#misli na druge
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
#misli na druge
Prof. dr. sc. Goran Tešović, dr. med. spec. Infektologije: Cijepljenjem ne štitite druge
Premda (manipulativna) javna kampanja glasi – “Misli na druge. Cijepi se!” – istina je da ako sam ja cijepljen, a vi ste necijepljeni, činjenica da sam ja cijepljen vas neće zaštititi.
Preporučujemo da pogledate ovaj webinar, u kojem ćete čuti slijedeće: Prof. dr. sc. Goran Tešović, dr. med. specijalist infektologije i pedijatrijske infektologije tvrdi “Onaj koji je cijepljen zaštićen je od teškog oblika bolesti, on naravno nije zaštićen od infekcije, on na kraju nije zaštićen ni od asimptomatskog, odnosno blagog simptomatskog oblika bolesti. Međutim smisao cijepljenja protiv svih virusnih bolesti je prevencija mortaliteta, odnosno prevencija teških kliničkih oblika bolesti i eventualnih komplikacija. I to je zapravo smisao cijepljenja protiv Covida. To ne znači ni na koji način, mi takvih podataka nemamo da osoba koja je cijepljena ne može biti inficirana i ne može biti prijenosnik i to treba jasno reći, dakle ako sam ja cijepljen, a vi ste necijepljeni, činjenica da sam ja cijepljen vas neće zaštititi!“_________________
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: #misli na druge
Nek plate.
https://www.google.com/amp/s/www.24sata.hr/amp/news/grcka-potice-mlade-da-se-cijepe-nude-im-nagradu-od-150-eura-770579
https://www.google.com/amp/s/www.24sata.hr/amp/news/grcka-potice-mlade-da-se-cijepe-nude-im-nagradu-od-150-eura-770579
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta misli taj Plenkovic i njegov HDZ i taj turistički sektor ? Da ću ja iz Kaštela trošit svoju lovu na bus da odem u Split po ovoj vrućini na cijepljenje.
Pa nisan debili.
Dođi ti u Kaštela pa me cjepi. Tko ti jebe mater i tebi i turističkom sektoru.
Pa nisan debili.
Dođi ti u Kaštela pa me cjepi. Tko ti jebe mater i tebi i turističkom sektoru.
2014-04-11
Oni se nisu niti potrudili da u manjim mistima naprave punkt za cijepljenje nego ono trošite vi svoju lovu na put i čekajte po vrućini
Pa nisan debili. Cjepit ću se na jesen. Kad prođe turistička sezona.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/imunolog-trobonjaca-navijaci-koji-se-vracaju-u-hrvatsku-mogu-iz-kopenhagena-donijeti-ne-samo-delta-vec-i-delta-soj-1109213
Taman posla da ću trošit svoju lovu na put i da riksiram da negdi pokupim virus.
Kako da ne. Vidimo se na jesen.
Pa nisan debili. Cjepit ću se na jesen. Kad prođe turistička sezona.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/imunolog-trobonjaca-navijaci-koji-se-vracaju-u-hrvatsku-mogu-iz-kopenhagena-donijeti-ne-samo-delta-vec-i-delta-soj-1109213
Taman posla da ću trošit svoju lovu na put i da riksiram da negdi pokupim virus.
Kako da ne. Vidimo se na jesen.
2014-04-11
Sad će vam Merkel blokira britanske turiste pa se jepi i ti i taj tvoj turistički sektor
Sve će ti netko trčat u Split trošit svoju lovu čekat po vrućini da primi cjepivo
Doma , sve četiri u zrak i puca ti k
Na jesen mi dođi ispri kuće da ne trošim svoje vrijeme i novac , dignem rukav i cjepi
Ma koga ti praviš budalom , ti i tvoj HDZ i turistički sektor
Sve će ti netko trčat u Split trošit svoju lovu čekat po vrućini da primi cjepivo
Doma , sve četiri u zrak i puca ti k
Na jesen mi dođi ispri kuće da ne trošim svoje vrijeme i novac , dignem rukav i cjepi
Ma koga ti praviš budalom , ti i tvoj HDZ i turistički sektor
2014-04-11
Slušam na krugovalu u autu kako ministar Fuks veterinar poručuje Krešimiru Paveliću, dekanu medicinskog kako nije dobro javno govoriti da je cijepivo opasno.
mutava baštarda wrote:Slušam na krugovalu u autu kako ministar Fuks veterinar poručuje Krešimiru Paveliću, dekanu medicinskog kako nije dobro javno govoriti da je cijepivo opasno.
Pa i nije.
Moglo bi mu se stogod dogoditi:)
dijagram-
2015-08-09
Merkel u međuvremenu blokirala Portugal
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47308-merkel-unistava-turisticku-sezonu-portugalu
Merkelica mi čita misli. Ili ovaj forum.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47308-merkel-unistava-turisticku-sezonu-portugalu
Merkelica mi čita misli. Ili ovaj forum.
2014-04-11
Evo Gnječ na drugoj temi kaže da je dobio otkaz.dijagram wrote:mutava baštarda wrote:Slušam na krugovalu u autu kako ministar Fuks veterinar poručuje Krešimiru Paveliću, dekanu medicinskog kako nije dobro javno govoriti da je cijepivo opasno.
Pa i nije.
Moglo bi mu se stogod dogoditi:)
Čovik prid penzijom pa može sebi dopustiti da kaže šta misli. Idući dekan će biti u rangu nonje.
