Srbija raste a Bosna propada
Page 1 of 1
Srbija raste a Bosna propada
https://www.klix.ba/biznis/investicije/srbija-privukla-3-4-milijarde-dolara-stranih-investicija-a-bih-samo-371-milion/210621141
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srbija raste a Bosna propada
Njih investicije i ne zanimaju. Nego, nasao sam ovu vest na tom Klik.ba. Kod nas nisu objavili u Srbiji.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/bivsi-igrac-milana-izvrsio-samoubistvo-otkriveni-sokantni-detalji-iz-oprostajnog-pisma/210605053?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
https://www.klix.ba/sport/nogomet/bivsi-igrac-milana-izvrsio-samoubistvo-otkriveni-sokantni-detalji-iz-oprostajnog-pisma/210605053?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Žive od međunarodne pomoći već trideset godina. Da im se uskrati umrli bi od gladi.
2014-04-11
Ray boli me kurac za to..koji je k tebi sa ovakvim temama..ej covjece di zivis..aj mogu razumjet da u bosni ili srbiji zivis pa usporedjujes te dvije zemlje..ali na njihovim forumima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zar u bih ne zive hrvati,
zar bih nije i hrvatska ?
kod vucka sve zavisi od trenutka
i ugla gledanja na bih.
zar bih nije i hrvatska ?
kod vucka sve zavisi od trenutka
i ugla gledanja na bih.
2020-04-21
Da si se potrudio otvorit poveznicu vidio bi i podatak kolike su strane investicije u Hrvatsku.vuksadinare wrote:Ray boli me kurac za to..koji je k tebi sa ovakvim temama..ej covjece di zivis..aj mogu razumjet da u bosni ili srbiji zivis pa usporedjujes te dvije zemlje..ali na njihovim forumima
Direktne strane investicije u Hrvatsku u 2020 godini : 1,3 miljarde dolara
Srbija : 3,44 milijarde dolara
2014-04-11
lonac loncu...vuksadinare wrote:Ray boli me kurac za to..koji je k tebi sa ovakvim temama..ej covjece di zivis..aj mogu razumjet da u bosni ili srbiji zivis pa usporedjujes te dvije zemlje..ali na njihovim forumima
https://www.google.com/search?q=vuksadinare+ex+iskon&client=opera&hs=KgI&ei=mX_RYMuQEdKDlQfhk7eYBw&oq=vuksadinare+ex+iskon&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAwyBQghEKABUIrAAlj2ngNg_K0DaAJwAHgAgAG7AYgBmwmSAQQwLjEwmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwiLwYKKy6rxAhXSQeUKHeHJDXMQ4dUDCA0
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
odokativno od toga 2/3 kineska prljava industrija s kineskim kapitalom po kineskim uvjetima ili projekti kao rio tinto... za 10-ak g. bude kuknjave kako zasto ?RayMabus wrote:Da si se potrudio otvorit poveznicu vidio bi i podatak kolike su strane investicije u Hrvatsku.vuksadinare wrote:Ray boli me kurac za to..koji je k tebi sa ovakvim temama..ej covjece di zivis..aj mogu razumjet da u bosni ili srbiji zivis pa usporedjujes te dvije zemlje..ali na njihovim forumima
2014-04-12
Ne znam. Jedan dio svakako je , možda i većinski. Nisam ništa komentirao , samo sam dao brojeve.
Ima za cijeli region te ukupno globalna usporedna 2020 i 2019.
Srbija dominiše.
Srbija dominiše.
2014-04-11
tako nekako...evo citao sam kinezi prije par godina usli u tuzlansku toplanu ili sto li vec danas se povlace...ostavljaju rasomon..iza sebe...sto se tice srbije tu kinezi imaju i politicku racunicu srbija im je jedna vrst odskocne daske za taj dio europe...pa vjerojatno bar jedno vrijeme ne bi riskirali da nesto slicno naprave kao u tuzli..jer im je trenutno srbija potrebna bh-a im nije toliko vazna..tu mogu kenjati kao i svi drugidebotoijusto wrote:odokativno od toga 2/3 kineska prljava industrija s kineskim kapitalom po kineskim uvjetima ili projekti kao rio tinto... za 10-ak g. bude kuknjave kako zasto ?RayMabus wrote:Da si se potrudio otvorit poveznicu vidio bi i podatak kolike su strane investicije u Hrvatsku.vuksadinare wrote:Ray boli me kurac za to..koji je k tebi sa ovakvim temama..ej covjece di zivis..aj mogu razumjet da u bosni ili srbiji zivis pa usporedjujes te dvije zemlje..ali na njihovim forumima
2015-09-08
a vidi ovoRayMabus wrote:Ne znam. Jedan dio svakako je , možda i većinski. Nisam ništa komentirao , samo sam dao brojeve.
Srbija dominiše.
2014-04-12
srbija ce kni biti potrebna onoliko koliko suljo bude na vlasti ili ga zamjeni politicar koji je prokineski..u suprotivi politicar ala boris tadic nece vise biti kineske zainteresiranosti za srbiju
2015-09-08
Rusija je prošle godine privukla najviše stranih investiicja ( 9,7 miljarde eura ).
A sad čitam ovo u Njemačka je samo u prva tri mjeseca ove godine imala izravne investicije u Rusiji u vrijednosti 1,1 milijarde eura i misle povećat još više ulaganja u Rusiju.
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacka-ulaze-milijarde-eura-u-rusiju/
A sad čitam ovo u Njemačka je samo u prva tri mjeseca ove godine imala izravne investicije u Rusiji u vrijednosti 1,1 milijarde eura i misle povećat još više ulaganja u Rusiju.
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacka-ulaze-milijarde-eura-u-rusiju/
2014-04-11
Uradili ostale, sankcije, kako bi samo njima sve ostalo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Rijeka propada a Kopar raste i buja
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Srbija i Bosna spajaju vojnu industriju
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Srbija i Bosna spajaju vojnu industriju
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
Page 1 of 1