Dr. Srećko Sladojev iz Živog Zida: Jedite masno i luk da spriječite djelovanje cjepiva na koje vas sile!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dr. Srećko Sladojev iz Živog Zida: Jedite masno i luk da spriječite djelovanje cjepiva na koje vas sile!
a špek, grašak i tjestenina?
di ćeš bolje
di ćeš bolje
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Dr. Srećko Sladojev iz Živog Zida: Jedite masno i luk da spriječite djelovanje cjepiva na koje vas sile!
ja sam se cijepil, sad čekam da mi naraste treća noga i surla. A i mobitel mi sad radi na 5g a bil je na 4.
marcellus wrote:ja sam se cijepil, sad čekam da mi naraste treća noga i surla. A i mobitel mi sad radi na 5g a bil je na 4.
Dobio si svoju porciju čarobnog napitka od obiteljskog druida, a?
Guest- Guest
Da ne zaboravim spomenuti, Sladoljev je inače potpuni kreten. To je bilo jasno još u Imunološkom, a sad se potpuno razotkrilo.
Guest- Guest
Evo ga 10 km fartlek trčanja i 1,5 plivanje kombinacija kraul-leđno-dupin. Još živ, kaznit ću se s po litre točenog.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajde drago mi je... Nemoj plivati dalje od Pašmana, dok ne pojideš onu pancetu.epikur37 wrote:Evo ga 10 km fartlek trčanja i 1,5 plivanje kombinacija kraul-leđno-dupin. Još živ, kaznit ću se s po litre točenog.
Svi oni koji su Svinjsku gripu označili kao lažnu pandemiju su uklonjeni i sada su kreteni.Speare Shaker wrote:Da ne zaboravim spomenuti, Sladoljev je inače potpuni kreten. To je bilo jasno još u Imunološkom, a sad se potpuno razotkrilo.
Kad ti netko u ime naroda sjebe karijeru zato što ideš zaštiti taj isti narod je jebeno.
mutava baštarda wrote:Ajde drago mi je... Nemoj plivati dalje od Pašmana, dok ne pojideš onu pancetu.epikur37 wrote:Evo ga 10 km fartlek trčanja i 1,5 plivanje kombinacija kraul-leđno-dupin. Još živ, kaznit ću se s po litre točenog.
Nope, danas je pivac iz pokupskog ispod peke, charter se vraća prvi iz ove sezone... Litra pive je sjela i za prijepodne je dovoljno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Svi oni koji su Svinjsku gripu označili kao lažnu pandemiju su uklonjeni i sada su kreteni.Speare Shaker wrote:Da ne zaboravim spomenuti, Sladoljev je inače potpuni kreten. To je bilo jasno još u Imunološkom, a sad se potpuno razotkrilo.
Kad ti netko u ime naroda sjebe karijeru zato što ideš zaštiti taj isti narod je jebeno.
Za sve ne znam, ali za Sladoljeva definitivno i pouzdano znam da je potpuni idiot.
Taj dobije dijareju čim otvori usta da prozbori par riječi o bilo kojoj temi.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Svi oni koji su Svinjsku gripu označili kao lažnu pandemiju su uklonjeni i sada su kreteni.Speare Shaker wrote:Da ne zaboravim spomenuti, Sladoljev je inače potpuni kreten. To je bilo jasno još u Imunološkom, a sad se potpuno razotkrilo.
Za sve ne znam, ali za Sladoljeva definitivno i pouzdano znam da je potpuni idiot.
Taj dobije dijareju čim otvori usta da prozbori par riječi o bilo kojoj temi.
I ponavljam, to je dokazao još za vrijeme dok je bio u Imunološkom.
Guest- Guest
Moj zadnji obrok jučerašnji ručak. Pržim kile... Još 5 i vraćam se na svoju kilažu...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ajde drago mi je... Nemoj plivati dalje od Pašmana, dok ne pojideš onu pancetu.epikur37 wrote:Evo ga 10 km fartlek trčanja i 1,5 plivanje kombinacija kraul-leđno-dupin. Još živ, kaznit ću se s po litre točenog.
Nope, danas je pivac iz pokupskog ispod peke, charter se vraća prvi iz ove sezone... Litra pive je sjela i za prijepodne je dovoljno.
Spajk skoči, ne može ih špek spasitiepikur37 wrote:Ali pomoći će ti protiv cjepiva i spajk proteina kojim vas kontaminiramo :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Speare Shaker wrote:Da ne zaboravim spomenuti, Sladoljev je inače potpuni kreten. To je bilo jasno još u Imunološkom, a sad se potpuno razotkrilo.
nešto tipa paraonoidne shizofrenije. Ko i Greta. Samo ne znam zašto je onda on svima kreten a ona druga luđakinja koja strahuje od klimatskih promjena ko ovaj od cjepiva drži govore po UN-u i određuje smjer svjetske politike.
A ovoga inspirira ono - nemojte piti poslje cijepljenja, usporiti će djelovanje. Kao kod antibiotika.
