Zapelo u SD županiji : DP poziva Most da zajedno podrže HDZ
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zapelo u SD županiji : DP poziva Most da zajedno podrže HDZ
Normalno. Sdp Zagreb ga ne može ucjenjivati jer mu je Most dao signal da će on podržati Možemo ako neće Sdp Zagreb.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Lijepe vijesti stižu iz SDP
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/krenuo-konacni-obracun-u-sdp-u-hoce-li-grbin-iz-stranke-izbaciti-bernardica-ostojica-i-vukasa-15079655
Ajmo Peđa čisti to : korupcija , stari kadrovi , nepotizam , nesposobnost , nerad
Je, stižu lijepe vijesti. Peđa priznaje raspad SDP-a u Zagrebu i Slavonskom Brodu i ne preostaje mu ništa drugo nego potpuno preustrojiti stranku i to onako od nule.
Plus ovo :
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kako-je-splicanin-iz-geta-i-nesudeni-svecenik-srusio-ids-u-srcu-istre-i-postao-senzacija-lokalnih-izbora-15077476
Doveli Peđu na vlast u njegovom gradu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:oporba?Speare Shaker wrote:niels wrote:
MOST je od drugih korijena, i drugog materijala.
Most je vječita oporba kojoj je glavni cilj uživati u autopercepciji svoje moralne veličine dok se samozaljubljeno ogledavaju u ogledalu.
osvojili su Sinj, vječnu utvrdu HDZa, i prvi potez što je Miro Bulj napravio jest doveo naše stručnjake iz financija i ITa da naprave plan kako od Sinja napraviti transparentni grad gdje će se znati gdje svaka kuna ide u svakom trenu. A zanimljivo je da pola uhljeba taj dan kada je ovaj postao gradonačelnik nisu došli na posao :D
i u Splitu su u vlasti,
MOST je skupina desnih konzervativaca koji za razliku od većine RH desnice - nisu lopovi, nisu socijalisti, ne žele krasti i žele reforme i da bude bolje građanima RH.
normalno da neće u vlast sa lopovima gdje bi postali lopovi. Zato bolje u oporbu, a pošto će HDZ nastaviti krasti, prije ili kasnije odzvonit će im i na županijskoj razini u SDu..
Osvojili su Sinj!!! Jebote Sinj. Jedna od najvećih rupa među gradovima u Hrvatskoj.
To je taman toliko značajno koliko i pobjeda Možemo u Pazinu.
Ej, u Pazinu!
A kao drugo, već sam napisao koji je glavni problem Mosta.
Oni zapravo ne žele vladati baš nigdje, jer vlast sa sobom nosi odgovornost i vlast troši ljude.
U konačnici ih i prlja iznutra i izvana, a Most ne želi izgubiti niti gram umišljaja o vlastitoj moralnoj i svakoj drugoj veličini.
Zato i nisu vladali i ne vladaju niti u jednoj ozbiljnoj sredini, a vjerojatno niti neće.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:oporba?Speare Shaker wrote:niels wrote:
Most je vječita oporba kojoj je glavni cilj uživati u autopercepciji svoje moralne veličine dok se samozaljubljeno ogledavaju u ogledalu.
osvojili su Sinj, vječnu utvrdu HDZa, i prvi potez što je Miro Bulj napravio jest doveo naše stručnjake iz financija i ITa da naprave plan kako od Sinja napraviti transparentni grad gdje će se znati gdje svaka kuna ide u svakom trenu. A zanimljivo je da pola uhljeba taj dan kada je ovaj postao gradonačelnik nisu došli na posao :D
i u Splitu su u vlasti,
MOST je skupina desnih konzervativaca koji za razliku od većine RH desnice - nisu lopovi, nisu socijalisti, ne žele krasti i žele reforme i da bude bolje građanima RH.
normalno da neće u vlast sa lopovima gdje bi postali lopovi. Zato bolje u oporbu, a pošto će HDZ nastaviti krasti, prije ili kasnije odzvonit će im i na županijskoj razini u SDu..
Osvojili su Sinj!!! Jebote Sinj. Jedna od najvećih rupa među gradovima u Hrvatskoj.
Ej, u Pazinu!
A kao drugo, već sam napisao koji je glavni problem Mosta.