Možda je sazrilo vrijeme da dekan da neku šovinističku izjavu nekoj studentici i da rektorica u suglasju s fakultetskim vijećem dođe do zaključka kako ga treba smijeniti zbog sramote koju instituciji nanosi svojim neprofesionalnim i neprihvatljivim ponašanjem.mutava baštarda wrote:Slušam na krugovalu u autu kako ministar Fuks veterinar poručuje Krešimiru Paveliću, dekanu medicinskog kako nije dobro javno govoriti da je cijepivo opasno.
Inače, moja punica nedavno razgovarala s Dinkom Štimcem (bivši predstojnik klinike za neurokirurgiju u Rijeci), kaže lik - ni slučajno cijepiti se s ovim sranjem. E sad ...
Slovoslagar-
2021-04-25
S druge strane, veterinar Fuks kaže da postoje studije ...Slovoslagar wrote:Možda je sazrilo vrijeme da dekan da neku šovinističku izjavu nekoj studentici i da rektorica u suglasju s fakultetskim vijećem dođe do zaključka kako ga treba smijeniti zbog sramote koju instituciji nanosi svojim neprofesionalnim i neprihvatljivim ponašanjem.mutava baštarda wrote:Slušam na krugovalu u autu kako ministar Fuks veterinar poručuje Krešimiru Paveliću, dekanu medicinskog kako nije dobro javno govoriti da je cijepivo opasno.
Inače, moja punica nedavno razgovarala s Dinkom Štimcem (bivši predstojnik klinike za neurokirurgiju u Rijeci), kaže lik - ni slučajno cijepiti se s ovim sranjem. E sad ...
Jebote, sad tek vidim da ga rektor smijenio ... nadrealno
Slovoslagar-
2021-04-25
Slovoslagar wrote:Jebote, sad tek vidim da ga rektor smijenio ... nadrealno
dekadentni zapad je već tu
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ne, upravo se uzdiže...kic wrote:Slovoslagar wrote:Jebote, sad tek vidim da ga rektor smijenio ... nadrealno
dekadentni zapad je već tu
red wolf-
2016-02-10
Ja sam danas primio prvu dozu, sve mladi oko mene, veli ova što cijepi da se moja generacija već odavno cijepila.
Mislim si ja, nema štete ako ja odapnem ili budu nuspojave, nego ovi mladi...
Mislim si ja, nema štete ako ja odapnem ili budu nuspojave, nego ovi mladi...
niels-
2021-04-26
To je stajalište značajnog broja liječnika. Bilo bi znakovito da se objavi koliko je do ovog trenutka cijepljeno osoba u zdravstvenom sustavu, prije svega medicinskog i nemedicinskog osoblja u bolnicama, ali isto tako bi bilo još znakovitije da se objelodani koliko je cijepljeno onih koji sprovode cijepljenje. Kad bi se to dvoje predočilo javnosti vidjelo bi se koliko je akcija cijepljenja u svojoj osnovi podbacilaSlovoslagar wrote:Možda je sazrilo vrijeme da dekan da neku šovinističku izjavu nekoj studentici i da rektorica u suglasju s fakultetskim vijećem dođe do zaključka kako ga treba smijeniti zbog sramote koju instituciji nanosi svojim neprofesionalnim i neprihvatljivim ponašanjem.mutava baštarda wrote:Slušam na krugovalu u autu kako ministar Fuks veterinar poručuje Krešimiru Paveliću, dekanu medicinskog kako nije dobro javno govoriti da je cijepivo opasno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Krešimir nije završio na lomači, ali da nije u zavjetrini života, odnosno na korak do mirovine teško da bi ovako istupao. Ma njegovo mjesto možemo očekivati državnog prvaka u broju potrošenih doza.michaellcmacha wrote:To je stajalište značajnog broja liječnika. Bilo bi znakovito da se objavi koliko je do ovog trenutka cijepljeno osoba u zdravstvenom sustavu, prije svega medicinskog i nemedicinskog osoblja u bolnicama, ali isto tako bi bilo još znakovitije da se objelodani koliko je cijepljeno onih koji sprovode cijepljenje. Kad bi se to dvoje predočilo javnosti vidjelo bi se koliko je akcija cijepljenja u svojoj osnovi podbacilaSlovoslagar wrote:Možda je sazrilo vrijeme da dekan da neku šovinističku izjavu nekoj studentici i da rektorica u suglasju s fakultetskim vijećem dođe do zaključka kako ga treba smijeniti zbog sramote koju instituciji nanosi svojim neprofesionalnim i neprihvatljivim ponašanjem.mutava baštarda wrote:Slušam na krugovalu u autu kako ministar Fuks veterinar poručuje Krešimiru Paveliću, dekanu medicinskog kako nije dobro javno govoriti da je cijepivo opasno.
Nije on jedini, ali u ovom mračnom srednjem vijeku onaj tko krene kontra dogme imati će problema s tomasom torquemadom...
Zato uživajmo u slobodi mišljenja dok još možemo...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 'Misli 21 stoljeca su porazene.'
» Misli o mislima.
» Šta SPC misli o svetosti Stepinca
» Misli 19-og stoljeca - racionalnost
» tko misli kupit auto
» Misli o mislima.
» Šta SPC misli o svetosti Stepinca
» Misli 19-og stoljeca - racionalnost
» tko misli kupit auto
Page 1 of 3