Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
Sora wrote:
koja kaže SVI TOTALITARNI REŽIMI?
pa jel igdje piše da je to bio jugoslavenski , ha?
Komunistički = antidemokratski = totalitarni.
Guest- Guest
IL Risorto wrote:Nerprocjenjivo će bit,slušat i gledat kmečanje domoljubne katolčadi,kad Rada Borić svečano otkrije ploču s imenom trga Maršala Tita.
Neprocjenjivo će biti slušati i gledati reakcije kada bude zakonom zabranjeno upotrebljavati ime i nadimak Josipa Broza u svrhu imenovanja dijelova javnih površina iz tri razloga.
Jer je bio vođa jednog totalitarnog režima, jer je bio diktator i zbog njegove odlučujuće uloge u genocidu počinjenom nad Hrvatima u 1945. godine.
Dakle po istom režimu po kojem je zabranjeno koristiti imena Hitlera, Staljina i Pavelića.
Guest- Guest
cuo sam to...znaterm lika koji je u dva dana fasovao dvije kazne...a bil je volonter mozem o..jebal im je sve po spisku..cak je u birtiji socno senfa poslao u bosansku materinu..Sovak wrote:LOL ... u susjednom kvartu počeli pisati ful kazne za ''nepropisno parkiranje''.
Birači Možemo! negoduju!!
Kaj se mene tiče - plus za Tomaševića.
Naprijed Tomo, bandu gazi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jbg ekipa bi vjecno povlasten tretman i nigdar im nikaj ne pase ak nije tako..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
znači, počele su opstrukcije i sabotaže, a kao slučajno se počelo s aktivistima možemo.vuksadinare wrote:cuo sam to...znaterm lika koji je u dva dana fasovao dvije kazne...a bil je volonter mozem o..jebal im je sve po spisku..cak je u birtiji socno senfa poslao u bosansku materinu..Sovak wrote:LOL ... u susjednom kvartu počeli pisati ful kazne za ''nepropisno parkiranje''.
:):
očekivano.
sitting_bull-
2015-09-28
jah.Šandor Winnetou wrote:to se uopće ne rješava na ovaj način, nazadno i kontra evropske rezolucije o osudi svih totalitarnih režima a tito i njegova svita su bili kolovođe istoga jel. Stoga rampa za te budalaštine jer će zg dobiti još više problema nego što ih ima sadIL Risorto wrote:To se rješava u hodu.Isto kao što su ovi prethodni imali vremena za promjenu prvi put,tako će biti i sada.Nije žurba,kad se stigne.Šandor Winnetou wrote:Onda su lagali da ništa ne valja u Zagrebu kad pored tolikih navodnih problema oni imaju vremena za zajabavati ljude sa promjenom naziva trga ili trgova u tom istom zagrebu punom problema :)IL Risorto wrote:Nerprocjenjivo će bit,slušat i gledat kmečanje domoljubne katolčadi,kad Rada Borić svečano otkrije ploču s imenom trga Maršala Tita.
Tomy je još i blag,no srećom,ekipa oko njega nije tak popustljiva,te će se tražiti od njega da ispuni ono što se očekuje.
Da vidimo tko će sad financirat Hod za Život inkvizitorske prasice.
treba pitati hasanče kako se to rješava.
sitting_bull-
2015-09-28
polako, smiri hormone.Šandor Winnetou wrote:Onda su lagali da ništa ne valja u Zagrebu kad pored tolikih navodnih problema oni imaju vremena za zajabavati ljude sa promjenom naziva trga ili trgova u tom istom zagrebu punom problema :)IL Risorto wrote:Nerprocjenjivo će bit,slušat i gledat kmečanje domoljubne katolčadi,kad Rada Borić svečano otkrije ploču s imenom trga Maršala Tita.
