HDZ traži alternativu za Čačića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ traži alternativu za Čačića
nije ekonomija sve yoda..ti desnicu gledas samk kroz ekonomiju..to su gluposti..jel paraga lopov..jel skoro lopov..ako imas dokaze navedi ih..prestani vise samo o novcu mantrati..sto si zaljubljen u njegs..gladan novca..uzas..fakat uzas...ekonomija..ekonomihs..i to ti je zivot..kreni malo na duhovne obnove..planinari..odi medju sirotinju..na selo..sto je tebi..ko robot si..bas uzasAssadNaPodmornici wrote:toliko o RH desnici. ako nisu lopovi, onda su priljepci lopovima dakle bivši lopovi.
eventualno neka RH kvazi konzervativna desnica koja nešto vrijedi su ekipa iz MOSTa, te ekonomska desnica(ideološki većinom centar ili desni centar) su ovi što se dobro probijaju na lokalnoj razini.. Fokus, Nađi, Centar, Puljak, Pranić u Vrgorcu itd.. i HSLS u Bjelovaru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro je rekao..massimo savic..baci medju hrvate novac medjusobno ce se oglodati..
2015-09-08
koji si ti luđak. pa većina vas desničara ste opsjednuti parama i to kako ih steći da zajebete drugog hrvata. naći nekog "desničara" u politici da je pošteno zaradio lovu je kao naći iglu u plastu sijena.. ja nisam uopće opsjednut materijalnim, zapravo kladim se među najmanje od vas na forumu. i da financijski dobro stojim fala bogu.vuksadinare wrote:nije ekonomija sve yoda..ti desnicu gledas samk kroz ekonomiju..to su gluposti..jel paraga lopov..jel skoro lopov..ako imas dokaze navedi ih..prestani vise samo o novcu mantrati..sto si zaljubljen u njegs..gladan novca..uzas..fakat uzas...ekonomija..ekonomihs..i to ti je zivot..kreni malo na duhovne obnove..planinari..odi medju sirotinju..na selo..sto je tebi..ko robot si..bas uzasAssadNaPodmornici wrote:toliko o RH desnici. ako nisu lopovi, onda su priljepci lopovima dakle bivši lopovi.
eventualno neka RH kvazi konzervativna desnica koja nešto vrijedi su ekipa iz MOSTa, te ekonomska desnica(ideološki većinom centar ili desni centar) su ovi što se dobro probijaju na lokalnoj razini.. Fokus, Nađi, Centar, Puljak, Pranić u Vrgorcu itd.. i HSLS u Bjelovaru
ja ne govorim o lovi kao lovi, govorim o desnim pogledima na ekonomiju, a to su ekonomske slobode, mali porezi(neki američki republikanci zagovaraju ukidanje većine ili svih poreza), malo državno uplitanje u ekonomiju, privatizacija, što gotovo nitko od vas koji se zovete "konzervativci" ne poštuje i niste sa tog stajališta konzervativci.
zatim konzervativci su ljudi koji se zalažu za osobne slobode, a to je sloboda izražavanja bez ograničenja države(jedan forumaš sa foruma koji tvrdi da je konzervativac govori da bi država trebala regulirati to), zatim osobne slobode kod vjerskog izražavanja(aj tu smo OK), zatim osobone slobode kod držanja oružja, ili recimo jedno od stajališta konzervativaca jest da država nema pravo ljudima ograničavati osobne slobode radi korone, niti ikoga obilježavati radi cijepljenja.. opet neki forumaši koji tvrde da su "konzervativci" žele druge ograničivati ovisno jesu li ovi uzeli cijepivo za bolest čija je šansa da je prežive 99.99% ili ne
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ono kad mi lik prica o vlajima zapravo opisujuci sebe ili onaj dio koji mrzi a ne moze ga se rjesiti..nema vlaja koji ne bi htio imat vecu kucu od susjeda,rodijaka a svi prodaju foru o skromnosti..rugajuci se jedni drugima a svi isti..bas svi...poanta tog ruganja da je susjed rodijak izgradio kat vise a ovaj to ne moze podnjeti pa eto rodijak,susjed 'lopova di je on zaradio posteno za taj kat'..to vamtako otprilike izgleda..a od svih vlaja po tom pitanju upravo najgori imocani..valjda mozda jedna dvije tri obitelji koje nisu medjusobno isposvadjane ili jalno
2015-09-08
jednostavno čim vam nedamo da kradete(ne tebi osobno nego tvojima koje podržavaš) odmah
"nu prvo - ti si yugoslaven, srbin i komunista jer nedaš nam da krademo"
ako to neide
"zašto si opsjednut materijalnim tako, jer nedaš mojima i meni da krademo i bogatimo se dok smo iselili 20% populacije vanka našom pljačkom -- ti mrziš sve hrvatsko"?
"nu prvo - ti si yugoslaven, srbin i komunista jer nedaš nam da krademo"
ako to neide
"zašto si opsjednut materijalnim tako, jer nedaš mojima i meni da krademo i bogatimo se dok smo iselili 20% populacije vanka našom pljačkom -- ti mrziš sve hrvatsko"?
