STIŽU vijesti iz sve katolibanskije Poljske da se priprema teren za donošenje zakona kojim bi se zabranio razvod
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: STIŽU vijesti iz sve katolibanskije Poljske da se priprema teren za donošenje zakona kojim bi se zabranio razvod
sam izmislis zbivanje upisa sam dajes odgovore i zakljucke izvodis...sto je sljedece ? odgovarati sam sebi na 5-6 ispraznosti zaredom ?Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:i onda takvo dijete odgaja ženskaAssadNaPodmornici wrote:dobre vijesti znam dosta situacija, dosta toga je uzelo maha sa ženskima.. čekaju da dobiju jedno dijete a onda adio đaci traže izliku da se razvedu. treba to otežati
ako je kćer, onda dobiješ neku histeričnu jelenu veljaču(takva joj je i kćer)
ako je muško onda ga feminizira
i sutra budu glasovali za možemo!
najbolje u startu svaki dan dozirano ubijat te bogohulne ideje , batinom za unutarnje povrede i ne po licu pobogu , onda bude dobro
Dobro blentone, jesi li ti svjestan da institucija razvoda braka postoji i unutar same Katoličke Crkve?
Kako misliš da bi se onda baš Crkva mogla zalagati za ukidanje te institucije koju i sama priznaje?
Jesi li baš toliki idiot ili koji ti je vrag danas?
dakle ja zborim o vladajucoj vrhuski a ti mi stavljas u usta crkvu i papinski razvod ? retardirano za popizdit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: STIŽU vijesti iz sve katolibanskije Poljske da se priprema teren za donošenje zakona kojim bi se zabranio razvod
debotoijusto wrote:sam izmislis zbivanje upisa sam dajes odgovore i zakljucke izvodis...sto je sljedece ? odgovarati sam sebi na 5-6 ispraznosti zaredom ?Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:i onda takvo dijete odgaja ženskaAssadNaPodmornici wrote:dobre vijesti znam dosta situacija, dosta toga je uzelo maha sa ženskima.. čekaju da dobiju jedno dijete a onda adio đaci traže izliku da se razvedu. treba to otežati
ako je kćer, onda dobiješ neku histeričnu jelenu veljaču(takva joj je i kćer)
ako je muško onda ga feminizira
i sutra budu glasovali za možemo!
najbolje u startu svaki dan dozirano ubijat te bogohulne ideje , batinom za unutarnje povrede i ne po licu pobogu , onda bude dobro
Dobro blentone, jesi li ti svjestan da institucija razvoda braka postoji i unutar same Katoličke Crkve?
Kako misliš da bi se onda baš Crkva mogla zalagati za ukidanje te institucije koju i sama priznaje?
Jesi li baš toliki idiot ili koji ti je vrag danas?
dakle ja zborim o vladajucoj vrhuski a ti mi stavljas u usta crkvu i papinski razvod ? retardirano za popizdit
Aha, sad kontam. Ti zapravo tvrdiš da vladajuća vrhuška u Poljskoj želi biti katoličkija od Crkve i pape koji joj je na čelu.
Ti si fakat još luđi nego sam ja to inače mislio.
Guest- Guest
Hrvatska
Poljska
Poljska
katolibanima dobro ide, ekonomski, jebeno dobro. Prepišali su nas po GDP-u per capita, a naročito u standardu. Poljska je za nas danas Njemačka, jebiga, htio ko priznat ili ne. Cijene su niže, plaće veće.
AssadNaPodmornici wrote:dobre vijesti znam dosta situacija, dosta toga je uzelo maha sa ženskima.. čekaju da dobiju jedno dijete a onda adio đaci traže izliku da se razvedu. treba to otežati
Pa upravo to, dakle ne treba zabaniti razvod kao takav, no svakako treba smanjiti zlouporabe sustava.
Dakle nekakve kunzulatacije za psihologe, psihijatre, socijalne radnike... i tek onda na kraju razvod kao zadnje rješenje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
uglavnom jedno 20 posto su ispred nas po gdp/ppp per capita i brzo rastu
marcellus wrote:uglavnom jedno 20 posto su ispred nas po gdp/ppp per capita i brzo rastu
Prokleti turbo katolici!
Guest- Guest
Sve to postoji i danas, manje vise puka formalnost.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:dobre vijesti znam dosta situacija, dosta toga je uzelo maha sa ženskima.. čekaju da dobiju jedno dijete a onda adio đaci traže izliku da se razvedu. treba to otežati
Pa upravo to, dakle ne treba zabaniti razvod kao takav, no svakako treba smanjiti zlouporabe sustava.
Dakle nekakve kunzulatacije za psihologe, psihijatre, socijalne radnike... i tek onda na kraju razvod kao zadnje rješenje.
Nitko nikoga ne moze prisiljavati na zivot s ovim ili onim.
Takve stvari rjesavaju se na druge nacine.
Odgoj, kultura, tradicija, itd itd
dijagram-
2015-08-09
imas grafikon s. arabije ?marcellus wrote:Hrvatska
Poljska
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
imaš gugl?
naime mi smo danas negdje ispod razine na kojoj smo bili za Sanadera
jebiga.