Oni zapravo ne žele vladati baš nigdje, jer vlast sa sobom nosi odgovornost i vlast troši ljude.
U konačnici ih i prlja iznutra i izvana, a Most ne želi izgubiti niti gram umišljaja o vlastitoj moralnoj i svakoj drugoj veličini.
Zato i nisu vladali i ne vladaju niti u jednoj ozbiljnoj sredini, a vjerojatno niti neće.
I da, valjda nikome ne moram dokazivati kako je Bulj glup i tup kao telegrafski stup, a jedino je na krilima svoje saborske karizme uspio pobjediti u Sinju.
Pa što onda reći za grad u kojem je takav lik postao gradonačelnikom?
Guest- Guest
Bulj je glup a Škoro nek sam vidi di će.
Podržat Most na razini županije
Ić kod Plenkovica i Keruma po povlastice
Podržat Most na razini županije
Ić kod Plenkovica i Keruma po povlastice
2014-04-11
RayMabus wrote:Tako se i uništava HDZ : staneš na stranu ljevičara , padne HDZ i ljevičari ne mogu iduće četiri godine nametat svjetonazorske teme.
Srušiš HDZ a ljevičarima nedaš da se kurče s svjetonazorima.
Počinjem misliti da se HDZ ne može uništiti.
Kada su prvi puta izgubili vlast 2000, mnogi su bili sigurni da nikada više neće dobiti priliku. Dobili su je, i reizbor, za manje od 4 godine.
Onda je bila Fimi media, završili pregovori s EU, Zoki došao pameti, formirao koaliciju i šutio - i opet su mnogi pomislili da HDZ neće više nikada vidjeti vlast, ili da će Kukuriku koalicija doživjeti reizbor.
E, sad upada u priču MOST.
Već 2015 HDZ se vraća u Banske dvore, onda ruši vlastitu Vladu, onda opet sastavlja većinu, ništa bez MOST-a. Na kraju, 2017 HDZ je brutalno ponizio MOST, I OPET uzeo parlamentarne izbore.
Imali su u tom razdoblju oba brda iznad belog Zagreb grada.
I danas su daleko prvi po rejtingu, 30% zombija je sad spremno ko vojska glasovati za njih, na izborima za Sabor doguraju do 45% od ukupnog broja mandata.
Ne možeš ih udesiti i gotovo.
Svi vele: slabiji rezultat u Dalmaciji nego 2017, i jest. Ali opet su daleko najjači, tko je uopće drugi? Imaju Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Metković…imaju 3 od 4 dalmatinske županije i svi pričaju o ŠKŽ i Splitu gdje su s retardiranim hobitom ušli u drugi krug.
niels-
2021-04-26
Kakav narod takva vlast
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/od-1974-godine-u-hrvatskoj-nije-umrlo-ljudi-kao-lani-i-nikad-nije-rodeno-manje-djece-20210130
Nešto će se urušiti od ovog dvoje : Hrvatska ili HDZ
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/od-1974-godine-u-hrvatskoj-nije-umrlo-ljudi-kao-lani-i-nikad-nije-rodeno-manje-djece-20210130
Nešto će se urušiti od ovog dvoje : Hrvatska ili HDZ
2014-04-11
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:oporba?Speare Shaker wrote:niels wrote:
i u Splitu su u vlasti,
Ej, u Pazinu!
kako ide ona američka - sa teroristima nema pregovaranja
tako i ovdje sa lopinama nema pregovaranja, eto im DP lipo u koaliciju, par tih rukica će moći uhljebiti ženu, djecu u neko izmišljeno radno mjesto, firma njihova kuma će dobiti posao gdje će farbati neki tunel za 10x veću cijenu od tržišne, i naravno iduće izbore će nestati ..
MOST se stabilizira. gdje su god došle reformističke stranke, više manje su ostale na vlasti, izuzev Metkovića gdje su ovi dovlačili hrpe autobusa iz Bosne da ih skinu (jedva)
Ja nisam DP i ne odgovaram za njihove postupke. Želim im sreću na županijskoj razini u kolaiciji s Kerumom i Plenkovicem.