RayMabus likes this post
2018-06-14
Yoda nemoj meni fore prodavat...svi se prave posteni a zajebali bi misa da mogu..samo na pricama yoda su posteni samo na pricama..a o kuknjavi da ne pricam..onaj ko najvise kuka znaj da ima i drzi figu
2015-09-08
jeben je hrvatski usud. Lopovi, sjecikese, prosjaci a svi svjetski prvaci, inzinjeri i doktori........
2014-04-14
iskreno ja se ne družim sa takvim ljudima koje si ti opisa i koje dobro poznaješ.vuksadinare wrote:Yoda nemoj meni fore prodavat...svi se prave posteni a zajebali bi misa da mogu..samo na pricama yoda su posteni samo na pricama..a o kuknjavi da ne pricam..onaj ko najvise kuka znaj da ima i drzi figu
iman frendove (uglavnom Hrvate) iz svih dijelova RH(aj najviše Dalmacije) i nitko nema takve karakteristike. drugi put pažljivije biraj društvo.. e da, većina nas smo ideološki/ekonomski desno/konzervativci i gadi nam se "RH desnica"..
2018-06-14
i svi posteni..ne znam ni jednog hrvata koji nije za sebe rekao da je posten a onaj drugi lopov ...cak to govore i oni koji su robijali..evo aj neka neko ovdje kaze dal je cuo nekoga da je za sebe rekao da je neposten..al eto svj znaju da je onaj drugi lopov jer stavio dva prozora vise na kucu..ili umjesto jednog auta ima dva ili tri?..ma od kud im samo..sigurno ukrali..znam ili znamo mi njih..to su 'tati'..jos mu pradjed bio lopina i tat..to meni rekao njegov rodjak ili susjedabraham wrote:jeben je hrvatski usud. Lopovi, sjecikese, prosjaci a svi svjetski prvaci, inzinjeri i doktori........
2015-09-08
RayMabus wrote:Izvozalo ga.Hektorović wrote:Škorica ostaje u politici, vjerojatno će sniženih i realnijih ambicija nakon sljedećih izbora postati i poslušan žetončić :)
A gle Škorici je glavno da nešto zaradi, očito je kad vidi da ovako nema profita, morat će malo promijeniti taktiku...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Morat će se guzit.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Izvozalo ga.Hektorović wrote:Škorica ostaje u politici, vjerojatno će sniženih i realnijih ambicija nakon sljedećih izbora postati i poslušan žetončić :)
A gle Škorici je glavno da nešto zaradi, očito je kad vidi da ovako nema profita, morat će malo promijeniti taktiku...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
....na ovkm prostorima jedino 'metak govori istinu'..koja jebena mrtva ljevica,desnica,centar...tu ili se mrzis ili volis..treceg nema..sve drugo je izmisljanje tople vode na kraju opet dodjes na isto
2015-09-08
Evo ti hectora,epija i jos neke..vise mrze skoru nego vucica..o tom pricam..ili mrzis ili volis..ja osobno bi isto bez pardona metak spremio na suprotnoj strani...u hrvata jedino opstaju laz,opsjene i oni koji se ponekad zajebu pa kazu istinu
2015-09-08
A da ne govorim o promjenama misljenja..a misljenje je kao supak..svatko ga ima
2015-09-08
Ma dobar je Škooro , samo mu ne ide nikako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...integeativni faktor kod hrvata vise ne postoji...postoji samo ona 'mi ili vi'..sto se pokazalk u zadnje vrijeme
2015-09-08
...interesantno..koliko je cacic mufljoza toliko je po meni najiskreniji politicar po onom sto sam napisao 'ponekad se zajebe pa kaze istinu'..covjek jednostavno rekao u hrvatskoj politici je na sceni da hoce svak svakog uajebati kad mu se za to pruzi prilika..na pocetku ti da ruku sutra te zeli vidjeti mrtvog ako mu se ne podcinis
2015-09-08
ti i epi i ero dijelite zajedno 90% stajališta i općenitog svjetonazora..vuksadinare wrote:Evo ti hectora,epija i jos neke..vise mrze skoru nego vucica..o tom pricam..ili mrzis ili volis..ja osobno bi isto bez pardona metak spremio na suprotnoj strani...u hrvata jedino opstaju laz,opsjene i oni koji se ponekad zajebu pa kazu istinu
2018-06-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Slovačka odbila Marakeški sporazum. HDZ nema alternativu, Marakeš nema alternativu
» F-35 projekt postaje upitan nakon što je Trump zatražio jeftiniju alternativu
» HDZ nema alternativu : Gase se tvornice šećera po Slavoniji
» Rusija Indiji predložila SWIFT alternativu u rubljama i „Mir“
» Čehok bocnuo Čačića:Čudno je što se vodeći seizmolog Radimir nije javio...
» F-35 projekt postaje upitan nakon što je Trump zatražio jeftiniju alternativu
» HDZ nema alternativu : Gase se tvornice šećera po Slavoniji
» Rusija Indiji predložila SWIFT alternativu u rubljama i „Mir“
» Čehok bocnuo Čačića:Čudno je što se vodeći seizmolog Radimir nije javio...
Page 2 of 2