Mesic: Sloba je kriv, ne ja!
Page 1 of 1
Mesic: Sloba je kriv, ne ja!
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/stipe-pesic-o-raspadu-jugoslavije-opstanak-sfrj-evropa-svet-franjo-tudman-slobodan-milosevic-2021-06-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Re: Mesic: Sloba je kriv, ne ja!
[size=36]Srbi su osuđeni u haškom sudu na ukupno 1.138 zatvora, uz osam doživotnih kazni.[/size]
[size=36]Tako da nemoj da se umarate više s tim tko je kriv i manite se ratovanja. I nogometa. [/size]
[size=36]Tako da nemoj da se umarate više s tim tko je kriv i manite se ratovanja. I nogometa. [/size]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prema njegovim rečima, u vremenu koje je prethodilo 25. junu 1991. godine, u Beogradu je sve bilo blokirano - i Predsedništvo, Vlada, Ustavni sud, Vrhovni sud, sve savezne institucije, a samo je, kaže, naivac mogao da misli da se stvari mogu završiti dobro.
- Moglo je završiti bez rata, moglo je završiti u jednom drugom modelu. Bio je potreban novi politički dogovor i to je bio moj zadatak, s tim zadatkom sam došao u Beograd jer sam smatrao da možemo izboriti konfederaciju - navodi Mesić.
- Moglo je završiti bez rata, moglo je završiti u jednom drugom modelu. Bio je potreban novi politički dogovor i to je bio moj zadatak, s tim zadatkom sam došao u Beograd jer sam smatrao da možemo izboriti konfederaciju - navodi Mesić.
2014-08-25
Mene je Tuđman šutnuo, a Milošević je šutnuo Boru. Njih dvojica su se našli u Karađorđevu, a Tuđman je, kada se vratio iz Karađorđeva, crven u licu, stavio mape na sto i kazao nam šta je predložio Milošević - Hrvatskoj granica iz 1939. godine i takozvana turska Hrvatska - rekao je Mesić.
Dodaje da je pitao Tuđmana šta kaže na to bošnjački lider Alija Izetbegović, a da je dobio odgovor "Alija nema šta reći - kada se mi složimo nema mesta za Aliju".
- Kazao sam mu - to je rat, kada diraš tuđu teritoriju, BiH je priznata, to je rat, ali tako je završeno. Posle je Tuđman otišao i našao se u Tikvešu, mi menjamo strane u BiH, rat se nastavlja, čišćenje se nastavlja, zločini se nastavljaju, a sve to nije trebalo da se desi - ističe Mesić.
Dodaje da je pitao Tuđmana šta kaže na to bošnjački lider Alija Izetbegović, a da je dobio odgovor "Alija nema šta reći - kada se mi složimo nema mesta za Aliju".
- Kazao sam mu - to je rat, kada diraš tuđu teritoriju, BiH je priznata, to je rat, ali tako je završeno. Posle je Tuđman otišao i našao se u Tikvešu, mi menjamo strane u BiH, rat se nastavlja, čišćenje se nastavlja, zločini se nastavljaju, a sve to nije trebalo da se desi - ističe Mesić.
2014-08-25
srpski mediji opet menstruiraju o raspadu juge
P.M.S. -- psihotronsko menstrualni sindrom
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
ajd sad stisni čvrsto oči, začepi uši i zatvori labrnju šakomMeatke wrote:srpski mediji opet menstruiraju o raspadu juge
ko ona 3 majmuna
Teško s njima kao s komšijama, a kamo li skupa s njima. Lažu kad zinu.
normalno,
ko je na strani nato pakta
taj je ok, prolazi, nevin..
ko se kune rusiji i kini
takav najebe...kriv i ruzan !
niko nas nije najurio,
sami smo odabrali svesno i pogresno.
inforombirovci, sjebal su nas.
ko je na strani nato pakta
taj je ok, prolazi, nevin..
ko se kune rusiji i kini
takav najebe...kriv i ruzan !
niko nas nije najurio,
inforombirovci, sjebal su nas.
2020-04-21
pizzon wrote:normalno,
ko je na strani njemaca taj je krivac i kad nije, natovarimo mu 2 milijona pobijenih srba pa nek se pravdaju kako znaju i umiju
taj je uvijek kriv
ko se kune rusiji i kini
takav je dobrodošao u srbiji ma koliku kurčinu uvalili srbima jedni ili drugi ili oboje skupa.
niko nas nije najurio,
inforombirovci, sjebali su nas. ----pogrešno, sjebala vas je SPC i srpska elita onog trena kad ste pružili ruku prema tuđem i pokušali isto oteti susjedima.
Similar topics
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» stipe mesic u 94 min. odbijancem u ledja zabio za pobjedu ni kriv ni duzan
» Plenkovic poručio Dačiću : Ti si Mali Sloba
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
» Novo lice Srbije:Tri četnička kuma i mali Sloba žele vlast
» stipe mesic u 94 min. odbijancem u ledja zabio za pobjedu ni kriv ni duzan
» Plenkovic poručio Dačiću : Ti si Mali Sloba
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
» Novo lice Srbije:Tri četnička kuma i mali Sloba žele vlast
Page 1 of 1