Confunden a la presidenta de Croacia con Coco Austin
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Confunden a la presidenta de Croacia con Coco Austin
Ništa. Kada Palma može Mocarta i Betovena, mogu i ja tog Rodinovića.maggie13 wrote:samo mene nemoj trazit da pjevam :Ddzango wrote:Taj je umro dok sam bio mali inače bi i njega zvao da mi peva.maggie13 wrote:dzani,novi Rodin..8-)dzango wrote:Ne valja od kamena. Ne beri ti brigu. To je moj posao.maggie13 wrote:Moze od kamena?dzango wrote:Ja ću da te isklešem.maggie13 wrote:Hoću..kad mi je isklešuStanojko wrote:Megi, zapusi nam usta svojom bistom! :)
Mislim,da vam bolje sjedne ;D B-)
Nego,sto se slavi?,8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
doci cemo do 'zlocina i kazne',uspori malo :Ddzango wrote:Ništa. Kada Palma može Mocarta i Betovena, mogu i ja tog Rodinovića.maggie13 wrote:samo mene nemoj trazit da pjevam :Ddzango wrote:Taj je umro dok sam bio mali inače bi i njega zvao da mi peva.maggie13 wrote:dzani,novi Rodin..8-)dzango wrote:Ne valja od kamena. Ne beri ti brigu. To je moj posao.maggie13 wrote:Moze od kamena?dzango wrote:Ja ću da te isklešem.maggie13 wrote:Hoću..kad mi je isklešuStanojko wrote:Megi, zapusi nam usta svojom bistom! :)
Nego,sto se slavi?,8-)
2014-04-12
A ne. Tamo je brat Raskoljnikov. Taj je skroz neodlučan i mlitav.maggie13 wrote:doci cemo do 'zlocina i kazne',uspori malo :Ddzango wrote:Ništa. Kada Palma može Mocarta i Betovena, mogu i ja tog Rodinovića.maggie13 wrote:samo mene nemoj trazit da pjevam :Ddzango wrote:Taj je umro dok sam bio mali inače bi i njega zvao da mi peva.maggie13 wrote:dzani,novi Rodin..8-)dzango wrote:Ne valja od kamena. Ne beri ti brigu. To je moj posao.maggie13 wrote:Moze od kamena?dzango wrote:Ja ću da te isklešem.maggie13 wrote:Hoću..kad mi je isklešuStanojko wrote:Megi, zapusi nam usta svojom bistom! :)
Nego,sto se slavi?,8-)
da,Rodion Raskoljnjikov..zato me i asociralo ;-)dzango wrote:A ne. Tamo je brat Raskoljnikov. Taj je skroz neodlučan i mlitav.maggie13 wrote:doci cemo do 'zlocina i kazne',uspori malo :Ddzango wrote:Ništa. Kada Palma može Mocarta i Betovena, mogu i ja tog Rodinovića.maggie13 wrote:samo mene nemoj trazit da pjevam :Ddzango wrote:Taj je umro dok sam bio mali inače bi i njega zvao da mi peva.maggie13 wrote:dzani,novi Rodin..8-)dzango wrote:Ne valja od kamena. Ne beri ti brigu. To je moj posao.maggie13 wrote:Moze od kamena?dzango wrote:Ja ću da te isklešem.maggie13 wrote:Hoću..kad mi je isklešuStanojko wrote:Megi, zapusi nam usta svojom bistom! :)
Nego,sto se slavi?,8-)
Aha slabo je onu babu lihvaricu rascopao..O_O
2014-04-12
mene zanima jel ero baci koji put drkicu na doticnu
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ma dobro je on nju overio. Nego posle počeo da slini kao neka seka persa. Ne bi taj opstao u Zemunu ni jedno prepodne.maggie13 wrote:da,Rodion Raskoljnjikov..zato me i asociralo ;-)dzango wrote:A ne. Tamo je brat Raskoljnikov. Taj je skroz neodlučan i mlitav.maggie13 wrote:doci cemo do 'zlocina i kazne',uspori malo :Ddzango wrote:Ništa. Kada Palma može Mocarta i Betovena, mogu i ja tog Rodinovića.maggie13 wrote:samo mene nemoj trazit da pjevam :Ddzango wrote:Taj je umro dok sam bio mali inače bi i njega zvao da mi peva.maggie13 wrote:dzani,novi Rodin..8-)dzango wrote:Ne valja od kamena. Ne beri ti brigu. To je moj posao.maggie13 wrote:Moze od kamena?dzango wrote:Ja ću da te isklešem.maggie13 wrote:Hoću..kad mi je isklešuStanojko wrote:Megi, zapusi nam usta svojom bistom! :)
Nego,sto se slavi?,8-)
Svaki dan.Leviathan2 wrote:mene zanima jel ero baci koji put drkicu na doticnu
ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
savjest je cudna biljka..odavde do Zemuna..:Ddzango wrote:Ma dobro je on nju overio. Nego posle počeo da slini kao neka seka persa. Ne bi taj opstao u Zemunu ni jedno prepodne.maggie13 wrote:da,Rodion Raskoljnjikov..zato me i asociralo ;-)dzango wrote:A ne. Tamo je brat Raskoljnikov. Taj je skroz neodlučan i mlitav.maggie13 wrote:doci cemo do 'zlocina i kazne',uspori malo :Ddzango wrote:Ništa. Kada Palma može Mocarta i Betovena, mogu i ja tog Rodinovića.maggie13 wrote:samo mene nemoj trazit da pjevam :Ddzango wrote:Taj je umro dok sam bio mali inače bi i njega zvao da mi peva.maggie13 wrote:dzani,novi Rodin..8-)dzango wrote:Ne valja od kamena. Ne beri ti brigu. To je moj posao.maggie13 wrote:Moze od kamena?dzango wrote:Ja ću da te isklešem.maggie13 wrote:Hoću..kad mi je isklešuStanojko wrote:Megi, zapusi nam usta svojom bistom! :)
Nego,sto se slavi?,8-)
2014-04-12
sad ga nastavljas bezocno zezat..hmm,doci ces i ti u njegove godine..^_~Leviathan2 wrote:ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
2014-04-12
nedo bog :Dmaggie13 wrote:sad ga nastavljas bezocno zezat..hmm,doci ces i ti u njegove godine..^_~Leviathan2 wrote:ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
hmm,to sad izgleda daleko,iz ove perspektive..al'kad jurne..godine prijeđu broj noge...B-)Leviathan2 wrote:nedo bog :Dmaggie13 wrote:sad ga nastavljas bezocno zezat..hmm,doci ces i ti u njegove godine..^_~Leviathan2 wrote:ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
2014-04-12
bemti, jel ero novi metuzalemmaggie13 wrote:hmm,to sad izgleda daleko,iz ove perspektive..al'kad jurne..godine prijeđu broj noge...B-)Leviathan2 wrote:nedo bog :Dmaggie13 wrote:sad ga nastavljas bezocno zezat..hmm,doci ces i ti u njegove godine..^_~Leviathan2 wrote:ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
haha..on je nas duhovni i moralni uzor na forumu..godine ipak donose određenu kvalitetu :PLeviathan2 wrote:bemti, jel ero novi metuzalemmaggie13 wrote:hmm,to sad izgleda daleko,iz ove perspektive..al'kad jurne..godine prijeđu broj noge...B-)Leviathan2 wrote:nedo bog :Dmaggie13 wrote:sad ga nastavljas bezocno zezat..hmm,doci ces i ti u njegove godine..^_~Leviathan2 wrote:ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
Doduse, ne svima,ali necemo o tome :D
2014-04-12
sad sam zbunjola :S:maggie13 wrote:haha..on je nas duhovni i moralni uzor na forumu..godine ipak donose određenu kvalitetu :PLeviathan2 wrote:bemti, jel ero novi metuzalemmaggie13 wrote:hmm,to sad izgleda daleko,iz ove perspektive..al'kad jurne..godine prijeđu broj noge...B-)Leviathan2 wrote:nedo bog :Dmaggie13 wrote:sad ga nastavljas bezocno zezat..hmm,doci ces i ti u njegove godine..^_~Leviathan2 wrote:ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
zash? Samo predmnijevamo da je najstariji tu? Posljedicno i najiskusniji,najmudriji..i sve sto ide uz to..:PLeviathan2 wrote:sad sam zbunjola :S:maggie13 wrote:haha..on je nas duhovni i moralni uzor na forumu..godine ipak donose određenu kvalitetu :PLeviathan2 wrote:bemti, jel ero novi metuzalemmaggie13 wrote:hmm,to sad izgleda daleko,iz ove perspektive..al'kad jurne..godine prijeđu broj noge...B-)Leviathan2 wrote:nedo bog :Dmaggie13 wrote:sad ga nastavljas bezocno zezat..hmm,doci ces i ti u njegove godine..^_~Leviathan2 wrote:ero star, ma ero mladac jos u odnosu na mene, i zasto bi ga zezao ako mu je inspirativna, samo sam radoznao :Dmaggie13 wrote:Ti si,levi,bas neki..tako zezat starijeg covjeka..vidjet cemo tebe kad budes u njegovim godinama..@_@
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4