Željana Zovko: Zeleni rade protiv Dejtonskog sporazuma
Page 1 of 1
Željana Zovko: Zeleni rade protiv Dejtonskog sporazuma
Zovko za Radio Srpske: Zeleni rade protiv Dejtonskog sporazuma
Hrvatski evroparlamentarac Željana Zovko izrazila je zabrinutost zbog pritiska lijevo orijentisanih parlamentaraca koje predvode Zeleni, a koji, kako je rekla, rade protiv Dejtonskog mirovnog sporazuma u BiH.
- U ovom trenutku sam izuzetno zabrinuta zato što se Evropskom parlamentu, pod pritiskom lijevih snaga predvođeni zelenom grupacijom, nameće jedan novi pogled na BiH koji je katastrofalan i ide protiv Dejtonskog mirovnog sporazuma - rekla je Zovko za Radio Republike Srpske.
Ona je istakla da se isključivanjem pojma konstitutivnosti direktno ide na novi koncept zemlje koji apsolutno ne može zaživjeti u BiH.
- Јa sam ukazala da je činjenica da se na taj način nekom narodu ukida njegov prefiks i to je jedna situacija koja je prije 30 godina rezultirala tragedijom, a u ovom trenutku rezultira rezignacijom mladih ljudi koji napuštaju BiH jer ne vide budućnost u ovom neshvatanju realnosti - zaključila je Zovko.
Evropski parlament nije danas prihvatio amandmane hrvatskih parlamentaraca koji su insistirali da se u tekst Rezolucije na Izvještaj o napretku BiH u 2019. i 2020. godini uvrsti konstitutivnost naroda u BiH.
Hrvatski evroparlamentarac Željana Zovko izrazila je zabrinutost zbog pritiska lijevo orijentisanih parlamentaraca koje predvode Zeleni, a koji, kako je rekla, rade protiv Dejtonskog mirovnog sporazuma u BiH.
- U ovom trenutku sam izuzetno zabrinuta zato što se Evropskom parlamentu, pod pritiskom lijevih snaga predvođeni zelenom grupacijom, nameće jedan novi pogled na BiH koji je katastrofalan i ide protiv Dejtonskog mirovnog sporazuma - rekla je Zovko za Radio Republike Srpske.
Ona je istakla da se isključivanjem pojma konstitutivnosti direktno ide na novi koncept zemlje koji apsolutno ne može zaživjeti u BiH.
- Јa sam ukazala da je činjenica da se na taj način nekom narodu ukida njegov prefiks i to je jedna situacija koja je prije 30 godina rezultirala tragedijom, a u ovom trenutku rezultira rezignacijom mladih ljudi koji napuštaju BiH jer ne vide budućnost u ovom neshvatanju realnosti - zaključila je Zovko.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Željana Zovko: Zeleni rade protiv Dejtonskog sporazuma
Pa nek odsele. Hrvatska navija za to.
Kufere i ajmo u Njemačku.
Kufere i ajmo u Njemačku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moja Anka sunce milo voli samo zelenilo
2014-04-11
Izgleda da su i mnogi pučani glasali protiv.
https://www.klix.ba/vijesti/plenkovic-jedno-cinjenice-drugo-kako-su-glasali-clanovi-epp-a-za-izvjestaj-o-bih/210624158
Nema veze, ide hrvatska blokada BiH. Ovi na zapadu ionako ne žele taj ološ u svom društvu nego im je u interesu da ih Hrvatska prestane podržavati i počme blokirati.
https://www.klix.ba/vijesti/plenkovic-jedno-cinjenice-drugo-kako-su-glasali-clanovi-epp-a-za-izvjestaj-o-bih/210624158
Nema veze, ide hrvatska blokada BiH. Ovi na zapadu ionako ne žele taj ološ u svom društvu nego im je u interesu da ih Hrvatska prestane podržavati i počme blokirati.
2014-04-11
Dojma sam da netko zeli izazvati rat na ovim prostorima ali izgleda ne libe se ti zeleno lijevi fasisti dijelit i izazivat opasne radnje i u eu u globalu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Dojma sam da netko zeli izazvati rat na ovim prostorima ali izgleda ne libe se ti zeleno lijevi fasisti dijelit i izazivat opasne radnje i u eu u globalu
Neznanje, nesposobnost.
