Tucker: NSA nas prisluškuje kako bi me skinuli sa TV-a
Page 1 of 1
Tucker: NSA nas prisluškuje kako bi me skinuli sa TV-a
https://thehill.com/homenews/media/560861-tucker-carlson-doubles-down-on-nsa-spy-claim-after-agency-denial
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Tucker: NSA nas prisluškuje kako bi me skinuli sa TV-a
On će kao Krešimir Pavelić lagano u mirovinu...
Ili bu "slučajno" poginul ... negdje ... i nekak.
Guest- Guest
Cim yoda nekog velica, taj pada na dno
Crno mu se pise:)
Crno mu se pise:)
dijagram-
2015-08-09
Ako skinu Tuckera, gnječ je sljedeći...
nemogu tuckera lik je preveliki igrač, naravno pokušavaju mu naći di bi on ili netko u njegovoj okolini izjavio nešto "politički nekorektno" pa bi "slučajno izašlo na CNN" i tako da ga sruše.. tucker je najjači igrač od USA desnice, kako sam rekao, lik je krojio dobar dio trumpove unutarnje i vanjske politike, a doslovno tucker ako on nekog svog republikanca blagoslovi na TVu taj može sutra biti predsjednik, a ako ga "popljuje" toga u republikanskoj partiji smjene odmah na idućim izborima..
AssadNaPodmornici wrote:nemogu tuckera lik je preveliki igrač, naravno pokušavaju mu naći di bi on ili netko u njegovoj okolini izjavio nešto "politički nekorektno" pa bi "slučajno izašlo na CNN" i tako da ga sruše.. tucker je najjači igrač od USA desnice, kako sam rekao, lik je krojio dobar dio trumpove unutarnje i vanjske politike, a doslovno tucker ako on nekog svog republikanca blagoslovi na TVu taj može sutra biti predsjednik, a ako ga "popljuje" toga u republikanskoj partiji smjene odmah na idućim izborima..
Generala Flynna su na istu flintu makli, kao "ne prisluškujemo njega" ali zato prisluškuju stranog državljana s kojim on ima konverzacije :D
2018-04-10
We asked the NSA to answer these questions. We will have an update for you tonight at 8pm ET on FOX News. pic.twitter.com/OpQY5uEnq0
— Tucker Carlson (
2018-04-10
Deadhead Carlsonu su ostale traume otkad mu je CIA dala vritnjak kad im se htio priključiti U nekim stvarima je u pravu, ali ispod plašta tog njegovog joking/not-joking blasé stila se stalno čuje njanj-njanj, cvil-cvil, kukumavč- kukumavč
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Deadhead Carlsonu su ostale traume otkad mu je CIA dala vritnjak kad im se htio priključiti U nekim stvarima je u pravu, ali ispod plašta tog njegovog joking/not-joking blasé stila se stalno čuje njanj-njanj, cvil-cvil, kukumavč- kukumavč
cakani. ova ti je recenica ko pecenica
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
wokizam u armiji
2014-04-19
o jebote
2014-04-19
Otkud ti u pola tri? ... u noći. Mora da se opet drogiraš krokodilom, kad nisi u stanju izbrojati do dvaprckov wrote:cakani. ova ti je recenica ko pecenicazganci_i_jetrica wrote:Deadhead Carlsonu su ostale traume otkad mu je CIA dala vritnjak kad im se htio priključiti U nekim stvarima je u pravu, ali ispod plašta tog njegovog joking/not-joking blasé stila se stalno čuje njanj-njanj, cvil-cvil, kukumavč- kukumavč
2021-06-05
pusti to cakani, nego recder ti meni vako, kas prestat valjat glupostizganci_i_jetrica wrote:Otkud ti u pola tri? ... u noći. Mora da se opet drogiraš krokodilom, kad nisi u stanju izbrojati do dvaprckov wrote:cakani. ova ti je recenica ko pecenicazganci_i_jetrica wrote:Deadhead Carlsonu su ostale traume otkad mu je CIA dala vritnjak kad im se htio priključiti U nekim stvarima je u pravu, ali ispod plašta tog njegovog joking/not-joking blasé stila se stalno čuje njanj-njanj, cvil-cvil, kukumavč- kukumavč
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kad ćeš se ti naučiti brojati do dva? Gle, uopće nije teško: je-dan, d-va. A sad ti probaj, ali polako, da se ne zajebeš kao maloprije.prckov wrote:pusti to cakani, nego recder ti meni vako, kas prestat valjat glupostizganci_i_jetrica wrote:Otkud ti u pola tri? ... u noći. Mora da se opet drogiraš krokodilom, kad nisi u stanju izbrojati do dvaprckov wrote:cakani. ova ti je recenica ko pecenicazganci_i_jetrica wrote:Deadhead Carlsonu su ostale traume otkad mu je CIA dala vritnjak kad im se htio priključiti U nekim stvarima je u pravu, ali ispod plašta tog njegovog joking/not-joking blasé stila se stalno čuje njanj-njanj, cvil-cvil, kukumavč- kukumavč
2021-06-05
Similar topics
» BiH: Umjesto automafije, obavještajna agencija prisluškuje Dodika i Hrvate
» Rusiji skinuli S500
» Rusi skinuli sami sebe
» Tucker Carlson nokautirao WHO
» Italijani skinuli zastavu EU i zamenili je Kineskom
» Rusiji skinuli S500
» Rusi skinuli sami sebe
» Tucker Carlson nokautirao WHO
» Italijani skinuli zastavu EU i zamenili je Kineskom