Uživajte
Uživajte
2014-04-11
niels wrote:
Svi vele: slabiji rezultat u Dalmaciji nego 2017, i jest. Ali opet su daleko najjači, tko je uopće drugi? Imaju Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Metković…imaju 3 od 4 dalmatinske županije i svi pričaju o ŠKŽ i Splitu gdje su s retardiranim hobitom ušli u drugi krug.
Normalno da je slabiji kada su im glasove uzeli DP, Most, a u Zadru i lokalni redikul Ričard. Ali, postavio si pravo pitanje, tko je uopće drugi?
SDP koji se raspada iznutra?
Most koji ne želi vladati? Sinj se tu ne računa kao ni Pazin za Možemo.
Lokalni štemeri poput Jelića i Puljka?
Pa oni na lokalnoj razini mogu napraviti dobar posao, kao što to može i novi gradonačelnik Pule, ali na nacionalnoj nemaju nikakve šanse, kao što je nije imao ni Bandić.
I moram priznati da sam iznenađen koliko se čak i na ovom forumu slabo ističe ta specifičnost lokalnih izbora u odnosu na nacionalne, a tako je praktički u cijeloj Europi, čak dalje na zapadu (u SAD-u pobjedu predsjednika iz jedne stranke obično prati poraz iste na slijedećim izborima za Kongres itd.. što doduše nije isto, ali je usporedivo).
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:svaka čast MOSTu, ispalo je da sam u pravu što sam njih hvalio , a što sam govorio da je DP gomila debila, uhljeba i propalih i odbačenih bivših HDZovaca
Ja uvijek pišem Škorica će zavešit ko dobar i poslušan žetončić. Nije rođo u politici da glumi nekakvu forever oporbu nego da klepi lovu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:
tako i ovdje sa lopinama nema pregovaranja, eto im DP lipo u koaliciju, par tih rukica će moći uhljebiti ženu, djecu u neko izmišljeno radno mjesto, firma njihova kuma će dobiti posao gdje će farbati neki tunel za 10x veću cijenu od tržišne, i naravno iduće izbore će nestati ..
MOST se stabilizira. gdje su god došle reformističke stranke, više manje su ostale na vlasti, izuzev Metkovića gdje su ovi dovlačili hrpe autobusa iz Bosne da ih skinu (jedva)
Majko mila...
Dakle, ti se nadaš postojanju dugotrajno poštenih političkih stranaka?
Jesi ti normalan?
Politika je po definiciji leglo kriminala, korupcije i lopovluka.
Što se tiče korupcije kao fenomena onako generalno, davno sam postavio pitanje na forumu.
Kako to da azijskim tigrovima ne smeta trostruko veća korupcija u njihovim društvima da ostvaruju isto tako bar trostruko veći rast BDP-a nego u zemljama zapadnih demokracija i društava gdje je korupcija osjetno manja?
Pazi, riječ je o ekonomskim divovima poput Japana, Kine, južne Koreje, Singapura, Malezije, Tajvana itd.
Kako to?
Guest- Guest
Slabo će se on te love i Kerum nakesat jer Most i HDZ u županiji ima većinu pa kao šta vidiš iz naslova podržat će HDZ na razini županije di god je projekt dobarHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:svaka čast MOSTu, ispalo je da sam u pravu što sam njih hvalio , a što sam govorio da je DP gomila debila, uhljeba i propalih i odbačenih bivših HDZovaca
Ja uvijek pišem Škorica će zavešit ko dobar i poslušan žetončić. Nije rođo u politici da glumi nekakvu forever oporbu nego da klepi lovu.
Kerum i Škoro ne mogu HDZ držat sto posto za muda kako oče iduće 4 godine
Može samo DP past
2014-04-11
pa lik cijeli svoj uspjeh u životu od poduzeništva, do čak i glazbene slave te čak i jebenog doktorata(uvjeren sam da kao i Mihanović nema veze o ekonomiji, da jednog i drugog meni na 10ak minuta i znati će manje o ekonomiji nego što prosječan čovjek zna tablicu množenja) - sve je to stekao preko države, partije(HDZa). i sada je on neka jebena oporba. i penava. da , možeš misliti.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:svaka čast MOSTu, ispalo je da sam u pravu što sam njih hvalio , a što sam govorio da je DP gomila debila, uhljeba i propalih i odbačenih bivših HDZovaca
to je oporba, koliko je Žirinovski oporba Putinu
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Majko mila...