Jednostavno idu ideologizirano bez da išta kuže.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
taj konstrukt koji zovete KONSTITUTIVNI narod je potpuno ideologiziraniHektorović wrote:vuksadinare wrote:Dojma sam da netko zeli izazvati rat na ovim prostorima ali izgleda ne libe se ti zeleno lijevi fasisti dijelit i izazivat opasne radnje i u eu u globalu
Neznanje, nesposobnost.
svaki građanin države je osnovni nositelj svih prava
konstrukti su šara bara
ok?
Ili su oni jednostavno Zeleni i puca im kurac za nacionaliste i ti si taj koji ne kuži njihovu ideologiju.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Dojma sam da netko zeli izazvati rat na ovim prostorima ali izgleda ne libe se ti zeleno lijevi fasisti dijelit i izazivat opasne radnje i u eu u globalu
Neznanje, nesposobnost.
Brige njih za narode. Samo klimica.
2014-04-11
e pa jasnoRayMabus wrote:Ili su oni jednostavno Zeleni i puca im kurac za nacionaliste i ti si taj koji ne kuži njihovu ideologiju.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Dojma sam da netko zeli izazvati rat na ovim prostorima ali izgleda ne libe se ti zeleno lijevi fasisti dijelit i izazivat opasne radnje i u eu u globalu
Neznanje, nesposobnost.
to bolje nego da se narodi guše u plinskim komorama ili ostanu bez vode i zraka
materijalni uvjeti života
onda kerefeke
Stranka se zove Zeleni i onda čujem priču : oni nesposobni , neznanje ovo ono
Pa njih brige i za nacionalne države. Oni žele vladat građanskom šemom i nametat pitanja o klimi.
Samo ime stranke sve govori. Nisu oni ništa falili iz neznanja. To im je ideologija.
Pa njih brige i za nacionalne države. Oni žele vladat građanskom šemom i nametat pitanja o klimi.
Samo ime stranke sve govori. Nisu oni ništa falili iz neznanja. To im je ideologija.
2014-04-11
Pa jasna stvar da je jasno.Sora wrote:e pa jasnoRayMabus wrote:Ili su oni jednostavno Zeleni i puca im kurac za nacionaliste i ti si taj koji ne kuži njihovu ideologiju.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Dojma sam da netko zeli izazvati rat na ovim prostorima ali izgleda ne libe se ti zeleno lijevi fasisti dijelit i izazivat opasne radnje i u eu u globalu
Neznanje, nesposobnost.
to bolje nego da se narodi guše u plinskim komorama ili ostanu bez vode i zraka
materijalni uvjeti života
onda kerefeke
Ovo ko da netko postavi pitanje zašto su nacionalisti usmjereni na čovjeka kao naciju a socijalisti usmjereni na čovjeka kroz socijalnu prizmu. Dakle čovjek je u centru.
Šta je ovima u centru ? Pa samo ime stranke sve govori. Ako mogu napraviti depopulaciju BiH i sve pretvoriti u prirodni rezervat bez ljudi , oni će to i napraviti.
Ako se međusobno istrijebite u ratu = manje ljudi = manje zagađivanja = više mjesta za biljke i životinje
Čovjek nije u fokusu njihove ideologije nego priroda
2014-04-11
Similar topics
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» DOBAR, LOŠ, ZAO: EUROPARLAMENTARKA ŽELJANA ZOVKO
» DOBAR, LOŠ, ZAO: ŽELJANA ZOVKO
» Željana Zovko bit će pregovateljica EU za IPA III fondove
» Pronađen original Dejtonskog sporazuma na engleskom
» DOBAR, LOŠ, ZAO: EUROPARLAMENTARKA ŽELJANA ZOVKO
» DOBAR, LOŠ, ZAO: ŽELJANA ZOVKO
» Željana Zovko bit će pregovateljica EU za IPA III fondove
» Pronađen original Dejtonskog sporazuma na engleskom
Page 1 of 1