marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/osudena-zbog-seksa-s-djecacima-prijatelje-svoje-kceri-bi-opila-i-drogirala-a-onda-iskoristila-15084836
ružna je, nek su je osudili
Sta bi ti htio?
Još bi i birao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svakako je dobila previse.
Postena i primjerena kazna bila bi najvise 87 godina.
Postena i primjerena kazna bila bi najvise 87 godina.
dijagram-
2015-08-09
2 do 3 godine s mogućnošću pomilovanja... kakvog maloljetnika. Predlažem za nju onog forumskog Zgnječenog, on je sav nešto jadan i frustriran pa da napokon malo dođe sebi kad ga teta malo nježno pomazidijagram wrote:Svakako je dobila previse. Postena i primjerena kazna bila bi najvise 87 godina.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:2 do 3 godine s mogućnošću pomilovanja... kakvog maloljetnika. Predlažem za nju onog forumskog Zgnječenog, on je sav nešto jadan i frustriran pa da napokon malo dođe sebi kad ga teta malo nježno pomazidijagram wrote:Svakako je dobila previse. Postena i primjerena kazna bila bi najvise 87 godina.
samo ako se cijepi
mora biti odgovoran i misliti na druge
dijagram-
2015-08-09
Antifašisti na taj način dokazuju da nisu samo zločinci šta guraju i podržavaju abortuse, nego eto mogu i štititi djecu...
Tu zenu treba nagraditi a ne kazniti ...njena misija je plemenita
Obucavala klince pubertetlije u sexy ...eh kud ja nisam imao takvu uciteljicu
Obucavala klince pubertetlije u sexy ...eh kud ja nisam imao takvu uciteljicu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da je bila u pitanju nekakva lezba dobila bi društveno koristan rad ili bi se izvukla na sinkopu.
žena je bjelkinja i heteroseksualka a to je danas neoprostivo. Trebala je reći da je rodno osvještena i izmisliti novu vrstu pedera i još bi joj klinci plaćali odštetu jer se mogla izjasniti da je mlađa od njih i da su je zapravo oni brutalno silovali i iskoristili!mutava baštarda wrote:Da je bila u pitanju nekakva lezba dobila bi društveno koristan rad ili bi se izvukla na sinkopu.
ja se ostavio al počeo brad pit...Šandor Winnetou wrote:meni burek a bredu pitu
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:ja se ostavio al počeo brad pit...Šandor Winnetou wrote:meni burek a bredu pitu
Kakve ga kalašture saljeću dobro da se nije počeo i drogirat!
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Majka monstrum dobila 33 godine zatvora
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
Page 2 of 2