POLICIJA I NASILJE – JUNAČINE KOJE VAS ”ŠTITE” OD SLOBODE
Page 1 of 1
http://zvono-istine.org/policija-nasilje-junacine-koje-vas-stite-od-slobode/ZAKON JE ZAKON. ZAR NE?
A zakon kaže da ono što je u stvarnom svijetu nemoralno i krivo činiti drugima, ipak jest moralno i ispravno činiti drugima u njihovom iluzornom svijetu, i to zamislite, iz razloga jer je neki frajer te bedastoće napisao na papir, nazvao ih ‘zakonima’, i potom našao ljude koji su spremni bez razmišljanja rabiti NASILJE da te bedastoće naziva ‘zakon’ utjera ljudima koji gledaju svoja posla, dopalo se to njima ili ne. Ti ljudi koji to čine, odrekli su se svoje duše istoga trenutka kada su pristali tuđu volju utjeravati nasiljem drugim ljudima. Možda dušu nikada nisu niti imali, ne znam. Počinjem misliti da je to tako kada pogledam njihove oči.
Biće je to ideal kojem se teži.
I tu je pandurija vodeća u reketarenju, vodjenju narko biznisa,
prostituciji i sl.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: POLICIJA I NASILJE – JUNAČINE KOJE VAS ”ŠTITE” OD SLOBODE
Inspektori za narkotike prodavali drogu i štitili prave dilere od policije
Sve je počelo kada su prošle godine uhićena 22 dilera u Istri i Rijeci. Neki od dilera tada su propjevali pred istražiteljima o vezi s policijom
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/uskok-uhitio-cetiri-policajca-iz-odjela-za-droge-920898
Sve je počelo kada su prošle godine uhićena 22 dilera u Istri i Rijeci. Neki od dilera tada su propjevali pred istražiteljima o vezi s policijom
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/uskok-uhitio-cetiri-policajca-iz-odjela-za-droge-920898
Nemam nista protiv policajca na motoru , koji dobro zgleda ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jako dobar kompa mi je bio u policiji od 90ih skoro do 2000te, sam se povukao iz policije i sad se bavi uzgojem kupina, jos nije u penziji a i nije nesto ni ganjao iako ima ratnog staza i ranjavanja, povukao se iz policije jer je rekao da je imao previse sukoba s kolegama i sefovima oko postenja, nije se dao potkupit sa 200 kuna a bogme i kolege su ga poceli izbjegavat jer nije bilo pinke sa strane, na kraju je dosao u sudar sa sefom jer je nekog lokalnog mocnika strpao u buksu, tip je neku klinku prebio izjebao i izbacio na cestu, na kraju je kompa dobio suspenziju, lik nije dosao ni do suda i onda su pocela sitna podmetanja al sto je najgore od kolega, ovaj digao ruke i dao otkaz, usput ih je sve opomenuo ako mu ijedan stane na put da ce popit metak, on se nece mjesat u njihove biznise al ih ne zeli ispred ociju, za sad ga ne dirajuYehudi wrote:
Pandur upuca pandura.........okrive civila ............ubiju ga
i sve pet.
prostituciji i sl.
sikiru
2014-04-20
Ijs .. A bas su seksi i imaju pištolj.RZYehudi wrote:kaja_333 wrote:Nemam nista protiv policajca na motoru , koji dobro zgleda ..
Imam ja
sikiru
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jak taj tvoj,ima muda.....da je barem više takvih...Leviathan2 wrote:jako dobar kompa mi je bio u policiji od 90ih skoro do 2000te, sam se povukao iz policije i sad se bavi uzgojem kupina, jos nije u penziji a i nije nesto ni ganjao iako ima ratnog staza i ranjavanja, povukao se iz policije jer je rekao da je imao previse sukoba s kolegama i sefovima oko postenja, nije se dao potkupit sa 200 kuna a bogme i kolege su ga poceli izbjegavat jer nije bilo pinke sa strane, na kraju je dosao u sudar sa sefom jer je nekog lokalnog mocnika strpao u buksu, tip je neku klinku prebio izjebao i izbacio na cestu, na kraju je kompa dobio suspenziju, lik nije dosao ni do suda i onda su pocela sitna podmetanja al sto je najgore od kolega, ovaj digao ruke i dao otkaz, usput ih je sve opomenuo ako mu ijedan stane na put da ce popit metak, on se nece mjesat u njihove biznise al ih ne zeli ispred ociju, za sad ga ne dirajuYehudi wrote:
i sve pet.
prostituciji i sl.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma,ufglavnom šminkeri.kaja_333 wrote:Ijs .. A bas su seksi i imaju pištolj.RZYehudi wrote:kaja_333 wrote:Nemam nista protiv policajca na motoru , koji dobro zgleda ..
