Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza
Page 1 of 1
Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza
https://tribun.hr/sef-ruske-obavjestajne-sluzbe-zapad-sve-vise-lici-na-totalitarnu-diktaturu-sssr-a/
[size=33]Govoreći u četvrtak na moskovskoj Konferenciji o međunarodnoj sigurnosti, Sergey Naryshkin, šef ruske vanjske obavještajne službe, tvrdio je da u nekim zapadnim zemljama postoje „gotovo svi znakovi totalitarne diktature“, uključujući „monopol na medije“, „policijsku prirodu države“ i „nepromjenjivost oligarhijskih elita“.[/size]
[size=33]„Zapanjujuće je vidjeti kako Zapad pokušava podijeliti naš raznoliki svijet na dva potpuno umjetna tabora – navodno demokratski i navodno autoritarni“, rekao je Nariškin, napominjući da su Rusija, Kina i Iran smješteni u drugi, zajedno s NATO saveznikom Turskom i, po nekim pitanjima, zemljom članicom EU Poljskom.[/size]
[size=33]„Čini se da SAD i drugi takozvani modeli liberalne demokracije ne primjećuju da se i sami brzo pretvaraju u liberalno-totalitarni režim”, dodao je.[/size]
[size=33]Prema Naryshkinu, nametanje Zapada ideoloških stavova pomalo podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza, jer čak ni ne vjeruje vrijednostima koje pokušava projicirati u inozemstvu.[/size]
[size=33]...[/size]
Re: Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza
Dobro, ne baš toliko, jer ja mogu ovo napisati i objaviti, u cccr-u bi mi već pokucalo na vrata.
S druge strane diskovi obavještajnih službi sve snimaju i ne znači da sutra neću biti kandidat za pokucati na vrata.
Bio je prije pola godine slučaj u Australiji kada su uhapsili ženu u stanu zbog napisanog. Muž je snimao i objavio. Jebi ga, ja bi da mi dođu po ženu ponudio i piće
S druge strane diskovi obavještajnih službi sve snimaju i ne znači da sutra neću biti kandidat za pokucati na vrata.
Bio je prije pola godine slučaj u Australiji kada su uhapsili ženu u stanu zbog napisanog. Muž je snimao i objavio. Jebi ga, ja bi da mi dođu po ženu ponudio i piće
Similar topics
» Aco: Nema spavanja, niti kasnog ustajanja, ima da se radi i vikendom
» To me podsjeća na...
» zašto me ovaj tekst podsjeća na kaju?
» Goldstein: Stanje u Hrvatskoj podsječa na prve dane NDH
» Tomasevicev Zagreb podsjeca na grad iz doba Jugoslavije
» To me podsjeća na...
» zašto me ovaj tekst podsjeća na kaju?
» Goldstein: Stanje u Hrvatskoj podsječa na prve dane NDH
» Tomasevicev Zagreb podsjeca na grad iz doba Jugoslavije
Page 1 of 1