Poljaci su tamo gdje nikad nisu sanjali da će biti
jebiga.
Poljaci su tamo gdje nikad nisu sanjali da će biti
marcellus wrote:Hrvatska
Poljska
Biće zbog manje razvoda i više abortusa po garažama i podrumima.
Ili investicijskom klimom, pravnom sigurnošću i manjkom korupcije?
niels-
2021-04-26
omni-
2014-04-12
A za vrijeme ćopavog bravara smo mi za njih bili kapitalistički zapadmarcellus wrote:katolibanima dobro ide, ekonomski, jebeno dobro. Prepišali su nas po GDP-u per capita, a naročito u standardu. Poljska je za nas danas Njemačka...
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Zbog copavog bravara i slicnih nismo bili taj kapitalisticki zapad.zganci_i_jetrica wrote:A za vrijeme ćopavog bravara smo mi za njih bili kapitalistički zapadmarcellus wrote:katolibanima dobro ide, ekonomski, jebeno dobro. Prepišali su nas po GDP-u per capita, a naročito u standardu. Poljska je za nas danas Njemačka...
Stovise zapadnim kapitalistickim zemljama nastojali smo uvaliti nas komunizam i osloboditi njihove jadne radnike iz ralja izrabljivaca:)
dijagram-
2015-08-09
https://www.ceicdata.com/datapage/charts/ipc_poland_gdp-per-capita/?type=area&from=2009-12-01&to=2020-12-01&lang=en
evo pito debo di su grafikoni sve tu ima
evo pito debo di su grafikoni sve tu ima
Zbog ćopavog bravara nismo imali ni internet, a danas nam je puno bolje kad nam djeca umiru jer država ima za mali milijun uhljeba, ali nema za lijekove, niti industriju koja ih je nekad bez problema proizvodila. Kome ćaća nije faca, taj ni ne zaslužuje da živi jer jabuka ne pada daleko od stabla. Evolućija!dijagram wrote:Zbog copavog bravara i slicnih nismo bili taj kapitalisticki zapad.zganci_i_jetrica wrote:A za vrijeme ćopavog bravara smo mi za njih bili kapitalistički zapadmarcellus wrote:katolibanima dobro ide, ekonomski, jebeno dobro. Prepišali su nas po GDP-u per capita, a naročito u standardu. Poljska je za nas danas Njemačka...
Stovise zapadnim kapitalistickim zemljama nastojali smo uvaliti nas komunizam i osloboditi njihove jadne radnike iz ralja izrabljivaca:)
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Sovak wrote:niels wrote:Vijesti iz 10. stoljeća…
Ovo bi i ISIL radosno potpisao, Poljska novi kalifat.
Vozimo unazad u punoj brzini.
Gle ga ... i ti se vlažiš na gluposti kak i ovaj klečavac Debo?
I to u 82.?
Mene je dragi Bog razveo od moje supruge pred 10 godina.
Skroz subjektivno, nitko nikada nije imao bolju suprugu od mene.
Ali ima groznih brakova, pakao na zemlji. “Muškarci” mlate žene, roditelji ne brinu o djeci. Razvod je šok, treba ga izbjegavati.
Ali katkada treba staviti točku na i.
niels-
2021-04-26
niels wrote:
Ali ima groznih brakova, pakao na zemlji. “Muškarci” mlate žene, roditelji ne brinu o djeci.
Da ali i s druge strane brak se počeo neozbiljno shvatati, ima tako izlišnih i bespredmetnih razvoda koji štetu rade i djeci i samim supružnicima.
Nije to kupiti cipele i vratiti cipele.
A da ne govorim o cijeloj lbgqt pošasti koja nadire s druge strane.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bit ce i gore.epikur37 wrote:niels wrote:
Ali ima groznih brakova, pakao na zemlji. “Muškarci” mlate žene, roditelji ne brinu o djeci.
Da ali i s druge strane brak se počeo neozbiljno shvatati, ima tako izlišnih i bespredmetnih razvoda koji štetu rade i djeci i samim supružnicima.
Nije to kupiti cipele i vratiti cipele.
A da ne govorim o cijeloj lbgqt pošasti koja nadire s druge strane.
To je svijet kojem se stremi.
Nema tu pomoci od nekih administrativnih postupaka.
Sve ide svojim tijekom, soros, plenki, kuscevic i slicni:)
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» AUSTRIJSKE VLASTI POTVRDILE 'Razmatramo donošenje zakona kojim bi se zabranilo isticanje ustaških obilježja na komemoraciji u Bleiburgu' AU
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Forin polisi: Osvedočeni fašista u HR priprema teren
» Sarajevo (ponovno) priprema teren za udar na Elektroprivredu HZHB
» Papa franjo priprema teren za proglašenje roberta schumana, jednog od začetnika EU, svecem?
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Forin polisi: Osvedočeni fašista u HR priprema teren
» Sarajevo (ponovno) priprema teren za udar na Elektroprivredu HZHB
» Papa franjo priprema teren za proglašenje roberta schumana, jednog od začetnika EU, svecem?
Page 2 of 7