Denkverbot
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Denkverbot
puca mi kurac i za kica i za njegov forum i za njegova pravila, ljude možeš ucjenjivati uskračivanjem nečega samo kad im je do toga stalo a meni do ovog foruma, kica i njegovih pravila nije da bih pognuo rep među noge i šutio k'o pička na ovom mjestu punom pičaka bez karaktera. zato puši kurac kravetino usrana, odgajaj si djecu doma.metilda wrote:ebenica wrote:muškima pusa u obraščiće, ženama čveger u čelo a tebi kic; jebem ti mater kic.
Ovo psovanje majke i konstantno vrijeđanje kica ti je zbilja nepotrebno. Ako ti nije drag zaobiđi ga, tipkaj se s osobama s kojima se slažeš, tipkaj se i s kicom, ali bez ovakvih uvreda. Mislim, ovo je kicov forum, treba poštivati njegova pravila.
kic, jebem ti mater kic.
Guest- Guest
ebenica wrote:puca mi kurac i za kica i za njegov forum i za njegova pravila, ljude možeš ucjenjivati uskračivanjem nečega samo kad im je do toga stalo a meni do ovog foruma, kica i njegovih pravila nije da bih pognuo rep među noge i šutio k'o pička na ovom mjestu punom pičaka bez karaktera. zato puši kurac kravetino usrana, odgajaj si djecu doma.metilda wrote:ebenica wrote:muškima pusa u obraščiće, ženama čveger u čelo a tebi kic; jebem ti mater kic.
Ovo psovanje majke i konstantno vrijeđanje kica ti je zbilja nepotrebno. Ako ti nije drag zaobiđi ga, tipkaj se s osobama s kojima se slažeš, tipkaj se i s kicom, ali bez ovakvih uvreda. Mislim, ovo je kicov forum, treba poštivati njegova pravila.
kic, jebem ti mater kic.
A gle, kad ti nije stalo do foruma punom ljudi bez karaktera kako kažeš, pitam se zašto pišeš. Ipak ti je stalo čim se vraćaš. Meni sa šezdeset i kusur godina tvoji verbalni ispadi djeluju nezrelo. A ti kako hoćeš.
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
ebenica wrote:muškima pusa u obraščiće, ženama čveger u čelo a tebi kic; jebem ti mater kic.
Imaš tamo pun VIP kretena, svih veličina, brojeva i sklonosti, a ti najašio na kica koji nikad nikog ne gazi i maltretira?
E jesi faca, svaka ti čast.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
ebenica wrote:jebem ti mater kic.
Kicinjo, ovo ti je dobra vježba za brak; ka se oženiš, žena će ti jebati mater svaki dun:)
2014-04-16
a stvarno mi puca kurac kai tebi i kak djeluje. isto kak tebi puca kurac za kica nego ti je stalo do osobnog komfora i stvari koje ti nebi čitala.metilda wrote:Meni sa šezdeset i kusur godina tvoji verbalni ispadi djeluju nezrelo.
pa zato kravetino, puši kurac, ti tvoja percepcija i tvoj usrani komfor.
Guest- Guest
Noor wrote:aben wrote:kic wrote:
šalujući i betonirajući? :^^
i zid si ti zidao?
Jes, ali nis ziđo nego slogo, to je suhozid
2014-04-16
naravno da jesam. da je lako biti ja svatko bi to mogao biti.Ra wrote:ebenica wrote:muškima pusa u obraščiće, ženama čveger u čelo a tebi kic; jebem ti mater kic.
Imaš tamo pun VIP kretena, svih veličina, brojeva i sklonosti, a ti najašio na kica koji nikad nikog ne gazi i maltretira?
E jesi faca, svaka ti čast.
i kicu jebem mater.
Guest- Guest
dobar ti jeaben wrote:Noor wrote:aben wrote:kic wrote:
i zid si ti zidao?
ebenica wrote:a stvarno mi puca kurac kai tebi i kak djeluje. isto kak tebi puca kurac za kica nego ti je stalo do osobnog komfora i stvari koje ti nebi čitala.metilda wrote:Meni sa šezdeset i kusur godina tvoji verbalni ispadi djeluju nezrelo.
pa zato kravetino, puši kurac, ti tvoja percepcija i tvoj usrani komfor.
Valjda imaš potrebu ovakovog samoizricanja. Da je situacija obrnuta, da kic tebi psuje mater a ti pristojan, jednako bih reagirala. Moj komfor je narušen čim sam ti se obratila a znala sam da ćeš i mene izvrijeđati.
2021-02-20
pošto tak dobro predviđaš budućnost onda si trebala moć' predvidjet da me za sve kai ti imaš za reć' boli kurac i da ništa kai ti kažeš ne može promijeniti ono kai ja radim..kak to tak sveznajuća nisi mogla zaključit' i jednostavno si uskratit trud?metilda wrote: znala sam da ćeš i mene izvrijeđati.
i aposlutno ništa na ovom svijetu neće i ne može promijenit činjenicu da ja kicu jebem mater, ništa, pa mi prestani dahtat oko yaya jer mi je tvoj dah odvratan.