Imam ja
sikiru
Nema policajca do pješadinca. Pozornika koji svoj kvart ili selo pozna kao svoj džep i koji svagdje ima za pojest i popit,a Bože moj,onaj snalažljiviji i nešto više.
Dakle pozornik. Pješak. Koji sve ljude zna u dušu i koji je neizostavni dio samog kraja gdje nastupa.
I koji kad ode u penziju ostane u usmenoj tradiciji i neizostavni je dio kafanskih priča.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja_333 wrote:Ijs .. A bas su seksi i imaju pištolj.RZYehudi wrote:kaja_333 wrote:Nemam nista protiv policajca na motoru , koji dobro zgleda ..
Imam ja
sikiru
Pa svi to imamo.....zar ne.
Nego baš ti na motorima su najveće pičke od sviju.
I najpodliji su, naj potkupljiviji, korumpirani itd.
2014-04-20
jes ti to meni upao u arhivu.... ;)Leviathan2 wrote:jako dobar kompa mi je bio u policiji od 90ih skoro do 2000te, sam se povukao iz policije i sad se bavi uzgojem kupina, jos nije u penziji a i nije nesto ni ganjao iako ima ratnog staza i ranjavanja, povukao se iz policije jer je rekao da je imao previse sukoba s kolegama i sefovima oko postenja, nije se dao potkupit sa 200 kuna a bogme i kolege su ga poceli izbjegavat jer nije bilo pinke sa strane, na kraju je dosao u sudar sa sefom jer je nekog lokalnog mocnika strpao u buksu, tip je neku klinku prebio izjebao i izbacio na cestu, na kraju je kompa dobio suspenziju, lik nije dosao ni do suda i onda su pocela sitna podmetanja al sto je najgore od kolega, ovaj digao ruke i dao otkaz, usput ih je sve opomenuo ako mu ijedan stane na put da ce popit metak, on se nece mjesat u njihove biznise al ih ne zeli ispred ociju, za sad ga ne dirajuYehudi wrote:
i sve pet.
prostituciji i sl.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
:D, jebga, znas kak je to, u stvari upoznao sam jos jednog slicnog iz rijeke i jednog iz delnica, 20 murjaka iskvareno , 60 beskicmenjaci koji se boje za radno mjesto i tek nekih 15 do 20 postenjacina, a bar 50% je sa egom vecim od mount everesta i nasilnomichaellcmacha wrote:jes ti to meni upao u arhivu.... ;)Leviathan2 wrote:jako dobar kompa mi je bio u policiji od 90ih skoro do 2000te, sam se povukao iz policije i sad se bavi uzgojem kupina, jos nije u penziji a i nije nesto ni ganjao iako ima ratnog staza i ranjavanja, povukao se iz policije jer je rekao da je imao previse sukoba s kolegama i sefovima oko postenja, nije se dao potkupit sa 200 kuna a bogme i kolege su ga poceli izbjegavat jer nije bilo pinke sa strane, na kraju je dosao u sudar sa sefom jer je nekog lokalnog mocnika strpao u buksu, tip je neku klinku prebio izjebao i izbacio na cestu, na kraju je kompa dobio suspenziju, lik nije dosao ni do suda i onda su pocela sitna podmetanja al sto je najgore od kolega, ovaj digao ruke i dao otkaz, usput ih je sve opomenuo ako mu ijedan stane na put da ce popit metak, on se nece mjesat u njihove biznise al ih ne zeli ispred ociju, za sad ga ne dirajuYehudi wrote:
i sve pet.
prostituciji i sl.
Kaja voli uniformisane! :)
» EU DEMOKRATSKOM PODVALOM RAZARA SVE RAZUMNO, TRADICIONALNO, KRSCANSKO I SVETO LJUDSKOM RAZUMU, BLAGONAKLONO KULTUROLOSKI POZIVA NA NASILJE ONIH KOJE SVAKI ZDRAV RAZUM STITI
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Službe u BiH uče vehabije kako lažno svjedočiti. I štite ih
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Službe u BiH uče vehabije kako lažno svjedočiti. I štite ih
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
Page 1 of 1