Tomy je još i blag,no srećom,ekipa oko njega nije tak popustljiva,te će se tražiti od njega da ispuni ono što se očekuje.
to uopće nije sada tema, a doći će vrijeme kada će biti.
tu temu otvaraju hdz i dp luzeri kako bi nastavili zagađivati političku atmosferu u gradu.
spavači i ostali saboteri su očigledno dobili befel da se pokrenu.
milo moje i milo mame lekarke svoje ipak surađuju, koliko god jedan po drugome pljuvali.
zajednički "neprijatelj" koji ih je obojicu porazio na izborima ih veže i spaja...
sitting_bull-
2015-09-28
ne lupetaj bez veze.Šandor Winnetou wrote:to se uopće ne rješava na ovaj način, nazadno i kontra evropske rezolucije o osudi svih totalitarnih režima a tito i njegova svita su bili kolovođe istoga jel. Stoga rampa za te budalaštine jer će zg dobiti još više problema nego što ih ima sadIL Risorto wrote:To se rješava u hodu.Isto kao što su ovi prethodni imali vremena za promjenu prvi put,tako će biti i sada.Nije žurba,kad se stigne.Šandor Winnetou wrote:Onda su lagali da ništa ne valja u Zagrebu kad pored tolikih navodnih problema oni imaju vremena za zajabavati ljude sa promjenom naziva trga ili trgova u tom istom zagrebu punom problema :)IL Risorto wrote:Nerprocjenjivo će bit,slušat i gledat kmečanje domoljubne katolčadi,kad Rada Borić svečano otkrije ploču s imenom trga Maršala Tita.
to na dnevni red kroz medije stavljaju plaćena piskarala poput marcellusa i slični jer misle kako će time ometati tomaševića i ekipu.
ne bih se začudio kako su takve aktivnosti dio plana vodećih luzera na proteklim izborima. škoro se sakrio u ravnici i plače, a anemično đubre je psihički puklo i sam sebe tješi kolosalnom pobjedom koju samo on vidi.
anemičarevo kašljucanje i ostali zvučni efekti koje proizvodi su posljedica problema s psihom i stresom zbog poraza.
sitting_bull-
2015-09-28
je, kak ne.vuksadinare wrote:...tomasevic je prevara i vrlo brzo ce se to spoznati....no fanatici ni tad nece progledati...bit ce gadno
škoro je pravi igrač, a o anemičnom đubretu da ne govorimo.
prikrivena prijetnja koju si napisao pokazuje kako i ti spadaš u ekipu koja neće prezati od opstrukcija i sabotaža kako bi otežali tomaševiću, ali to je već viđeno.
takvima je najteže kad kao gubitnici padnu na margine zbivanja pa onda traže modus za povratak na scenu, makar to bila i najgora destrukcija pa čak i nasilje.
šator bojna opet jaše, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
jel to značiSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
koja kaže SVI TOTALITARNI REŽIMI?
pa jel igdje piše da je to bio jugoslavenski , ha?
Komunistički = antidemokratski = totalitarni.
kapitalistički=demokratski =netotalitarni
daj nemoj me nasmijavati
osim toga nije bio komunistički
ajd ti milo moje u 1.razred škole za politiku
a dasitting_bull wrote:je, kak ne.vuksadinare wrote:...tomasevic je prevara i vrlo brzo ce se to spoznati....no fanatici ni tad nece progledati...bit ce gadno
škoro je pravi igrač, a o anemičnom đubretu da ne govorimo.
prikrivena prijetnja koju si napisao pokazuje kako i ti spadaš u ekipu koja neće prezati od opstrukcija i sabotaža kako bi otežali tomaševiću, ali to je već viđeno.
takvima je najteže kad kao gubitnici padnu na margine zbivanja pa onda traže modus za povratak na scenu, makar to bila i najgora destrukcija pa čak i nasilje.
šator bojna opet jaše, ne?
seljačine ga čekaju na promjeni trga maršala TITA
sve će mu oprostiti , i pedere, i zelene i žute tuđmanove boje
ali TITA NE
NEMA VEZE, luzeri ostaju luzeri
jezivo je to da sa sobom vuku u jamu i ostale nedužne
Nishta, idite i parkirajte pred bolnice... Tamo je besplatno.... Muhahahahahaaa Kila jebenog mozga....vuksadinare wrote:cuo sam to...znaterm lika koji je u dva dana fasovao dvije kazne...a bil je volonter mozem o..jebal im je sve po spisku..cak je u birtiji socno senfa poslao u bosansku materinu..Sovak wrote:LOL ... u susjednom kvartu počeli pisati ful kazne za ''nepropisno parkiranje''.
2014-04-14
Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Nerprocjenjivo će bit,slušat i gledat kmečanje domoljubne katolčadi,kad Rada Borić svečano otkrije ploču s imenom trga Maršala Tita.