Guest- Guest
ebenica wrote:pošto tak dobro predviđaš budućnost onda si trebala moć' predvidjet da me za sve kai ti imaš za reć' boli kurac i da ništa kai ti kažeš ne može promijeniti ono kai ja radim..kak to tak sveznajuća nisi mogla zaključit' i jednostavno si uskratit trud?metilda wrote: znala sam da ćeš i mene izvrijeđati.
i aposlutno ništa na ovom svijetu neće i ne može promijenit činjenicu da ja kicu jebem mater, ništa, pa mi prestani dahtat oko yaya jer mi je tvoj dah odvratan.
Naravno da sam znala da je moj pokušaj uzaludan. Ali kako god ti imaš unutarnju potrebu za vrijeđanjem, ja imam potrebu za reagirati kad je netko nepotrebno napadnut i izvrijeđan. To sam pokazala masu puta otkad pišem na forumu. A gle, zašto ti ne prestaneš dahtati kicu? Tvoj dah sigurno njemu nije miomirisan, a nije ni meni. Ne traži od drugih ono što sam nisi spreman učiniti. Naravno, ja se ne mislim s tobom beskonačno raspravljati.
Izrekla sam svoje mišljenje i sad adio.
2021-02-20
a kai ti točno znaš o tome glupačo jedna mutava? isto kak i sad tebe nisam nepotrebno izvrijeđao glupačo jedna mutava.metilda wrote: kad je netko nepotrebno napadnut i izvrijeđan.
Guest- Guest
Jo sun nojsritniji kad prekrićen babulji i steneNoor wrote:dobar ti jeaben wrote:Noor wrote:aben wrote:kic wrote:
i zid si ti zidao?
2014-04-16
kic wrote:aben wrote:ebenica wrote:jebem ti mater kic.
Kicinjo, ovo ti je dobra vježba za brak; ka se oženiš, žena će ti jebati mater svaki dun:)
ma forever alone
Ide ti jedun citat od kierkergaarda,
"Dragi moj čitatelju, ako nemate vremena i mogućnosti da uzmete desetak godina svog život za putovanje oko svijeta kako biste vidjeli sve sa čime je svjetski putnik upoznat, ako nemate sposobnosti i kvalifikacije iz višegodišnje prakse na stranom jeziku da prodrete do razlika u nacionalnim karakteristikama jer one postaju očite istraživaču, ako niste skloni otkrivanju novog astronomskog sustava koji će istisnuti i Kopernika i Ptolemejca - tada se vjenčajte; a ako imate vremena za prvo, sposobnost za drugo, ideja za posljednje, onda se i oženite. Čak i ako niste uspjeli vidjeti cijeli globus ili progovoriti na mnogim jezicima ili znati sve o nebesima, nećete požaliti, jer brak je i ostaje najvažnije putovanje otkrića koje poduzima čovjek; u usporedbi sa životnim znanjem oženjenog muškarca, bilo koje drugo znanje o njemu je površno, jer on i samo on pravilno je uronio u život."
2014-04-16
a jel obrađuješ kamen dok ga upasivaš ili ne?aben wrote:Jo sun nojsritniji kad prekrićen babulji i steneNoor wrote:dobar ti jeaben wrote:Noor wrote:aben wrote:kic wrote:
i zid si ti zidao?
Ne, ali imun nekakov threshold; svaka stena imo svoje prirodno mesto, ali ako ga ne nojdin u pet pokušaja, unda se moromo pomiriti is subpar smještajen... unda me obuzme osjećaj ko kad neka siromaška familija moro poslati dicu da rodu nike patike u sweatshop, ni idealno, ali bolje nego ča je bilo.Noor wrote:a jel obrađuješ kamen dok ga upasivaš ili ne?aben wrote:Jo sun nojsritniji kad prekrićen babulji i steneNoor wrote:dobar ti jeaben wrote:Noor wrote:aben wrote:kic wrote:
i zid si ti zidao?
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:aben wrote:ebenica wrote:jebem ti mater kic.
ma forever alone
"Dragi moj čitatelju, ako nemate vremena i mogućnosti da uzmete desetak godina svog život za putovanje oko svijeta kako biste vidjeli sve sa čime je svjetski putnik upoznat, ako nemate sposobnosti i kvalifikacije iz višegodišnje prakse na stranom jeziku da prodrete do razlika u nacionalnim karakteristikama jer one postaju očite istraživaču, ako niste skloni otkrivanju novog astronomskog sustava koji će istisnuti i Kopernika i Ptolemejca - tada se vjenčajte; a ako imate vremena za prvo, sposobnost za drugo, ideja za posljednje, onda se i oženite. Čak i ako niste uspjeli vidjeti cijeli globus ili progovoriti na mnogim jezicima ili znati sve o nebesima, nećete požaliti, jer brak je i ostaje najvažnije putovanje otkrića koje poduzima čovjek; u usporedbi sa životnim znanjem oženjenog muškarca, bilo koje drugo znanje o njemu je površno, jer on i samo on pravilno je uronio u život."
lepo
but Gavin said it better
Jebiga, ovo je skoro 200 godin storo...kic wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:ebenica wrote:jebem ti mater kic.
ma forever alone
lepo
but Gavin said it better
Nego, koju strategiju planiroš za loleka? Stoički živiti u skladu s prirodom, tj s prirodnom nepogodom?
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:aben wrote:ebenica wrote:jebem ti mater kic.
ma forever alone
Brak uzrokuje rast i proširivanje osobnih granica.
Lipo je reka, ko to razumi razumi, ko ne razumi više pati u braku ili ga se boji jer se boji vlastitog rasta i uživa nezadovoljan u svojoj ego-gljiva-komociji.
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50