ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza

Go down

Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza Empty Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza

Post by mutava baštarda 26/6/2021, 14:14

https://tribun.hr/sef-ruske-obavjestajne-sluzbe-zapad-sve-vise-lici-na-totalitarnu-diktaturu-sssr-a/

[size=33]Govoreći u četvrtak na moskovskoj Konferenciji o međunarodnoj sigurnosti, Sergey Naryshkin, šef ruske vanjske obavještajne službe, tvrdio je da u nekim zapadnim zemljama postoje „gotovo svi znakovi totalitarne diktature“, uključujući „monopol na medije“, „policijsku prirodu države“ i „nepromjenjivost oligarhijskih elita“.[/size]
[size=33]„Zapanjujuće je vidjeti kako Zapad pokušava podijeliti naš raznoliki svijet na dva potpuno umjetna tabora – navodno demokratski i navodno autoritarni“, rekao je Nariškin, napominjući da su Rusija, Kina i Iran smješteni u drugi, zajedno s NATO saveznikom Turskom i, po nekim pitanjima, zemljom članicom EU Poljskom.[/size]
[size=33]„Čini se da SAD i drugi takozvani modeli liberalne demokracije ne primjećuju da se i sami brzo pretvaraju u liberalno-totalitarni režim”, dodao je.[/size]
[size=33]Prema Naryshkinu, nametanje Zapada ideoloških stavova pomalo podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza, jer čak ni ne vjeruje vrijednostima koje pokušava projicirati u inozemstvu.[/size]
[size=33]...[/size]

2015-09-14

Back to top Go down

Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza Empty Re: Današnji Zapad podsjeća na povijest kasnog Sovjetskog Saveza

Post by mutava baštarda 26/6/2021, 14:20

Dobro, ne baš toliko, jer ja mogu ovo napisati i objaviti, u cccr-u bi mi već pokucalo na vrata.
S druge strane diskovi obavještajnih službi sve snimaju i ne znači da sutra neću biti kandidat za pokucati na vrata.
Bio je prije pola godine slučaj u Australiji kada su uhapsili ženu u stanu zbog napisanog. Muž je snimao i objavio. Jebi ga, ja bi da mi dođu po ženu ponudio i piće  :clown

2015-09-14

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics