Baka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Baka
fridrih-niche wrote:Ža mi šta nisan trenira balun…
Sad bi se i ja jahtom vozija po Jadranu…
<3
Nisi ni u malom uspija ...a u velikom jos manje sanse
Doduse da bi ti spaco misto u seniorima da si mu ostavio kuvertu sa ljubavnim pismom
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Pa đubre ima dva V8 Chryslera od 5.2L, svaki s 250 konja, šta misliš da li troši :Djasambrend wrote:Jack Torrance wrote:Trojan F30 Express Cruiser iz '78.Montero wrote:Jel ti imas nekakvu brodicu/gliser ?
Zanima me koliko se sada vrte cijene manjih glisera/brodica/motora ... ispod kojeg godista ne ici
Amerikanac od skoro 10 metara i 4,5 tone, izuzetno dobro građen, prostran, robusan i stabilan brod po svakom moru, s dva bullet proof Chrysler Crusadera od 250 konja.
Uvezen izravno iz Floride i kompletno preuređen do najsitnijeg detalja kako bi ima sve šta san tija i kako san ga zamislija. 90% toga san radija sam kad bi doša doma. Utrošeno vrime i € nisan broja, ali san vrlo zadovoljan kako je na kraju ispa i da nisan to napravija bilo bi mi ža jer mi se taj brod svidija na prvi pogled još otkako san ga ka mulac vidija u nekom talijanskom nautičkom časopisu.
Šta se tiče tvog drugog pitanja.
Najprije bi bilo dobro znat za šta ti brod triba, odnosno kakav ti najbolje odgovara.
Svako od nas je priča za sebe. Ja npr. uvik radije preferiram deplasmanski tip naspram gliserskog.
Ovako kako si uopćeno postavija pitanje ja bi reka da ti ni sam još ne znaš kakav brod točno želiš :D
Koliko metara, za koliko osoba, motor unutarnji ili vanjski, daj bar to
I kolika ti je max, a kolika krstareća brzina s tim deplasmancem? Barem nadam se ne cuga previše...
American muscle baby
Krstareća mu je 20 milja (2500 rpm) i tada troši oko 70L/h.
Kad upregneš svih 500 kljusadi, max brzina je 32 milje (4000rpm) ali za potrošnju onda ne pitaj, vidiš samo na oči kako kazaljka goriva pada, ide to garant blizu 200L/h, a oni rooster tail šta baca iza sebe bude velik barem dvi dužine broda
Gorivo i voda su oba puta bili nakrcani do čepa, more malo valovito, vitar slab do umjeren.
Naravno, s manjom brzinom od npr. 7-8 milja i potrošnja se smanji na 15-20L/h. Nekad znan stavit samo jedan motor online, npr. kad se po mirnom moru triba lino primistit u susidnu valu. Tada ne troši ništa. Ali u principu rijetko kad ga vozin ispod 10 milja, pa nije to koća bokte
Znači svaka đita izuje... :D A odlična brzina za deplasmanca, al zato i cuga... Neka, za te gušte se ipak uvik isplati...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
:D
To je cjenik od prije cca 15 godina ..mozda i vise
Guest- Guest
firma se zove "pusi kurac tovare"fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne pamtin kad san vozija pedalinu…Montero wrote:fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Zadnji put još u Ruskamenu, dok san još u Splitu zivija…
Guest- Guest
Pederluk teški…End wrote:firma se zove "pusim kurac tovarima"fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Pederluk teški…End wrote:firma se zove "pusim kurac tovarima"fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Guest- Guest
Posla priko glave...fridrih-niche wrote:Pederluk teški…End wrote:firma se zove "pusim kurac tovarima"fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Posla priko glave...fridrih-niche wrote:Pederluk teški…End wrote:firma se zove "pusim kurac tovarima"fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Posla priko glave...fridrih-niche wrote:Pederluk teški…End wrote:firma se zove "pusim kurac tovarima"fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
bafalo wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Posla priko glave...fridrih-niche wrote:Pederluk teški…End wrote:firma se zove "pusim kurac tovarima"fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ne pamtin kad san vozija pedalinu…Montero wrote:fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Jednom i nikad više…
Guest- Guest
Ja pamtim da sam je vozija tako da smo montirali tomos pentu u srid noci bez misecine i vozili od tocke A do tocke B (cc 15 km udaljenost).fridrih-niche wrote:Ne pamtin kad san vozija pedalinu…Montero wrote:fridrih-niche wrote:Di radiš sezonu, pederu?End wrote:najbolje su pedaline 60 kuna 1 h
Mladost ludost...
Guest- Guest
Taj put kad smo se vozili na pedalini je bilo bolesno…
Bili toliko razvaljeni da nam je par grama šita palo u more haha…
<3
Bili toliko razvaljeni da nam je par grama šita palo u more haha…
<3
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRPSKA BAKA PROFESIONALKA
» Priveden Baka Prase
» Baka milijunašica umrla u bijedi
» 109-godišnja baka otkrila tajnu dugovječnosti
» operwova i vojvodina baka slavi rođendan
» Priveden Baka Prase
» Baka milijunašica umrla u bijedi
» 109-godišnja baka otkrila tajnu dugovječnosti