Jesi ti normalan?
Što se tiče korupcije kao fenomena onako generalno, davno sam postavio pitanje na forumu.
Kako to da azijskim tigrovima ne smeta trostruko veća korupcija u njihovim društvima da ostvaruju isto tako bar trostruko veći rast BDP-a nego u zemljama zapadnih demokracija i društava gdje je korupcija osjetno manja?
Pazi, riječ je o ekonomskim divovima poput Japana, Kine, južne Koreje, Singapura, Malezije, Tajvana itd.
Kako to?
Znaš tko se neprestano dotiče problema korupcije kod nas?
Notorni nesposobnjakovići koji nisu u stanju riješiti niti jedan jedini konkretan problem, pa im je populistička demagogija tipa da je bitno samo da pošteni (u politici?) dođu na vlast pa će svi naši problemi biti riješeni.
I onda na vlast i to na nacionalnoj razini dođe pošteni Račan i što imamo?
Rast BDP-a od 3-4%.
Onda na vlast dođe lopov nad svim lopovima Sanader i što imamo?
Rast BDP-a od 5-6%.
Sad ti kao ekonomist uzmi kalkulator pa izračunaj koliko je to u kunama ili dolarima ili eurima rast BDP-a veći za 2% od konkurencije.
Ukratko, NIJE DOVOLJNO BITI SAMO POŠTEN JER TI TO NE GARANTIRA NITI RAST BDP-a NITI USPJEH U RJEŠAVANJU BILO KOJEG PROBLEMA U DRUŠTVU.
POTREBNA SU I NEKA SPECIFIČNA ZNANJA I SPOSOBNOSTI.
Zato su azijski tigrovi uspješni, a mi nismo. Jer oni to razumiju, a mi stano pušimo jedne te iste populističke dupeglave mantre.
Guest- Guest
Ako DP ode u koaliciju Kerum + HDZRayMabus wrote:Slabo će se on te love i Kerum nakesat jer Most i HDZ u županiji ima većinu pa kao šta vidiš iz naslova podržat će HDZ na razini županije di god je projekt dobarHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:svaka čast MOSTu, ispalo je da sam u pravu što sam njih hvalio , a što sam govorio da je DP gomila debila, uhljeba i propalih i odbačenih bivših HDZovaca
Može samo DP past
Most ide do HDZ i kaže im ovo : svaki projekt koji je ok za županiju mi ćemo podržat
Kerumu i DP odma pada moć ucjene HDZ koji će ih se rješit do idući izbora jer su im konkurencija
2014-04-11
Sretan put interesnoj skupini Miroslava Škore i Željka Keruma u koaliciji s HDZ-omRayMabus wrote:Ako DP ode u koaliciju Kerum + HDZRayMabus wrote:Slabo će se on te love i Kerum nakesat jer Most i HDZ u županiji ima većinu pa kao šta vidiš iz naslova podržat će HDZ na razini županije di god je projekt dobarHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:svaka čast MOSTu, ispalo je da sam u pravu što sam njih hvalio , a što sam govorio da je DP gomila debila, uhljeba i propalih i odbačenih bivših HDZovaca
Može samo DP past
Most ide do HDZ i kaže im ovo : svaki projekt koji je ok za županiju mi ćemo podržat
Kerumu i DP odma pada moć ucjene HDZ koji će ih se rješit do idući izbora jer su im konkurencija
Sretno vam
2014-04-11
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Majko mila...
Jesi ti normalan?
Kako to?
koja veća korupcija u japanu i tim zemljama? tamo japanci ako šta zajebu naprave harakiri.
u kini ima svega, ali često korumpiranim osobama izvade organe i obitelji pošalju račun za metak. pola HDZa bi tako završilo u Kini.
naravno da nikada neće biti idealno, ali dobar dio HDZa(ne svi) su mega-lopine, mega nesposobni. pazi ti aseva u Splitu. Župan jebeni priznati piroman, tko god se preziva Boban u Splitu i okolici - ne radi više u privatnom sektoru svi na državnim jaslama, a as od kurca samo gomila pare na provizijama za skupe javne poslove.
