Jedna dobra vijest!Hrvatska stala uz Orbana i Madjarsku
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Jedna dobra vijest!Hrvatska stala uz Orbana i Madjarsku
Fred? ....usporedio abortus i doktore koji to rade sa mesarstvom i koljazom svinjceta i pilica..i onda veli 'misli 21 stoljeca'..ko je ovom dao da se bavi politikom kao i komsicudebotoijusto wrote:[size=42]"Mogu pričati oni koji su protiv toga što god hoće, rezolucija je izglasana i to je sada stav i mišljenje napredne i zapadne Europe, i onda kada budu zakonodavci zemalja u Europi pisali zakone, to vam stoji nad glavom i o tome će se moći razmišljati. Ono što rezolucija kaže trebalo bi biti u skladu s donesenim", kaže o rezoluciji.[/size]
[size=42]"Sada ta rezolucija ide Komisiji, naša povjerenica, koja je iz naše političke grupacije, može odlučiti što iz toga može uzeti, što može staviti u provedbene akte. Međutim to je sada otišlo do njih, mi smo svoj posao odradili i zadovoljni smo i ovom prilikom zahvaljujem svim svojim suradnicima i suradnicama i kolegicama i kolegama. To nisu radili Soros i UDBA, kako kažu desničari, to su radili ljudi i moje je bilo da saslušam i da to uobličim u tekst rezolucije", veli.[/size]
[size=42]https://www.index.hr/vijesti/clanak/fred-matic-da-bar-medved-kaze-bio-sam-smrad-takav-sam/2286543.aspx[/size]
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nizozemska je prije nekoliko godina bila blizu da ozakoni zoofiliju..srecom nekima se prosvjetlio mozak...ovako..mi ne podrzavamo perverziju ovi drugi podrzavaju..mi postujemo i drzimo do obiteljskih vrijednosti ovi drugi bas i ne..adio..ende..daleko vam kuca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sve OK,samo ni tu se ne smije otići u drugi ekstrem.vuksadinare wrote:Nizozemska je prije nekoliko godina bila blizu da ozakoni zoofiliju..srecom nekima se prosvjetlio mozak...ovako..mi ne podrzavamo perverziju ovi drugi podrzavaju..mi postujemo i drzimo do obiteljskih vrijednosti ovi drugi bas i ne..adio..ende..daleko vam kuca
Primjerice ovo što neki hoće zabraniti rastavu braka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za mene je pripadnost jugoslaviji i komunizmu jednako seksu sa bestijama.jastreb wrote:Sve OK,samo ni tu se ne smije otići u drugi ekstrem.vuksadinare wrote:Nizozemska je prije nekoliko godina bila blizu da ozakoni zoofiliju..srecom nekima se prosvjetlio mozak...ovako..mi ne podrzavamo perverziju ovi drugi podrzavaju..mi postujemo i drzimo do obiteljskih vrijednosti ovi drugi bas i ne..adio..ende..daleko vam kuca
Svi jugoslaveni su ionako bolesna stoka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
molitvom i svetom vodicom?epikur37 wrote:veber wrote:jednostvano pitanje.epikur37 wrote:meni je taj orbanov a i sličan ruski zakon prije...posve ok
tako da kaj se mene tiče ima podršku i to je to
da ti dijete veli da je derpe.
koji bi bio tvoj stav?
