Obilježava se Dan antifašističke borbe. Stigao Milanović, Kenwood Kenon drži govor
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Obilježava se Dan antifašističke borbe. Stigao Milanović, Kenwood Kenon drži govor
i još moje svjedočenje iz prve ruke
moje su tete rođene 30.godina prošlog vijeka na selu u turopoljskoj posavini znale par rečenica RUSKOG
JEDNA JE GLASILA JOP TVOJU MAT
ETO
iz takvog detalja bi se moglo puno zaključiti
ali lakše se preseravati sa simbolima i zastavama
e ljudi moji
moje su tete rođene 30.godina prošlog vijeka na selu u turopoljskoj posavini znale par rečenica RUSKOG
JEDNA JE GLASILA JOP TVOJU MAT
ETO
iz takvog detalja bi se moglo puno zaključiti
ali lakše se preseravati sa simbolima i zastavama
e ljudi moji
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Obilježava se Dan antifašističke borbe. Stigao Milanović, Kenwood Kenon drži govor
Sramotno je i nepravedno da u tim cirkusima sudjeluje vodstvo države a negoduju protiv Thompsona u Kninu, obilježavvanja Blajburških žrtava .............RayMabus wrote:Komunjare slave svoj praznik.
Šta je ovdje vijest ?
2014-04-16
šta ćeš micikamortal wrote:Sramotno je i nepravedno da u tim cirkusima sudjeluje vodstvo države a negoduju protiv Thompsona u Kninu, obilježavvanja Blajburških žrtava .............RayMabus wrote:Komunjare slave svoj praznik.
Šta je ovdje vijest ?
stiglo drugo poluvrijeme
oni tvoji popovi u haljinama nisu dobri ljudi , ne govore vam dobro
Ma ono kao nekad, ćisto da se podsjeite na stara vremenaSora wrote:Šandor Winnetou wrote:đes baba krava te ubola, jel bilo kakvih orgija jučer?
jok
bilo svečano i dostojanstveno
a i kakove to orgije zamišljaš s prosjekom 70.godina ?
ako ..aha ..a bogme je to orgijanje, bil je odojak sa salatom od bažula
mljac mljac
Ustaštvo treba konačno maknut.mortal wrote:Sramotno je i nepravedno da u tim cirkusima sudjeluje vodstvo države a negoduju protiv Thompsona u Kninu, obilježavvanja Blajburških žrtava .............RayMabus wrote:Komunjare slave svoj praznik.
Šta je ovdje vijest ?
Bez obzira u kojem se obliku pojavljuje. Bilo u Juri i Bobanu,ili Thompsonovim kmečanjima,ili NDH-nostalgijom u Blajburgu.
Austrija vam je već dala jasan znak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:koliko je do SRBA UBIJENO SRBA?Sovak wrote:vuksadinare wrote:ma ovaj 22.lipanj...kao praznik ej vise predlozen i odrzavan da se neutralizira onaj četno dernek u srbu...inace u bivsoj jugi...gotovo nitko nije spominjao ovaj datum i događaj kao pocetak nekog ustanka u hrvatskoj...dosta malo se u knjigama ili dokumentima...brezovica spominjala kao nesto vazno...mozda vise na lokalnoj razini...sam bobetko je znao reci...da ovaj datum nije povijesno bio beznacajan sto se tice nop-a...ali da su ga srbi poglavito sa banovine pokusala i jesu marginizirali samo zato sto su u tom događaju ucesnici bili gotovo svi hrvati...te dva srbina tj jedna srpkinja(nada dimic) i dva slovencaSovak wrote:vuksadinare wrote:to ti je isto tako npr.kad bi se slavio dan cini mi se 18.3.1991 kao dan HV-a..jer su na nekom od brojnih sastanaka tuđman-špegelj-manolic dali prijedlog da se ustroji zng kao vojni subjekt unutar mup-a...no međutim slavi se normalno 28.svibnja.1991 kada su na kranjcevicevom stadionu postrojene prve naoruzane i obucene postrojbe zng-a...tog 22.lipnja.1941 u sumi brezovica dat je u stvari prijedlog da se osnuje nekakav naoruzani odred i slicno...a ne da su oni bili naoruzani,postrojili se ili izveli neku borbenu akciju
Pa slavimo i Dan državnosti 30. svibnja iako tada nikakva ''država'' nije nastala, nije se osamostalila ili kaj već.
A dan kad smo proglasili neovisnost i raskinuli sve veze sa SFRJ obilježavamo kak dan Hrvatskog sabora.
Luda smo kuća.
To stoji.
27. srpnja je četnički dernek i početak klanja Hrvata u Pounju, Liki itd.
Jadna i ugrožena srpčad i prije svega nenaoružana srpčad napala oružničku postaju u Srbu.
Napominjem, ugroženi i nenaoružani.
Ta ista ekipa upokojila je i Marka Oreškovića.
Pa koliko? Meleon?
Sereš kvake.
Možda je najebal koji bivši režimski žandar od lokalaca ak je bilo većinsko hrvatsko mjesto, ali vlast u NDH na
područjima gdje su bili Srbi većina ili je bila slabo uspostavljena ili nikako do srpnja mjeseca '41.
A srpčad bila naoružana jer se pun kurac vojnika Srba u JKV po kapitulaciji samo vratilo u svoja mjesta ... s oružjem.
A i od prije rata su bili uspostavljeni naoružani četnički odredi.
Pokolji naoružanih Srba ... moš misliti.
Zato su se ''srpski ustanici'' i nudili Italiji da ih sebi pripoji.
I skratili za glavu Marka Oreškovića ... pizdačo balijska esesovska.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BDP u zadnjem kvartalu rastao 16%, Kenwood Kenon drži presicu!
» Pogledajte Žinićev govor nakon pobjede 2017.: ‘Kenwood Kenon mi je rekao to još nije vidio od Tuđmana‘
» Kenwood Kenon, Milanović i Srbi u Hrvatskoj Vučića su učinili – nevažnim
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe
» Pogledajte Žinićev govor nakon pobjede 2017.: ‘Kenwood Kenon mi je rekao to još nije vidio od Tuđmana‘
» Kenwood Kenon, Milanović i Srbi u Hrvatskoj Vučića su učinili – nevažnim
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe
Page 4 of 4