ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju - Page 2 Empty Re: Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju

Post by RayMabus 11/6/2021, 21:52

Ja uvik pobijem sve koji mi se suprotstave tako da oni drugi znaju šta ih čeka

Imate sreću

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju - Page 2 Empty Re: Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju

Post by RayMabus 11/6/2021, 21:57

Zato se nemojte čuditi da imate osječaj da vas gledam s visoka , osoran sam i prekidam filozofije je vako nije nako.

To je Gf koja je mapirala nuklearne elektrane i ima brodove cisterne da usisaju radioaktivnu prašinu i bace je u svemir da vam ne unište gen koji ste milionima godina kreirali

Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju - Page 2 4a97f2204212282417dfea932564b145
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/6/2021, 22:22

RayMabus wrote:Zato se nemojte čuditi da imate osječaj da vas gledam s visoka , osoran sam i prekidam filozofije je vako nije nako.

To je Gf koja je mapirala nuklearne elektrane i ima brodove cisterne da usisaju radioaktivnu prašinu i bace je u svemir da vam ne unište gen koji ste milionima godina kreirali

Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju - Page 2 4a97f2204212282417dfea932564b145
Odnosno koji smo kreirali mi.

Bog kreator , Elo himi ( Allah ) , Jehova , elementali , anđeli i demoni

I na posljetku Lucifer ( svjetlonoša )

Zato mi je srednje ime Pakao

To nije nadimak nego ime

Znači nešto
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/6/2021, 22:23

Neće vam se baš dopustiti da to uništite u sekundi

Prije ćete vi svi biti uništeni
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/6/2021, 22:33

Duša - Pakao - Nova

To ti je moje ime

Sve su duše kreitane

Moja je iz Pakla

I donosi nešto novo

Feniks
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/6/2021, 22:34

RayMabus wrote:Duša - Pakao - Nova

To ti je moje ime

Sve su duše kreitane

Moja je iz Pakla

I donosi nešto novo

Feniks
Koga nema taj ne postoji

Iz pepela će se rodit nešto novo

Pakao koji donosi nešto novo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/6/2021, 22:45

Ako ne naljutite te šta su miljonima godina radili da stvore ljudsku rasu neće vam ništa.

Inače će vas rasporit od grla do gentialni organa.

Ko konzervu

Ko dobar dan

Koga nema taj ne postoji

Zato vas paze ovi iz GF da vas radijacija ne uništi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2021, 05:00

Nacionalni park Korsika

Čime se pucaju u Pentagonu? Američki visoki vojni dužnosnik: NLO zainteresirani za našu nuklearnu energiju - Page 2 Corsica_apertura10

Sad na televiziji prikazuje ,svinja jede žireve , kornjača se probija kroz šipražje a ja odmaran mozak.

Onda dođe tako taj majmun koji je do jučer jaha zaprežna kola u par godina on sad nuklearka i sad sve zna.

Revolver i čimpanza
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics