Kic pedeju cetkovicki
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Kic pedeju cetkovicki
Zake je karlitova tema zakljucana ?
Zar se osjecas ugrozeno jer si jedini trofazni ovdje ?
Zar se osjecas ugrozeno jer si jedini trofazni ovdje ?
Guest- Guest
Re: Kic pedeju cetkovicki
Gdje je nestala sloboda govora ?
Jebo ovaj forum ... ni ja ne volim muhe i ubijam ih s gustom ...u cemu je razlika...ili ce me udruga zelenih boljsevika poceti progoniti
Jebo ovaj forum ... ni ja ne volim muhe i ubijam ih s gustom ...u cemu je razlika...ili ce me udruga zelenih boljsevika poceti progoniti
Guest- Guest
Zivimo u vremenu kad je legalno ubiti fetus , a srbinu ne smis reci sa je srbin ...al kuzim kad su im ocevi siptari
Guest- Guest
Jebem vam mater ... vama i ravnopravnosti i glupostima
Nisam spicio ovoliko viskija od turske 2008.
Nisam spicio ovoliko viskija od turske 2008.
Guest- Guest
OJ USTAŠE BRAĆO MILA, DUBOKA JE VODA DRINA
DRINU ĆEMO PREGAZITI A SRBIJU ZAPALITI
KAD JE DRINU PREGAZIO U NOGU JE RANJEN BIO
ON NE VIČE JAO MENI, VEĆ ON VIČE - ZA DOM SPREMNI!
DRINU ĆEMO PREGAZITI A SRBIJU ZAPALITI
KAD JE DRINU PREGAZIO U NOGU JE RANJEN BIO
ON NE VIČE JAO MENI, VEĆ ON VIČE - ZA DOM SPREMNI!
Guest- Guest
NA VRH GORE TREBEVICA
U LOGURU FRANCETICA
U LOGORU JURE SJEDI
SVOJOJ VOJSCI ON BESJEDI
U LOGURU FRANCETICA
U LOGORU JURE SJEDI
SVOJOJ VOJSCI ON BESJEDI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svi smo mi Ustase... jbg... a ti si ipak najsuvremeniji vladar nagrade glup ko kuracPrinc od Čaira wrote:Posle mici prica kako nije ustasa...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:Posle mici prica kako nije ustasa...
Nisam ustasa..oni su zivjeli do 45' ...debelo u proslosti
Ta rijec je tvom plemenu bila izlika za devedesete
Guest- Guest
Osim toga sto god mi kazes je irelevantno s obzirom da je najveca sramota biti srbin
Guest- Guest
Montero wrote:Osim toga sto god mi kazes je irelevantno s obzirom da je najveca sramota biti srbin
Jel si bio pa znaš?
Guest- Guest
Ti si nam najbolji dolaz godinama koliko je biiti glupo tupo i smrdljivo kad si cetnikPrinc od Čaira wrote:Montero wrote:Osim toga sto god mi kazes je irelevantno s obzirom da je najveca sramota biti srbin
Jel si bio pa znaš?
2015-09-13
FRANK wrote:Ti si nam najbolji dolaz godinama koliko je biiti glupo tupo i smrdljivo kad si cetnikPrinc od Čaira wrote:Montero wrote:Osim toga sto god mi kazes je irelevantno s obzirom da je najveca sramota biti srbin
Jel si bio pa znaš?
Ante, još jedan bivši Srbin…
Guest- Guest
Albanija do Nisa
Bugarska do pozarevca
Hrvatska do zemuna
Bugarska do pozarevca
Hrvatska do zemuna
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1