Tereza Kesovija primila prestižno odlikovanje za povezivanje Francuske i Hrvatske
Page 1 of 1
Tereza Kesovija primila prestižno odlikovanje za povezivanje Francuske i Hrvatske
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/tereza-kesovija-primila-prestizno-odlikovanje-za-povezivanje-hrvatske-i-francuske-ako-vise-nista-ne-postignem-u-zivotu-ovo-cu-cuvati-u-srcu-1104959
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Tereza Kesovija primila prestižno odlikovanje za povezivanje Francuske i Hrvatske
Kad će primit za povezivanje hrvatske i srbije?
Re: Tereza Kesovija primila prestižno odlikovanje za povezivanje Francuske i Hrvatske
pa to bi možda i ti mogao dobitiT. wrote:Kad će primit za povezivanje hrvatske i srbije?
nisi ni ti svetac kad su povezivanja u pitanju
(prc)
2014-04-16
Za povezivanje Hrvatske o Srbije evo dajte meni nagradu.
U zivotu sam jebo toliko Srpkinja da sam svakako zasluzio takvu nagradu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Za povezivanje Hrvatske o Srbije evo dajte meni nagradu.
Znas li sta je bog rekao dobrim jebacima? Naravno da ne znas!!!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tereza je jedina naša pjevačica zabavnjaka s ozbiljnom međunarodNom karijerom
ono tezgarenje po RUSIJI NE računam
iako je dobro popravilo novčanike SVIMA
osobno TEREZA nije moj favorit
najviše volim od naših pjevačica MERI CETINIĆ
ono tezgarenje po RUSIJI NE računam
iako je dobro popravilo novčanike SVIMA
osobno TEREZA nije moj favorit
najviše volim od naših pjevačica MERI CETINIĆ
Svaka čast Meri, ali Zdenka Kovačićek, mislim ono, Mariah Carey, eat your heart outSora wrote:najviše volim od naših pjevačica MERI CETINIĆ
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Nikad, pa ni tad...mortal wrote:pa to bi možda i ti mogao dobitiT. wrote:Kad će primit za povezivanje hrvatske i srbije?
nisi ni ti svetac kad su povezivanja u pitanju
(prc)
Imao sam doduše jednom simpatiju...
Ali to je bilo prije proglašenja neovisnosti...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Predsjednica primila novog šefa hrvatske diplomacije
» Predsjednica primila učenike Hrvatske škole iz Chicaga
» Predsjednica Republike Hrvatske primila predsjednicu Vlade Kraljevine Norveške
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Predsjednica primila novog šefa hrvatske diplomacije
» Predsjednica primila učenike Hrvatske škole iz Chicaga
» Predsjednica Republike Hrvatske primila predsjednicu Vlade Kraljevine Norveške
Page 1 of 1