Jebat ću ti majku šiptarsku
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Jebat ću ti majku šiptarsku
https://m.vecernji.hr/sport/skandalozno-ponasanje-austrijskog-srbina-psovao-majku-makedonskom-igracu-1500294
A reka san ja da će bit super utakmica.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Jebat ću ti majku šiptarsku
Princ od Čaira wrote:A Alioski mislim da nije ni šiprar već Goranac…
Boze dragi kakav previd
Guest- Guest
Montero wrote:Vidim da bracala poznaje podvrste siptara
Goranci nisu šiptari. Nemoj da se izletiš slučajno pred nekim od njih, inače ti ode grkljan…
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Vidim da bracala poznaje podvrste siptara
Goranci nisu šiptari. Nemoj da se izletiš slučajno pred nekim od njih, inače ti ode grkljan…
Sorry ovdje sipaca nema puno ( medimurje im je meka) tako da ne znam
Ali meni vuku na sipce ako vade cakije radi takvih gluposti kao sto kazes
Guest- Guest
To si rekao i za onog malog što ga je Joe polomio. Kako se ono zvao? Sulejmani?Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Vidim da bracala poznaje podvrste siptara
Tominjo wrote:To si rekao i za onog malog što ga je Joe polomio. Kako se ono zvao? Sulejmani?Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Vidim da bracala poznaje podvrste siptara
dabome, Sulejmani.
Jako su uvrede ako ih nazoveš šiptarima...
Guest- Guest
Ja sam u vojsci bio jako dobar s jednim Gorancem. Cijelo vrijeme sam mislio da je Šiptar jer je s njima pričao na albanskom. Dok mi Šiptari nisu objasnili, ali ovaj nikad se nije potrudio to osobno pojasniti.Princ od Čaira wrote:Tominjo wrote:To si rekao i za onog malog što ga je Joe polomio. Kako se ono zvao? Sulejmani?Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Vidim da bracala poznaje podvrste siptara
dabome, Sulejmani.
Jako su uvrede ako ih nazoveš šiptarima...
kic wrote:
gorani, šipci lojalni beogradu, ali ne smiju to reći
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Ne, već poarbanašeni Srbi koji znaju svoje poreklo.
Boze srba kozmopolita u invertnoj ideji
Guest- Guest
Isključen na jednu utakmicu pa neće igrat ogled protiv Nizozemske
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/stigla-teska-kazna-unatoc-isprici-uefa-suspendirala-napadaca-srpskih-korijena-zbog-brutalnih-uvreda-15081417
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/stigla-teska-kazna-unatoc-isprici-uefa-suspendirala-napadaca-srpskih-korijena-zbog-brutalnih-uvreda-15081417
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
mlogo ga cene, bre...prodali veru za večeruPrinc od Čaira wrote:Ne, već poarbanašeni Srbi koji znaju svoje poreklo.
I taj Arnautović je nekakav turčin ustvari koji se prodaje za Srbina. Rekao bih po prezimenu.
Similar topics
» Jebat ćemo štrumpfove
» Evo ti kurac, jebem ti majku bre!
» Nikolić: ...govno jedno, jebat ću ti ja mater...:)
» Milu majku vam...
» Sin ubio majku
» Evo ti kurac, jebem ti majku bre!
» Nikolić: ...govno jedno, jebat ću ti ja mater...:)
» Milu majku vam...
» Sin ubio majku
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1