Neprocjenjivo će biti slušati i gledati reakcije kada bude zakonom zabranjeno upotrebljavati ime i nadimak Josipa Broza u svrhu imenovanja dijelova javnih površina iz tri razloga.
Jer je bio vođa jednog totalitarnog režima, jer je bio diktator i zbog njegove odlučujuće uloge u genocidu počinjenom nad Hrvatima u 1945. godine.
Dakle po istom režimu po kojem je zabranjeno koristiti imena Hitlera, Staljina i Pavelića.
koji je to zakon ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sitting_bull wrote:znači, počele su opstrukcije i sabotaže, a kao slučajno se počelo s aktivistima možemo.vuksadinare wrote:cuo sam to...znaterm lika koji je u dva dana fasovao dvije kazne...a bil je volonter mozem o..jebal im je sve po spisku..cak je u birtiji socno senfa poslao u bosansku materinu..Sovak wrote:LOL ... u susjednom kvartu počeli pisati ful kazne za ''nepropisno parkiranje''.
očekivano.
Zakaj opstrukcija?
Propis je jednak i za mene i za tebe i za Kekina.
Ne misliš valjda da bih ja trebal parkati po pe es-u, a ti ili Mile kak vam se digne.
Pozdravljam red, rad i stegu.
Naprijed komunalci, bandu gazite.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:cuo sam to...znaterm lika koji je u dva dana fasovao dvije kazne...a bil je volonter mozem o..jebal im je sve po spisku..cak je u birtiji socno senfa poslao u bosansku materinu..Sovak wrote:LOL ... u susjednom kvartu počeli pisati ful kazne za ''nepropisno parkiranje''.
i bas je tako rekao i ti si bas to cuo ? gotovo je dajte skoru peternela i hasana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne Skoru, on naplachuje parking, pas mater.....
2014-04-14
špejkerovdebotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Nerprocjenjivo će bit,slušat i gledat kmečanje domoljubne katolčadi,kad Rada Borić svečano otkrije ploču s imenom trga Maršala Tita.
koji je to zakon ?
tito
1.nije bio diktator
2. socijalizam nije totalitaran režim
3. genocida nije bilo
4. ovu trojicu je TITO POBJEDIO
TO MU JE SA STAJALIŠTA antikomujnara i klerofašista krimen
na gradskom zemljištu, kila mozga, muhahahahawhahamuammuaaahhaa.abraham wrote:Ne Skoru, on naplachuje parking, pas mater.....
Guest- Guest
je, to je tak, kad krivo parkiraš dobiješ kaznu. osim ako nisi bandićev rođak u bandićevoj eri.vuksadinare wrote:cuo sam to...znaterm lika koji je u dva dana fasovao dvije kazne...a bil je volonter mozem o..jebal im je sve po spisku..cak je u birtiji socno senfa poslao u bosansku materinu..Sovak wrote:LOL ... u susjednom kvartu počeli pisati ful kazne za ''nepropisno parkiranje''.
Guest- Guest
taj debos je posebna priča, dok mu je žena radila u dinamu a on u hho, hho je primao jebene novce od mamića za "objektivno" izvještavanje sa sportskih natjecanja pa su se uzredno zapisivale sve navijačke uvrede "šefovima", uz atraktivnu cijenu par desetaka tisuća eura mjesečno. i set noževa gratis. hho je radio u interesu jedne osobe koja je sad negdje u turskoj otadžbini i njegov brat također.debotoijusto wrote: peternela
Guest- Guest
Bilježimo prve pluseve gospodinu Tomaševiću
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/prvi-tomasevicevi-potezi-imat-ce-samo-jednu-tajnicu-doveo-ju-je-iz-druge-sluzbe-ponistio-je-natjecaj-o-najmu-151-auta-smatra-to-bezobraznim-1103644
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/prvi-tomasevicevi-potezi-imat-ce-samo-jednu-tajnicu-doveo-ju-je-iz-druge-sluzbe-ponistio-je-natjecaj-o-najmu-151-auta-smatra-to-bezobraznim-1103644
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ovo je Arena Zagreb u petak navečer. Razlog - Dragana Mirković
» Sjeverna Makedonija danas postaje članica NATO-a
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen danas stiže u Zagreb
» Sjeverna Makedonija danas postaje članica NATO-a
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država