Bilo bi mi žao i pokušao bih utjecati da izađe iz te devijacije.
ili malo radikalnije mjere?
kaj i visoki tlak riješavaš molitvom i misom?
veber-
2014-12-30
A čuj,da niste izazvali toliko zla,bili biste užasno smiješni.FRANK wrote:Za mene je pripadnost jugoslaviji i komunizmu jednako seksu sa bestijama.jastreb wrote:Sve OK,samo ni tu se ne smije otići u drugi ekstrem.vuksadinare wrote:Nizozemska je prije nekoliko godina bila blizu da ozakoni zoofiliju..srecom nekima se prosvjetlio mozak...ovako..mi ne podrzavamo perverziju ovi drugi podrzavaju..mi postujemo i drzimo do obiteljskih vrijednosti ovi drugi bas i ne..adio..ende..daleko vam kuca
Svi jugoslaveni su ionako bolesna stoka
S tim vašim nebulozama o Hrvatskoj do Drine,o Hrvatima islamske vjere,o Lijevca Polju,o hrvatskoj Romaniji,o Sarajevu Ante Pavelica i slicnim bedasocama.
I ti si smijesan do suza.
No imas i jednu dobru osobinu. Nisi zagrizeni klerikalac i ne drzis bas do misljenja CUH-a.
2014-04-22
trebali smo vas zatući dok smo mogli, ući u banja luku, ionako smo bili na vrbasu i pred njom.
vas četnike pobiti po ženevskoj konvenciji, jer ste dezerteri.
svijet bi bio čišći i ljepši, barem sa stanovišta gereracije koja je krvarila i stradala zbog vas.
svijet bi bio čišći i ljepši, barem sa stanovišta gereracije koja je krvarila i stradala zbog vas.
2014-12-30
Nisi na krstarenju?veber wrote:trebali smo vas zatući dok smo mogli, ući u banja luku, ionako smo bili na vrbasu i pred njom.
2014-04-22
koje jebeno krstarenje?
kaj ti brlja pojela mozak?
2014-12-30
Pa zar ne plovis morem jadranskim na svojoj maloj barci?veber wrote:koje jebeno krstarenje?
2014-04-22
veber wrote:trebali smo vas zatući dok smo mogli, ući u banja luku, ionako smo bili na vrbasu i pred njom.
Pametnije je bilo pokrstitit ih i natjerati ih da budu Hrvati.
Bilo bi nas više, a povećala bi nam se i prosječna inteligencija.
Što imamo sad: sve prazno. Ostali samo glupani.
crvenkasti-
2014-04-17
Lani si mi obecao da bumo na ljeto si malo se spominjali i pili.
I jos sam ti ja reko da ne pijem.
I jos sam ti ja reko da ne pijem.
2014-04-22
Pa oni na Zumberku su pokrsteni prihe 300 g.pa im jos koji put zna pobjec da su nekad bili Srbi.crvenkasti wrote:veber wrote:trebali smo vas zatući dok smo mogli, ući u banja luku, ionako smo bili na vrbasu i pred njom.
2014-04-22
koja mala barka?jastreb wrote:Pa zar ne plovis morem jadranskim na svojoj maloj barci?veber wrote:koje jebeno krstarenje?
tebi brlja požderala mozak odavno.
prodao sam gliser otprilike kada si ti rekao po 112i put da prestaješ piti.
brkaš, u alkoholnim parama, da želim oploviti svijet u RCA jedrilici, ali za to mi fali još milju ojra.
za par godina bum skupio.
veber-
2014-12-30
opet srpske laži.jastreb wrote:Pa oni na Zumberku su pokrsteni prihe 300 g.pa im jos koji put zna pobjec da su nekad bili Srbi.crvenkasti wrote:veber wrote:trebali smo vas zatući dok smo mogli, ući u banja luku, ionako smo bili na vrbasu i pred njom.
žumberčani nikada nisu bili srbi.
a po vjeroispovjesti su grkokatolci što vi srbende svojatate kao istočni obred i pravoslavlje.
niti su srbi niti su pravoslavci.
autohtono su stanovništvo grkokatoličke vjeroispovjesti.
veber-
2014-12-30
Trebaš li mornare?veber wrote:koja mala barka?jastreb wrote:Pa zar ne plovis morem jadranskim na svojoj maloj barci?veber wrote:koje jebeno krstarenje?
brkaš, u alkoholnim parama, da želim oploviti svijet u RCA jedrilici, ali za to mi fali još milju ojra.
