Radman pozvao Grčku da prizna Kosovo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Radman pozvao Grčku da prizna Kosovo
Rumunjska , Slovačka i Grčka
Sve tri u NATO dakle savez protiv Rusije al nisu protiv Srbije koja je ruska kujica na Balkanu
E pa neće to tako ić
Sve tri u NATO dakle savez protiv Rusije al nisu protiv Srbije koja je ruska kujica na Balkanu
E pa neće to tako ić
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tetrijebniels wrote:Hahahaha pa koji smo mi faktor ... što si mi umišljamo ... ovo je za Nušića
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rumunjska :
https://tangosix.rs/2021/29/03/rumunija-dobila-svoj-17-ti-f-16-i-kompletirala-53-lovacku-eskadrilu/
https://tangosix.rs/2021/29/03/rumunija-dobila-svoj-17-ti-f-16-i-kompletirala-53-lovacku-eskadrilu/
2014-04-11
Slovačka :
https://tangosix.rs/2018/12/07/americki-f-16-bice-novi-visenamenski-borbeni-avion-rv-slovacke/
https://tangosix.rs/2018/12/07/americki-f-16-bice-novi-visenamenski-borbeni-avion-rv-slovacke/
2014-04-11
Vidit ćemo kad će vam u Pentagonu sredit nove polovne F-16 ako ne priznate Kosovo.RayMabus wrote:Rumunjska :
Oni bi još 36 F-16 jer su ugroženi od Rusa a vamo Kosovo ne može. Ne ne.
2014-04-11
Zanimljive su ove tri države : Slovačka , Rumunjska i Grčka.
Aj Slovačka tu još poštena , kupili nove avione , čist račun duga ljubav i ne kmeči oko ruske opasnosti.
A vid ove Grče i Rumunjske. Ista taktika. Amerika help , mi ugroženi od Rusija , daj nam oružje besplatno il jeftino a vamo neće da prizna Kosovo , otežava Americi i zapadu a pomaže Rusiji.
To ponašanje će se malo preispitat.
Kod Slovačke je to odnos prema Poljskoj koja isto ima F 16 a Slovaci žele zračni most preko Poljske do Amerike a vam neće da prizna Kosovo , otežava Poljskoj a pomaže Rusiji.
To ćemo sad sve preispitat.
Aj Slovačka tu još poštena , kupili nove avione , čist račun duga ljubav i ne kmeči oko ruske opasnosti.
A vid ove Grče i Rumunjske. Ista taktika. Amerika help , mi ugroženi od Rusija , daj nam oružje besplatno il jeftino a vamo neće da prizna Kosovo , otežava Americi i zapadu a pomaže Rusiji.
To ponašanje će se malo preispitat.
Kod Slovačke je to odnos prema Poljskoj koja isto ima F 16 a Slovaci žele zračni most preko Poljske do Amerike a vam neće da prizna Kosovo , otežava Poljskoj a pomaže Rusiji.
To ćemo sad sve preispitat.
2014-04-11
Norveška do kraja ove godine misli prodat svoja 44 F -16
Ne samo ona nego Danska , Belgija i Nizozemska a i Amerika ih gleda kome će ih uvalit.
Zamjenjuju ih s F -35
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_F-35_Lightning_II
Ne samo ona nego Danska , Belgija i Nizozemska a i Amerika ih gleda kome će ih uvalit.
Zamjenjuju ih s F -35
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_F-35_Lightning_II
2014-04-11
I opet će se ovi kurvini sinovi Rumunji uvalit ode jer kupuju ove krame a šema je mi smo u Nato , Rusija opasnost a ovi gledaju da se rješe tih f-16 pa im ovi dođu odlično da se rješe aviona stari 40 godina.
Malo generalka , malo modernizacija i eto.
Malo generalka , malo modernizacija i eto.
2014-04-11
Lukavi su ovi Rumunji. Kupili Patriote i još jedne rakete od Amerikanaca jer im Rusi mogu doć samo s mora a vamo se trpaju s F 16 iz ovih članica Nato na zapadu. Ovi im daju remont za Evropu , Aziju i Afriku tih starijih verzija F 16.
Dobit će 50-ak F 16 , svoj remont i puca in kurac. Onda će biti usporedba pa s Ukrajinom su li la a prema Bugarskoj , Mađarskoj i Srbiji su vojna sila kad se gleda avijacija.
Lukava je to stoka.
Dobit će 50-ak F 16 , svoj remont i puca in kurac. Onda će biti usporedba pa s Ukrajinom su li la a prema Bugarskoj , Mađarskoj i Srbiji su vojna sila kad se gleda avijacija.