a umalo gradonačelnik Splita koga je gurnuo HDZ, - dolazi iz oficirske familije, a poduzetnička i "znanstvena karijera" mu je skočila -gle čuda kao i Škori uključivanjem u partiju. i onad svi kradu.
pa ti HDZovci u Splitu su posebni "jebete" , "ojebine" kako god hoćeš.. znam onoga šefa HDZove mladeži i još par njih.. neki moji frendovi poznaju neke od njih bolje..
to su likovi prosječnog kvocjenta inteligencije, ali u isto vrijeme, zli, podli, lažljivci, još kao djeca i srednjo-školci bili poznati kao takvi. i nažalost dobar dio njih se dočepa vlasti i uhljebio, aj fala kurcu dobar dio njih smo u Splitu zaustavili na vrijeme, - o čemu mi pričamo.. to je doslovno najgora selekcija od najgorih, kao kada sam čitao knjigu o komunizmu od jednog ruskog autora koji na isti način opisuje rusku komunističku partiju tamo pri kraju raspada..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mislim tko normalan može dati glas onome Vici, tko je god normalno i pošteno završio fakultet, ne može dati glas onoj ojebini i debilčeku.. Opara je još bio OK, iako je on postavljen(lukavo) od strane HDZa kao umiljato, pošteno, i školovano lice, da bi se iza pozadine provodila.. well zna se, ali ovi u prvi plan gurnuli debila.. zapravo to je super ispalo
Ode li DP u koaliciju s Kerumom i HDZ , Most odma dolazi do HDZ i poručit će mu da za svaki dobar projekt ima podršku Mosta
HDZ + Most imaju većinu
Ako HDZ odluči vladat dobro ni Kerum ni DP im neće tribat puno
HDZ + Most imaju većinu
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Majko mila...
Jesi ti normalan?
Kako to?
koja veća korupcija u japanu i tim zemljama? tamo japanci ako šta zajebu naprave harakiri.
Koji si ti naivac, pa to je nevjerojatno...
Dakle, čitam intervju još prije rata sa jednim od poznatih japanskih poslovnjaka i što on kaže?
Prepričano, kog se vraga vi Europljani toliko pjenite oko korupcije? Kod nas u Japanu je ona trostruko veća i mi je ne smatramo problemom nego troškom reprezentacije.
Doslovce manje ili više tim riječima.
Ali dobro, pusti Japan, što kažeš na korupciju u Maleziji?
Znam neke osobe koje su tamo godinama živjele i korupcija je toliko duboko usađena u to društvo da je praktički neiskorjeljniva.
Znaš li koja je razlika između njihovih i naših razvojnih potencijala?
Znaš li koja je razlika između njihovih i naših stopa rasta BDP-a?
I taj bi ti primjer trebao biti sasvim dovoljan, a ako nije, onda imaš vrlo gadan problem.
Guest- Guest
U prevodu Kerum i Škoro ostat će kratki rukavaRayMabus wrote:Ode li DP u koaliciju s Kerumom i HDZ , Most odma dolazi do HDZ i poručit će mu da za svaki dobar projekt ima podršku Mosta
HDZ + Most imaju većinu
Most je borba protiv korupcije tako da ova dvojica su višak
Hrvatska je premala da bi je toliko lopova pljačkalo
2014-04-11
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vijest godine : Domovinski pokret i MOST idu zajedno na izbore u Šibensko kninskoj županiji
» Živi zid obećao: Ako nas birači podrže, legalizirat ćemo konoplju
» Vrije u HDZ-u:'Plenković će se riješiti pobunjenika u HDZ-u ne podrže li u Saboru odluke vodstva'
» Vrdoljak: Podržat ćemo HDZ ako oni podrže našeg kandidata za gradonačelnika Zagreba
» Đe je ba zapelo?
» Živi zid obećao: Ako nas birači podrže, legalizirat ćemo konoplju
» Vrije u HDZ-u:'Plenković će se riješiti pobunjenika u HDZ-u ne podrže li u Saboru odluke vodstva'
» Vrdoljak: Podržat ćemo HDZ ako oni podrže našeg kandidata za gradonačelnika Zagreba
» Đe je ba zapelo?
Page 2 of 6