Ne drži vodu ni jedno ni drugo ali doktori naravno neće reći odite na rakiju nego nemojte piti.
Nikakav alkohol ne može usporiti djelovanje nečega što uđe u krv. Jedino ti može zlo ako popiješ previše . I bez cijepljenja i antibiotika.
Ja ne mogu vjerovati da je ovaj tip medicinske struke..
Ne drži vodu ni jedno ni drugo ali doktori naravno neće reći odite na rakiju nego nemojte piti.
Nikakav alkohol ne može usporiti djelovanje nečega što uđe u krv. Jedino ti može zlo ako popiješ previše . I bez cijepljenja i antibiotika.
2015-08-15
Inače jučer gledao tucker carlsona, citirao izvješće iz Izraela i usa i doveo jednog znanstvenika glede ovoga cijepiva.
Uglavnom kod mlađih muških postoji neka šansa da se pojave srčani problemi nakon cijepljenja. Što je osoba mlađa to je šansa veća.
Sa druge strane znamo da ovaj virus ne može ubiti niti jednu mlađu osobu od 30godina ili 40 čak ako je zdrava a općenito djeci ne može ništa.
A cijepivo im može naškoditi u USA već je više zdravije djece sjebalo cijepivo nego virus.
Čitam zbog toga već u njemačkoj, Švedskoj, a evo i Bakić preporučuju da djeca trebaju preskočiti cijepljenje svakako. Imuni su na bolest a već sada is cijepiva su otkrivene neke kratkoročne negativne nuspojave (za dugoročne ćemo još sačekat)
Uglavnom kod mlađih muških postoji neka šansa da se pojave srčani problemi nakon cijepljenja. Što je osoba mlađa to je šansa veća.
Sa druge strane znamo da ovaj virus ne može ubiti niti jednu mlađu osobu od 30godina ili 40 čak ako je zdrava a općenito djeci ne može ništa.
A cijepivo im može naškoditi u USA već je više zdravije djece sjebalo cijepivo nego virus.
Čitam zbog toga već u njemačkoj, Švedskoj, a evo i Bakić preporučuju da djeca trebaju preskočiti cijepljenje svakako. Imuni su na bolest a već sada is cijepiva su otkrivene neke kratkoročne negativne nuspojave (za dugoročne ćemo još sačekat)
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Da ne zaboravim spomenuti, Sladoljev je inače potpuni kreten. To je bilo jasno još u Imunološkom, a sad se potpuno razotkrilo.
nešto tipa paraonoidne shizofrenije. Ko i Greta. Samo ne znam zašto je onda on svima kreten a ona druga luđakinja koja strahuje od klimatskih promjena ko ovaj od cjepiva drži govore po UN-u i određuje smjer svjetske politike.
Ma naravno da znaš. To uostalom svi znaju.
No, ono što je meni kod nesretnog psihički oboljelog djeteta, koje kao pokvareni vergl ponavlja propagandne konstrukcije, fascinantno je zloupotreba djece u svrhu političke propagande, što je inače kao jako fuj fuj ponašanje.
Osim kada su "naši" politički i ekonomski interesi u pitanju, naravno.
Mainstream medijima, naravno, uopće ne pada na pamet praviti neku buku zbog toga.
Guest- Guest
Od kuda ti to, pa onaj dečko sa desetak godina je umro u zagrebu a nije imao drugih bolesti nego pretjeranu reakciju na virus.AssadNaPodmornici wrote:Inače jučer gledao tucker carlsona, citirao izvješće iz Izraela i usa i doveo jednog znanstvenika glede ovoga cijepiva.
2015-08-15
kaya wrote:
Pa zapravo ipak jeste, ali je u međuvremenu od diplomiranja i neposredno nakon toga sišao s uma.
Događa se. Život je takav, čupav i dlakav.
Guest- Guest
Dobro to je. Ni oni nisu imuni na psihičke bolesti..Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Pa zapravo ipak jeste, ali je u međuvremenu od diplomiranja i neposredno nakon toga sišao s uma.
Događa se. Život je takav, čupav i dlakav.
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:Inače jučer gledao tucker carlsona, citirao izvješće iz Izraela i usa i doveo jednog znanstvenika glede ovoga cijepiva.
Što nije istina, jer se to odnosi na određenu dob u segmentu adolescentne populacije, kada je potpuno prirodna sklonost ka nastajanju određenih srčanih problema veća nego inače.
Imaš izvještaj izraelske državne agencije o tome.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HDZ u duploj prednosti naspram SDP-a i Zivog zida
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» esdepeizacija Živog Zida, vrh stranke si kupuje vozila
» Zbog Živog Zida HRT-e otkazuje izborno sučeljavanje
» Prosvjed pred INO-m Živog zida i Snčića:Izdaja.Svi su krali svi.
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» esdepeizacija Živog Zida, vrh stranke si kupuje vozila
» Zbog Živog Zida HRT-e otkazuje izborno sučeljavanje
» Prosvjed pred INO-m Živog zida i Snčića:Izdaja.Svi su krali svi.
Page 2 of 5