2014-04-22
ne.jastreb wrote:Trebaš li mornare?veber wrote:koja mala barka?jastreb wrote:Pa zar ne plovis morem jadranskim na svojoj maloj barci?veber wrote:koje jebeno krstarenje?
bit RCA je da sve možeš sam.
samo pičke do 35 primam, a na pacifiku može birat stranu svijeta gdje bu plivala na kopno.
veber-
2014-12-30
Ne. Doseljeni su iz Raške,Glamoča,Srba i Senja.veber wrote:opet srpske laži.jastreb wrote:Pa oni na Zumberku su pokrsteni prihe 300 g.pa im jos koji put zna pobjec da su nekad bili Srbi.crvenkasti wrote:veber wrote:trebali smo vas zatući dok smo mogli, ući u banja luku, ionako smo bili na vrbasu i pred njom.
žumberčani nikada nisu bili srbi.
a po vjeroispovjesti su grkokatolci što vi srbende svojatate kao istočni obred i pravoslavlje.
niti su srbi niti su pravoslavci.
autohtono su stanovništvo grkokatoličke vjeroispovjesti.
po dolasku bili su pravoslavci
Početkom 18.stoljeća su se pounijatili,tj.ušli u Uniju sa Rimom,koji im je dozvolio da i dalje imajuistočno bogoslužje,ženidbu svećenika,kalendar,itd.itd.
Pa nedavno je bila i proslava obljetnice pounijaćenja.
U knjizi Žumberak-Gorjanci koju sam nedavno čitao piše da im je primarna vjera bila pravoslavna,a sekundarna grko-katolička.
2014-04-22
srpska mitomanija.
žumberčani žive tamo 500 godina, minimalno.
naravno ti kao četnik bolje znaš od mene koji sam tamo stalno.
žumberčani žive tamo 500 godina, minimalno.
naravno ti kao četnik bolje znaš od mene koji sam tamo stalno.
2014-12-30
jastreb wrote:Pa oni na Zumberku su pokrsteni prihe 300 g.pa im jos koji put zna pobjec da su nekad bili Srbi.crvenkasti wrote:veber wrote:trebali smo vas zatući dok smo mogli, ući u banja luku, ionako smo bili na vrbasu i pred njom.
To je zato što su oni silom postali Hrvati.
Treba ih nekao privući, pokazati im kako je to lijepo biti Hrvat.
Posebnu pažnju treba usmjerit na one Srbe koji su glupi. Takvih je sada u Hrvatskoj i najviše, jer oni pametni su odavno otišli.
Treba ih privući nečim ovakvim:
"Postanite Hrvati, i više vam se nitko neće rugati što ste glupi. Drugi Srbi će vas se plašiti, a od Hrvata ćete i dalje biti za dvije klase pametniji."
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:ne.jastreb wrote:Trebaš li mornare?veber wrote:koja mala barka?jastreb wrote:Pa zar ne plovis morem jadranskim na svojoj maloj barci?veber wrote:koje jebeno krstarenje?
bit RCA je da sve možeš sam.
samo pičke do 35 primam, a na pacifiku može birat stranu svijeta gdje bu plivala na kopno.
Svećenik Tvrtko Barun ujedno je i skiper koji na jedrilici po dalmatinskim otocima održava duhovne obnove ‘Život na moru‘
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» napokon jedna dobra vijest iz hollywooda...
» Dobra vijest: Hrvatska i službeno siromašnija od Rumunjske
» Dobra vijest: Hrvatska pri vrhu EU po smanjenju javnog duga
» DOBRA VIJEST
» napokon jedna dobra vijest iz hollywooda...
» Dobra vijest: Hrvatska i službeno siromašnija od Rumunjske
» Dobra vijest: Hrvatska pri vrhu EU po smanjenju javnog duga
» DOBRA VIJEST
Page 12 of 15