Lukava je to stoka.
2014-04-11
Sad još i ovi u Ukrajini shvatili da ih zapad ne planira primit u NATO pa će se i oni naoružat do zuba
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1007876/predsednik-zelenski-porucio-ako-nas-zapad-ostavi-ukrajina-stvori-najmocniju-vojsku-evropi
Utrka u naoružanju
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1007876/predsednik-zelenski-porucio-ako-nas-zapad-ostavi-ukrajina-stvori-najmocniju-vojsku-evropi
Utrka u naoružanju
2014-04-11
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Nema jake diplomacije bez jake vojske
Vatikan.
80tih kad je Americi odgovaralo da.
Danas slabo.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ima tu naravno i element zamjene generacija, te je trenutno utjecaj crkve na katoličko biračko tijelo u Americi i Njemačkoj zbilja minoran. Istovremeno u zemljama kao što je Braziil najsnažniji birački blok postali su protestanti.
O Španjolskoj, Argentini, Irskoj, Meksiku da ne pričamo... Liberalni sekularizam je zadnjih 30 godina crkvu stjerao u kut neusporedivo žešće nego bilo kakav komunizam.
O Španjolskoj, Argentini, Irskoj, Meksiku da ne pričamo... Liberalni sekularizam je zadnjih 30 godina crkvu stjerao u kut neusporedivo žešće nego bilo kakav komunizam.
2018-04-10
Hektorović wrote:.. Liberalni sekularizam je zadnjih 30 godina crkvu stjerao u kut neusporedivo žešće nego bilo kakav komunizam.
x
voytila se okreće u grobu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:Ima tu naravno i element zamjene generacija, te je trenutno utjecaj crkve na katoličko biračko tijelo u Americi i Njemačkoj zbilja minoran. Istovremeno u zemljama kao što je Braziil najsnažniji birački blok postali su protestanti.
Nisam se ni referirao na politiku i politički utjecaj nego baš na diplomaciju. I to vrlo efikasnu diplomacije bez vojske.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Nisam se ni referirao na politiku i politički utjecaj nego baš na diplomaciju. I to vrlo efikasnu diplomacije bez vojske.
Kurtuaznost da, primaju se nunciji i priređuju domjenci. No nekog utjecaja realno više nema, niti se uopće stav uzima u razmatranje.
2018-04-10
niels wrote:Hahahaha pa koji smo mi faktor…što si mi umišljamo…ovo je za Nušića
pa mi smo država, i konačno smo se počeli tako i ponašati
Mi smo svoje rekli a Grčka , Slovačka i Rumunjska moraju odgovoriti jesu li u Nato ili podržavaju rusku kujicu na Balkanu.
Ove tri države igraju ovdje dvostruku igru.
Ove tri države igraju ovdje dvostruku igru.
2014-04-11
RayMabus wrote:To ti je tako u ratovima
Baci rukavicu u lice : Jesi li za Hrvatsku ili Srbiju ?
Pa ti sad vidi
kakve veze vi imate sa kosovom
priznali ste, i sad glumite bUdale.
gledajte svoja posla i ne kenjajte
2020-04-21
To i je hrvatski interes da ovo pita da vidi na čijoj je strani ovih pet država u nekom budućem sukobu na Balkanu.pizzon wrote:RayMabus wrote:To ti je tako u ratovima
Baci rukavicu u lice : Jesi li za Hrvatsku ili Srbiju ?
Pa ti sad vidi
kakve veze vi imate sa kosovom
priznali ste, i sad glumite bUdale.
gledajte svoja posla i ne kenjajte
2014-04-11
To je naše pravo da mi to pitamo jer Hrvatska je poslala vojsku u Rumunsku jer su oni kmečali da će ih Rusija napast.
Sad ako nećeš priznati Kosovo nego ćeš podržavat Rusiju a onda me ne zovi više kad tebi šta triba.
Sad ako nećeš priznati Kosovo nego ćeš podržavat Rusiju a onda me ne zovi više kad tebi šta triba.
2014-04-11
Kad je njima problem onda zovi NATO dođi na granicu s Rusijom i Ukrajinom a vamo Rusija može.
Ma vidi kurca.
Ma vidi kurca.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SRUŠITE VUČIĆA AKO NE PRIZNA KOSOVO
» Rama u Beogradu: Srbija što pre da prizna Kosovo
» Dacic:Ko ne prizna Kosovo dobit ce ambasadu Srbije
» Thaçi: Ne mogu ubediti Srbiju da prizna Kosovo
» Srebrenica je genocid – Srbija treba da prizna tzv. Kosovo
» Rama u Beogradu: Srbija što pre da prizna Kosovo